Cistenie Zubov
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
2krat denne. Po kazdej jedle neuznavam z dvoch dovodov. Niektore jedla zmakcia sklovinu a ak si idete umyt hned po jedle zuby, moze sa vam teda poskodit sklovina, takze treba vraj pockat tak polhodinu a po druhe, keby sa malo umyvat po kazdom jedle, tak to si ich umyvam v jednom kuse
Ranno zvacsa tak tri minuty, to nie je vela casu, vecer, ked ja sa tak lubim zabudnut, tak aj 15 minut
...a aj jazyk si treba vycistit 
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
heh. vidim tuto temu, tak mi nedalo nenapisat. Mam spoluziaka ktory byva na intraku a dostal ako spolubyvajuceho maximalneho humusaka. Chlapec studoval sice za kuchara ale bol nehygienicky. Par prikladov: zubnu kefku si este doteraz nekupil ( uz je tam cca. 8 mesiacov ), sprchuje sa tak kazdy 3 den a obedy si vari sam (nechodi do internatnej jedalne). Zvycajne su to parky s fazulou. Si uvedomte jak musi smrdet. Moj spoluziak uz to sice nahlasil tomu veducemu na intraku ale zevraj nemaju volne ine bunky tak musi ostat este do konca sk. roka snim....No nezavidim mu
PS: k teme: 1x denne + po kazdom jedle zuvacku
PS: k teme: 1x denne + po kazdom jedle zuvacku
JV napísal:reno23 hmm nechcel by soma ja si umyvam zuby 2-3 krat denne plus žuvačky ale niekedy aj 4krat a to kvoli zubu za ktory som už vysolil asi 4500-5000
Dakujem hrdinovi ktory sa nepodpisal. Ak ti nieco nie je jasne, kludne sa ma na to opytaj prostrednictvom pm.