Problem s grafikou
Problem s grafikou
Ahoj tak to sem napíšem
Za prvé keď hrám novšie hry (Stalker, dark messiah, dokonca aj oblivion) hra mi vôbec neseká ale zato mám problémy a riadne s grafikov, malo by so fachčat na full detailoch čo aj robí ale problém je že mi to robí aj pri starších hrách ako WoW a to že po 30 sek hrania sa mi na obrazovne objavia zelene bodky, neviem ako to nazvať (ako keď je zvýšená frekvencia) a potom sa mi začnú preťahovať textúry a vyzerá to čojaviem proste občas ani nieje nič vidno alebo napr. normalna zbran vsetk OK ale jeden kusok textury je pretiahnuty za obrazovku a hýbe sa to spolu so zbraňov,
procesor atlon 3800 dual
GB RAM
A ked mi poviete kde najdem graficku tak aj to vam poviem neviem to presne lebo to neviem najst ale cca GeForce 7800? ale fakt neviem ale viem že bolá drahá a dobrá:D ovládače som si nejake stiahol ale nepomohli lebo asi aj tak neviem či som si sitahol dobré...
Prosím ak máte nejaké nápady a viete kde sa dá najť ta verzia graficej napíšte mi to potrebujem to (omg som zavýslý:D)
//nabuduce skus zvolit normalny nazov temy inak bude bez upozornenia vymazana
kobalt
Za prvé keď hrám novšie hry (Stalker, dark messiah, dokonca aj oblivion) hra mi vôbec neseká ale zato mám problémy a riadne s grafikov, malo by so fachčat na full detailoch čo aj robí ale problém je že mi to robí aj pri starších hrách ako WoW a to že po 30 sek hrania sa mi na obrazovne objavia zelene bodky, neviem ako to nazvať (ako keď je zvýšená frekvencia) a potom sa mi začnú preťahovať textúry a vyzerá to čojaviem proste občas ani nieje nič vidno alebo napr. normalna zbran vsetk OK ale jeden kusok textury je pretiahnuty za obrazovku a hýbe sa to spolu so zbraňov,
procesor atlon 3800 dual
GB RAM
A ked mi poviete kde najdem graficku tak aj to vam poviem neviem to presne lebo to neviem najst ale cca GeForce 7800? ale fakt neviem ale viem že bolá drahá a dobrá:D ovládače som si nejake stiahol ale nepomohli lebo asi aj tak neviem či som si sitahol dobré...
Prosím ak máte nejaké nápady a viete kde sa dá najť ta verzia graficej napíšte mi to potrebujem to (omg som zavýslý:D)
//nabuduce skus zvolit normalny nazov temy inak bude bez upozornenia vymazana
kobalt
na www.nvidia.com je pre Geforce 7 series len jeden a ten moc nejde:/ čo môžem ešte skúsiť pls?
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
http://downloads.guru3d.com/download.php?id=10
tie co su od 93.71 netahaj... ak newies co mas stiahnut radsej netahaj vobec...
skus napriklad 91.47
skus napriklad 91.47
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ach jaj...Storm Keeper napísal:stiahol som 94,24 ešte pred tým aj som to natiahol a direct x mam 9,0c
kur*a chce to reinstall a vistu:D
omg akurat mi striedavo blika obrazovka monitora (LCD) chvilu /10sek ide normalne a potom sa ako kedby na 5 sek vypne omg ja sa z toho zblaznim:/ co s tym moze byt ? kokos toto nieje normalne:/
ja viem ze si to tahal ece pred mojim postom ale
tak ho odinstaluj..Šu-Do napísal:http://downloads.guru3d.com/download.php?id=10
skus napriklad 91.47
potom si nahod iny... bud 93.71 alebo 91.47