Program na pokec.sk DOWNLOAD
Aj historia bude, mozno si si vsimol ze cela konverzacia sa zapisuje do .txt suboruSpiro napísal:co tak tam spravit nejaku historiu ?....mozno ze ten styl by som zmenil na nieco ine jednoduchsie ...
Co sa tyka stylu...ono sa to cele este zmeni, planujem to spravit na styl win vista - take modro - cierne
Frikso napísal:pls. možeš to hodiť niekam "na dostupne miesto" lebo premium na rapid mi už skončil a s mojou IP si neškrtnem. Dik
- Prílohy
-
- pa_0.01a.rar
- (945.76 KiB) 244 stiahnutí
Novsia verzia je nahrana na stranke. Tak skusajte 
Dalsia bude cez vikend. Mali by pribudnut hviezdicky pocas pisania hesla a pridavanie uzivatelov. Na vase otazky odpoviem stale.
//Info: cez vikend sa teste na novsiu verziu kde je opravene:
-uz neukazuje heslo pocas pisania
-obsahuje funkcny zoznam ktory velmi ulahcuje pisanie si
Dalsia bude cez vikend. Mali by pribudnut hviezdicky pocas pisania hesla a pridavanie uzivatelov. Na vase otazky odpoviem stale.
//Info: cez vikend sa teste na novsiu verziu kde je opravene:
-uz neukazuje heslo pocas pisania
-obsahuje funkcny zoznam ktory velmi ulahcuje pisanie si
neviem ako vy ale vobec tomu nechapem
prihlasim sa....vyberiem si Zoznamku a proste nevidim co tam ludia pisu...ked dam Nova RP tak sa mi to naspet zavre a nic....nechapem naco to zatial je...mohli ste to zverejnit ked sa tam bude dat aspon pisat
tak toto robi aspon mne ale neviem ako vam tak ma neodsudzujte
prihlasim sa....vyberiem si Zoznamku a proste nevidim co tam ludia pisu...ked dam Nova RP tak sa mi to naspet zavre a nic....nechapem naco to zatial je...mohli ste to zverejnit ked sa tam bude dat aspon pisat
V pohode, to, ze nevidno co je napisane na "skle" v miestnosti, to je narocky. Aj tak je to len odkazovac pre uchylakov. A na stranke je navod na pouzitie. Ale ako tak citam tak tebe to vobec neslo. Ja si cez uz pisem v pohode s 10 ludmi naraz (vo verzii ktoru sem dam cez vikend - s contact listom) a nemam najmensi problem, ale pozriem sa na to, mozno ze je tak chyba.-=wolf=- napísal:neviem ako vy ale vobec tomu nechapem
Graficku stranku berte prosim s rezervou, finalna podoba bude ina. To vsak este isty cas zaberie.
-
jauznevimco
Light Expert
Par poznatkov ako to bolo u mna:
Kurzor neblika.
Pri stlaceni backspace, to nemaze po jednotlivych pismenach, ale len jedno, treba viacnasobne stlacat backspace.
Pri stlaceni del to zmaze cely text.
Oznamovaci riadok na prihlasovacej obrazovke je kvoli obrazku pozadia necitatelny.
A hlavne pri ukazani mysou na nejaku poslozku menu sa vobec nevyselektuje(ani po odklilknuti) a takto vobec nevies co je iba oznamovaci text a co funkcne tlacidlo.
Na odoslanie spravy nie je tlacidlo, funguje iba enter. Poznam kopec magorov co nevedia ani na co enter je.
To je asi tak vsetko co ma napadlo pri tych par klikoch. Osobne Pokec vobec nepotrebujem k zivotu. Vela zdaru.
Kurzor neblika.
Pri stlaceni backspace, to nemaze po jednotlivych pismenach, ale len jedno, treba viacnasobne stlacat backspace.
Pri stlaceni del to zmaze cely text.
Oznamovaci riadok na prihlasovacej obrazovke je kvoli obrazku pozadia necitatelny.
A hlavne pri ukazani mysou na nejaku poslozku menu sa vobec nevyselektuje(ani po odklilknuti) a takto vobec nevies co je iba oznamovaci text a co funkcne tlacidlo.
Na odoslanie spravy nie je tlacidlo, funguje iba enter. Poznam kopec magorov co nevedia ani na co enter je.
To je asi tak vsetko co ma napadlo pri tych par klikoch. Osobne Pokec vobec nepotrebujem k zivotu. Vela zdaru.
@jauznevimco
Vdaka za odozvu, na tom vsetkom co si napisal sa pracuje. Najprv sme potrebovali spravit system na prijimanie / odosielanie sprav, ten uz je takmer dokonceny, pomaly prechadzame na to co si ty napisal, vsetko bude opravene. Ten vyzor programu je totiz tak spraveny (docasne) ze to cele su v podstate len obrazky na ktore sa klika. Keby som nemal skusky tak uz by to bolo davno opravene.
Vdaka za odozvu, na tom vsetkom co si napisal sa pracuje. Najprv sme potrebovali spravit system na prijimanie / odosielanie sprav, ten uz je takmer dokonceny, pomaly prechadzame na to co si ty napisal, vsetko bude opravene. Ten vyzor programu je totiz tak spraveny (docasne) ze to cele su v podstate len obrazky na ktore sa klika. Keby som nemal skusky tak uz by to bolo davno opravene.