P3Bo napísal:To je tiež agument že je to proti prírode , ale ty si jej na to mohol odpovedať tým že aj medzi zvieratami sa nachádzajú prípady homosexuality a promiskutinosti ...skôr by som povedal v tvoj neprospech že si to posral pretože si ju aj napriek mnohým faktom uvedených v tejto téme nerozdrvil
Aryan Angel napísal:Ale predsa opovrhovat niektorymi vecami je moralne spravne.
Hadam necakas od krestanov ze nebudu opovrhovat obscenym spravanim alebo niecim ako je "manzelstvo" homosexualov.
Tu uz ani tak nejde o nabozenstvo ale jednoducho o moralku.
Nemyslim si ze s nimi maju problem ako s ludmi. Ludia vseobecne skor opovrhuju 'lifestylom' homosexualov ako nimi samotnymi.
Njn hlavne ide o veci ako je rasové utláčanie , diskriminácia a antisemitizmus -alebo iné predsudky kvôli vieruviznaniu . Ohľadom môjho postoja k homosexuálom som sa už vyjadril ak chceš tak si to nájdi ...obscénne správanie majú aj heterosexuály ale to že je človek orientovaný na rovnaké pohlavie je pri všetkých jeho "obscénnych " skutkoch brané ako priťažujúca okolnosť.
je mi v zasade jedno co robia, ale som proti tomu, aby mohli vychovavat deti a uzatvarat manzelstva. ked su zamknuti vo svojom byte a pod. nech si tam pretahuju aj zirafu, je mi to jedno. (ale zirafa s tym musi suhlasit )
poznam aj homosexualov a su to normalni ludia, ale vychovu deti by som im nezveril
asi taký, že mi neprekážajú pokiaľ ich nevidím ... neznášam takých samotárov-homosexuálov, ktorí sedia na lavičke v parku alebo niekde v kaviarni a pokukujú po ostatných chalanoch...asi si hľadajú nejakú známosť a mne je z toho zle
P3Bo napísal:...obscénne správanie majú aj heterosexuály ale to že je človek orientovaný na rovnaké pohlavie je pri všetkých jeho "obscénnych " skutkoch brané ako priťažujúca okolnosť.
Neviem o ziadnej heterosexualnej akcii typu Gay Parade March ...
Aryan Angel napísal:Neviem o ziadnej heterosexualnej akcii typu Gay Parade March ...
ofaaaaajc
neviem ci vam to tu niektorim doslo ale "odporcom" homosexualov nevadia homosexuali ako taki ale skorej ich "ekšns" ako protesty, snaha o partnerstva, adopciu a neviem co to ze vykrikuju aki su diskriminovany a ine blbiny tak ked uz som ritopich sedim doma s frajerom alebo s nim idem von a nemusim davat o tom nejako vyraznejsie vediet... vtedy by mi homosexuali nevadili
zelovoc, proti heterosexualom nikto nic nema. Nikto ich neutlaca. Heterosexualitu berieme, ako samozrejmost, kdezto homosexualita, ako vidime robi problemy viacerym. Ved si len precitaj par postov pred nami.