Čo vas dokazalo Rozplakat?
-
Danny_Vin
Expert
- Kontaktovať používateľa:
No mna dojal zaver filmu Armagedon, ako sa tam na konci Harry (Bruce Willis) obetoval, aby odpalil ten asteroid a zachranil celu Zem. Ked uz som pri tych filmoch, tak este vo filme Udolie Tienov (We were soldiers - hra: Mel Gibson) a taktiez ked som videl prvykrat film Posledny samuraj - tak ma dojala scena na konci, bol to posledny boj - ti samuraji, vratane Tom Cruisa tam isli na konoch a ta japonska armada ich tam takmer vsetkych postrielala tymi gulometmi.
A aby som "zostal pri zemi", tak dokazu ma dojat take veci, ako ked napr. plytvam vodou pri umyvani zubov alebo sa niecim prezieram a potom si uvedomim, ze kolko ludi umiera na hlad a smad a rozne choroby.
A aby som "zostal pri zemi", tak dokazu ma dojat take veci, ako ked napr. plytvam vodou pri umyvani zubov alebo sa niecim prezieram a potom si uvedomim, ze kolko ludi umiera na hlad a smad a rozne choroby.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
saq? Disneymu to zacina hrabat. Nie len ze nechaju umriet kosatku, ale nemaju problem aj s 12 rocnym dievcatkom, takmer hlavnou hrdinkouMr.Henky napísal:No naposledy to bol film Most do krajiny Terabithia. Fakt dojemný koniec. Asi sa neudržím ani pri knihe. Predtým to bola Zelená míľa a koniec hry Keepsake.
Presne toto iste aj ja.Niekedy mam pocit ze by ma nerozplakala ani smrt blizkeho.Ale naposledy ma rozplakala baba ktoru som poznal 2 dni.Bola taka uzasna a musela odist.som za nou plakal asi hodinu vkuseMek napísal:ani ja nerevem... a mam pocit, ze by so nereval ani na pohrebe niekoho blizkeho (ale ktovie, mozno sa to prevali, i ked to uz zosnulemu zivot nevrati).
-
JohnFrusciante
Star
(nostalgia a smrt je samozrejma, to uz ani nepisem
)
mna rozplakala smrt mozera v serialy komisar rex, ked ten zlaty pes mal take smutne oci
potom ma aj casto rozplace, ked sa skonci nejaka super akcia (dlhaa napr. tabor so super ludmi apod)
mozno sa vam to bude zdat, ze som padavka, ale radsej sa rozplacem akokeby som mal mat zaludocne vredy
mna rozplakala smrt mozera v serialy komisar rex, ked ten zlaty pes mal take smutne oci
potom ma aj casto rozplace, ked sa skonci nejaka super akcia (dlhaa napr. tabor so super ludmi apod)
mozno sa vam to bude zdat, ze som padavka, ale radsej sa rozplacem akokeby som mal mat zaludocne vredy
-
punkerka115
Light Expert