MS ACCESS help!
MS ACCESS help!
Zdravim...mam vazny problem..dostali sme na ulohu vytvorit formular v ms access,cely den sa s tym se...Hned prva vec je,ze neviem ako mam dat v tom formulari obrazok na pozadie...dalej mam vytvorit zoznam spoluziakov s nejakymi udajmi..posledna veta znie:Vytvorte dotaz na výber dievčat s menami..tak to som uz uplne mimo.Ak mi niekto moze pomoct aspon s tym pozadim,budem vdacny... 
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
JA mam zase iny problem ktory by som bol velmi rad keby ste mi pomohly vyriešit MS office 2003 Access mam problemi ze mi nevidi žiadnu tlačiaren či už cez LTP alebo cez LAN pritom excel a word tieto tlačiarne vidia.....
NA novšich PC to nefunguje na starších to funguje normalne .....
PC su inštalovane koplet cez program altiris ...Niečo principialne podobne ako Norton Ghoust....
Pojmom staršie PC su myslene PC ktore boli inštalovane pred migraciou firmy do novej domeny..a nove PC su inštalovane už po migracii ...
Nejake navrhy prečo Access nevidi tlačiarne ?
NA novšich PC to nefunguje na starších to funguje normalne .....
PC su inštalovane koplet cez program altiris ...Niečo principialne podobne ako Norton Ghoust....
Pojmom staršie PC su myslene PC ktore boli inštalovane pred migraciou firmy do novej domeny..a nove PC su inštalovane už po migracii ...
Nejake navrhy prečo Access nevidi tlačiarne ?