Program na pokec.sk DOWNLOAD

Informácie o software, ankety...
kenny19
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Program na pokec.sk DOWNLOAD

Príspevok od používateľa kenny19 »

Existuje program na chatovanie cez pokec.sk, ale systemom ako icq - teda nie cez vyskakovacie RP, ale cez normalny program? Ja ho robim s kamosom a tak ma napadlo ci to uz niekto nespravil.

DOWNLOAD:

Kód: Vybrať všetko

http://saris.110mb.com/pokec/pokec_ind.htm
//bola tam chyba, uz je to opravene
//ked si vyberate miestnosti, funguju len tie nalavo
//ak vam to nepojde musite pockat na dalsiu verziu
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dobre tlacitko tam mas, ze "SPET" :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

daj sem tu verziu, obrázok mi teda vela nepovie :wink:
aj zdroják by sa hodil. Ja som kedysi začal robiť niečo podobné ale na rp no potom som pre nedostatok času a chuti skončil. Skončilo to tam, že sa dalo prihlásiť, zistil sa stav (či je nejaká nová a od koho) a odhlásiť.. samotné čítanie a posielanie už nejak nevydalo :)
kenny19
Medium Star
Medium Star

hojko napísal:Dobre tlacitko tam mas, ze "SPET" :D
hej viem :D nerieste to :D program ma jednu chybu, hned ako to opravime dam to sem, asi tak vecer.
//sry ze som to tu dal o par hodin skor ale vyskytol sa jeden mensi problem
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

som zvedavy na ten programik, iked nechodim na pokec
kenny19
Medium Star
Medium Star

mozete stahovat , link na download je hore
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Zsluszis si K+ ja som v programovani lama, ani susku som teraz nespravil. ta mi drz palce na opravnej. inak v com si to programoval??
kenny19
Medium Star
Medium Star

will.i.am napísal:Zsluszis si K+ ja som v programovani lama, ani susku som teraz nespravil. ta mi drz palce na opravnej. inak v com si to programoval??
ja to robim so spoluziakom spolu, programuje on :-) a skusku mam z toho utorok...ja robim vsetko ine len nie programovanie, napr. design, navrh programu...atd. Robene je to v C++
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Aku ma clovek zaruku, ze meno a heslo, ktore pouzije na prihlasenie nebude zneuzite??? Pretoze do programu nie je problem vlozit, aby ho niekde ulozilo, ze???
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

presne to ma tiez napadlo. potom ma napadlo, ze nech hodi zdrojaky k tomu programu, ale to by dosiel o svoj know-how :D takze ak to chces vyskusat, tak potom si zaloz novy ucet na pokeci a vyskusaj :)
kenny19
Medium Star
Medium Star

hojko napísal:Aku ma clovek zaruku, ze meno a heslo, ktore pouzije na prihlasenie nebude zneuzite??? Pretoze do programu nie je problem vlozit, aby ho niekde ulozilo, ze???
Uklada si ho do pamete, a hned potom sa zmaze, kto neveri staci si pustit program na sledovanie odoslanych paketov a ich obsahu a zisti ze heslo putuje len do pokecu a nie inde. A zdrojak nemozem zverejnit lebo by to potom na azete mohli velmi lahko zmenit a program by sa stal nefunkcnym. Takto nevie nikto - okrem mna a kamosa ako to funguje. Napad bol moj, naprogramoval to kamos.
turtlak69 napísal:presne to ma tiez napadlo. potom ma napadlo, ze nech hodi zdrojaky k tomu programu, ale to by dosiel o svoj know-how :D takze ak to chces vyskusat, tak potom si zaloz novy ucet na pokeci a vyskusaj :)
To je asi najjednoduchsie riesenie. Ale zarucujem vam ze ja tie udaje nechcem zneuzit. A naco? Stale je to len nejaky nick + heslo ktore sluzia len na pokec. V podstate by som z toho nic nemal. Ten program ja robim len tak, pre zabavu, lebo taky tu este nieje, a kamos preto lebo neznasa azet :twisted: ale chce si pisat s ludmi co tam su regnuti.

Ak klamem, dajte mi hned ban a zmazte to.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

hojko napísal:Aku ma clovek zaruku, ze meno a heslo, ktore pouzije na prihlasenie nebude zneuzite??? Pretoze do programu nie je problem vlozit, aby ho niekde ulozilo, ze???
Hahaha, jaky keyloger dobry, ze? :D
kenny19
Medium Star
Medium Star

? Myslim ze pre priemerneho uzivatela internetu nieje problem zistit ci je dany program keyloger alebo nie. Skuste toto:

http://www.nirsoft.net/utils/smsniff.html
Tento program vam vypise co kam smeruje. Prosim, citajte co pisem. Ak vam to vadi, zmazte to, ja to sem vobec nemusim davat, chcel som pomoct...
//prave to jednemu znamemu po zadani hesla spadlo...tak prosim ak by niekomu sa nieco take stalo nech sem da systemovu konfiguraciu nech sa na to pozriem
cTn
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cTn »

Jooj ludia ved uz ho tolko neblejmujte, vysla daka dobra utilitka tak ju testnite ved, myslim ze je tu "dost" pro ludi nato aby sa nato prislo a tiez ta idea "ideme kradnut hesla na pokec" hh smiech xD
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

kenny19 napísal:To je asi najjednoduchsie riesenie. Ale zarucujem vam ze ja tie udaje nechcem zneuzit. A naco? Stale je to len nejaky nick + heslo ktore sluzia len na pokec. V podstate by som z toho nic nemal. Ten program ja robim len tak, pre zabavu, lebo taky tu este nieje, a kamos preto lebo neznasa azet :twisted: ale chce si pisat s ludmi co tam su regnuti.

Ak klamem, dajte mi hned ban a zmazte to.
ale tu nejde o to, ze by sme ti neverili. ide o princip :wink: ja osobne taky program nevyuzijem urcite, takze je to zbytocne pre mna (btw pod linuxom by to bol aj trosku problem), takze mne je to uplne jedno. jasne, ze vela ludom sa to zide, ale skus to dat stiahnut a a ver, ze tazko niekto napise meno, heslo do neovereneho programu. to je trosku nedomyslene :) ale verim, ze aj to sa doriesi. good luck :wink:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

povedal som si ze to vyskusam ci to ide...zadam meno a heslo a padne to :lol:
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

neviem cim to je, ale ja ked sa prihlasujem tak mi tam nechce pisat cisla
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

-=wolf=- napísal:povedal som si ze to vyskusam ci to ide...zadam meno a heslo a padne to :lol:
rovnaký problém
a ešte by ste to mali prerobiť nech tam pri zadávaní hesla píše hviezdičky alebo tak..
kenny19
Medium Star
Medium Star

audiotrack napísal:rovnaký problém
a ešte by ste to mali prerobiť nech tam pri zadávaní hesla píše hviezdičky alebo tak..
jaj hups :D uz viem co sa stalo...chyba tam jeden subor, sorry, asi to nebudem robit cez instalacku lebo to cele blbne a len to zbalim do rarka...idem to opravit a dam nove linky... a tie hviezdicky... no to este len bude
tu je to opravene

http://rapidshare.com/files/35016958/pa_0.01a.exe
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

kenny19 napísal:jaj hups :D uz viem co sa stalo...chyba tam jeden subor, sorry, asi to nebudem robit cez instalacku lebo to cele blbne a len to zbalim do rarka...idem to opravit a dam nove linky... a tie hviezdicky... no to este len bude
tu je to opravene

http://rapidshare.com/files/35016958/pa_0.01a.exe
funguje !!!
Napísať odpoveď