IMEI
IMEI
Nasiel som mobil a potreboval by som vediet ako sa da zmenit IMEI alebo ako sa nedat pomocou neho vystopovat....je to nokia N80....takze sa mi ho nechce davat chlpatym len tak 
Re: IMEI
nedavas to chlpatym, ale majitelovi, co to asi stratil. na zapade je vyssia zivotna uroven mozno aj pre to, ze si mozes nechat otvorene okna na aute, nabit mobil hoci kde, bez strachu, ze ked od toho odides ti to zmizne, bo daky pubertak ti to najde...E.R.O.S napísal:Nasiel som mobil a potreboval by som vediet ako sa da zmenit IMEI alebo ako sa nedat pomocou neho vystopovat....je to nokia N80....takze sa mi ho nechce davat chlpatym len tak
Dufam, ze aj teba najdu, bo prave koli takym, ako si ty, novym typom telefonov nejde bez fyzickeho zasahu zmenit IMEI, dokonca tato zmena je v niektorych krajinach trestna rovnako, ako jeho kradez.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
myslite si ze policajti by si ho nenechali? tak uz len im verit. ked vam ukradnu mobil, zacnu vam ho lokalizovat a hladat? nie, seru na to. jednoducho to nasiel a ma. keby nasiel penazku s dokladmi tak to je ine. som zvedavy co vy by ste spravili na jeho mieste.
zmenit IMEI sa da, ved vsetko sa da. ale to by si potreboval znameho v servise.
zmenit IMEI sa da, ved vsetko sa da. ale to by si potreboval znameho v servise.
no ked som ja stratil mobil tak mi ho policajti vratili ale az po nejakom roku co ho pouzivali....to ze ho oni pouzivali mam overene pretoze kamarat robi na polici....po roku pouzivania mi ho vratili ked bol uplne zniceny...takze je uplne jedno ci om ho das alebo nie....tot moj nazor.... a inac nebodaj si myslis ze policajti ho budu vracat niekomu cez hranice???
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: IMEI
reaguješ na 6 rokov starý príspevok