Na prezeranie MS picture manager, len na prezeranie. Inak na rozne upravy fotiek, obrazkov jednoznane Irfan, neni nad neho, free a kvantum moznosti. ACDsee som mal chvilu, no to bolo hrozne, nesedelo mi to vobec.
Pouzivam stale ACDSee z toho dovodu, ze to bol prvy program na prehliadanie a upravu obrazkov, ktory sa mi kedy dostal do ruk (este v dobe, ked som mal pentium 75MHz)
Skusal som aj Irfan View, ale iba na chvilku, kedze zvyk je zvyk...
Dlho som pouzival nejake starsie ACDSee, neskor jednu dobu Irfan, ale ten mi moc nesedel. U kamarata som zahliadol XnView, a na tom uz idem asi 3 roky. Vyborny freeware. Najbeznejsie upravy, rychly, maly, mrte exportnych formatov... Spokojny som. Funkciami sa priblizuje irfanu, ale proste mne pripada taky... taky prijemnejsi
Windows Picture and Fax Viewer ale PNG mi vzdy otvori Adobe Image Ready a nikdy sa mi to nechce prestavit...ale ratam len Windows Picture and Fax Viewer a mne staci na prehliadanie..na upravu mam Photoshop
Zacinal som na ACDSee este vo verzii 2, postupne casom vychadzali nove verzie a cim dalej, tak tym sa mi zdali pomalsie a tak som to okolo verzie 6 alebo 7 zmenil na IrfanView a som maximalne spokojny. Chyba mi tam len hromadna kompresia a hromadne zmensenie, ktore by bolo jednoduche ako v ASDSee a spravil by som to tromi klikmi.
hojko napísal:Zacinal som na ACDSee este vo verzii 2, postupne casom vychadzali nove verzie a cim dalej, tak tym sa mi zdali pomalsie a tak som to okolo verzie 6 alebo 7 zmenil na IrfanView a som maximalne spokojny. Chyba mi tam len hromadna kompresia a hromadne zmensenie, ktore by bolo jednoduche ako v ASDSee a spravil by som to tromi klikmi.