Ale ked si to vylozis na policku a budes na to pozerat kazdy den tak to je ine. A fallouty su skvele hry ktore si clovek zahra aj viac krat. A na trojku sa tesim ako aj vy, len som sklamany ze to uz nebude izometricke. Bojim sa aby sa to nezaradilo k ostatnym dnesnym FPS ktore su vsetky rovnake ako vajce vajcu...reno23 napísal:mas pravdu ale Slovensko by to aj tak nezachranilo, par stovak hier hore dole to je (resp. bolo) pre nich skoro nic
PS: keby hry stali okolo 300-500SK bolo by to znesitelne ale vysolit 1800 SK za hru, ktora ma po pár mesiacoch omrzi je nezmysel.
Fallout 3
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ja mam vsetky Fallouty originalky. 1+2 mam z Levelu a Fallout Tactics mam z jedneho bazaru so starsimi hrami.kenny19 napísal:Ale ked si to vylozis na policku a budes na to pozerat kazdy den tak to je ine. A fallouty su skvele hry ktore si clovek zahra aj viac krat. A na trojku sa tesim ako aj vy, len som sklamany ze to uz nebude izometricke. Bojim sa aby sa to nezaradilo k ostatnym dnesnym FPS ktore su vsetky rovnake ako vajce vajcu...
-
Stenky
Professional
falout.......moje mlaaaaadi. ked som to hraval som sa kazdy den modlil aby dakto spustil nuklearnu apokalypsu
fallout 3 si kupim bez vahania. za tie $$$ to bude stat si myslim. rozmyslam ze si este kupim f1+f2 v dakej zberatelskej edicii kedze moje z levelu som postracal.
dobre hry, cim fallout urcite je, si zasluzia moje penaizky.
inac dnes je podlamna dolezite aby tam prdli dobry multiplayer (hlavne online) a bude sa to drzat predajnosti ako Starcraft, Diablo2 alebo dokonca Warcraft3. za tieto hry bych vysolil aj posledne penjasky
//aryan angel: ale ja viem......mne sokr ide o atmosferu nez o firmu co to robi. ak to spravia dobre budem spokojny. chcem len znova prezit atmosferu aka bola pri F1 a F2
fallout 3 si kupim bez vahania. za tie $$$ to bude stat si myslim. rozmyslam ze si este kupim f1+f2 v dakej zberatelskej edicii kedze moje z levelu som postracal.
dobre hry, cim fallout urcite je, si zasluzia moje penaizky.
inac dnes je podlamna dolezite aby tam prdli dobry multiplayer (hlavne online) a bude sa to drzat predajnosti ako Starcraft, Diablo2 alebo dokonca Warcraft3. za tieto hry bych vysolil aj posledne penjasky
//aryan angel: ale ja viem......mne sokr ide o atmosferu nez o firmu co to robi. ak to spravia dobre budem spokojny. chcem len znova prezit atmosferu aka bola pri F1 a F2
inac checkujete priebezne stranku http://fallout.bethsoft.com ? Okrem odpocitavania do uvedenia teaseru, tam kazdych par dni pribudne jeden novy "artwork" ... ak prostredie hry bude nesene v podobnom style, tak ja sa tesim.. nech uz z toho spravia co uznaju za vhodne, ale nech to ma skvelu atmosferu.. a mozno im aj hraci odpustia odklon od predoslych dielov..
* tie artworky k dnesnemu dnu su tam zatial len tri, prepinat sa medzi nimi da dole tymi sipkami
* tie artworky k dnesnemu dnu su tam zatial len tri, prepinat sa medzi nimi da dole tymi sipkami
Stenky trochu neskoro, kedze ako bolo povedane Black Isle okrem ineho aj vdaka ekonomickym problemom uz dost dlho neexistuje. Fallout 3 robi uplne ina firma a aj ludia takze by som si dal pozor pred vyhodenim penazi na nejaku blbost typu Oblivion.
fan art btw
http://fallout3.files.wordpress.com/200 ... m_pic2.jpg
http://fallout3.files.wordpress.com/200 ... um_pic.jpg
fan art btw
http://fallout3.files.wordpress.com/200 ... m_pic2.jpg
http://fallout3.files.wordpress.com/200 ... um_pic.jpg
-
reno23
Guru wannabe
uz len 1 den
http://fallout.bethsoft.com/
-
axxis
Addict
Toto je svata pravda. Bethesda a jej RPG-cka hladia skor na to aby sa predavalo, resp. aby to splnalo kriteria "dokonalosti". Ja mam na haku ich dementny engine(dokonca by som uvital povodnu grafiku vo vysokom rozliseni) ked hra nebude mat feeling postapokalipsy. Pravdepodobne daju prec dorgy, sex, nadavky, nasilie....a vsetko co sa na taku dobu patri. Miesto toho z toho spravia RPG pre slusnakov a deti(len aby to malo nizky vekovy rating a sli peniazky). Jak to nema robit BIS tak nikto.Aryan Angel napísal:Fallout moze spravit len BIS.. Bethesda to len skurvi a ten ich engine si mozu strcit doriti
jeeej tolke halo
.. dobre viete ze BIS uz nie je a ani nebude, ze prava na fallout SP ma Bethesda.. necakajte pokracovanie falloutu ale proste novu hru ktora bude mat rovnaky nazov. Mate to to iste ako keby fallout 3 nikto nikdy nespravil.. v podstate to bude aj pravda...
Mozno starym HC hracom pocin od bethesdy nesadne, ale stale je tu vysoke percento hracov neznalych, (pripadne aj znalych) ktori dokazu ocenit dobru hru, aj ked to uz nie je stary dobry fallout. To ze to nebude pokracovanie v pravom slova zmysle, este neznamena ze to zakonite nemoze byt dobra hra. Ja si na vynesenie rozsudku pockam az kym si to nezahram - nie som taky macher ako vy, ze vopred viem co hra prinesie...
Mozno starym HC hracom pocin od bethesdy nesadne, ale stale je tu vysoke percento hracov neznalych, (pripadne aj znalych) ktori dokazu ocenit dobru hru, aj ked to uz nie je stary dobry fallout. To ze to nebude pokracovanie v pravom slova zmysle, este neznamena ze to zakonite nemoze byt dobra hra. Ja si na vynesenie rozsudku pockam az kym si to nezahram - nie som taky macher ako vy, ze vopred viem co hra prinesie...
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
reno23
Guru wannabe
chces aby BIS pokracovalo vo vyvijani Fallout 3-ky ? Pozic si z banky cca 1,5 miliardy korún. Pozhanaj vsetkych byvalich vyvojarov a presvec ich aby na tom zamakaliKoCi napísal:jeeej tolke halo.. dobre viete ze BIS uz nie je a ani nebude, ze prava na fallout SP ma Bethesda.. necakajte pokracovanie falloutu ale proste novu hru ktora bude mat rovnaky nazov. Mate to to iste ako keby fallout 3 nikto nikdy nespravil.. v podstate to bude aj pravda...
nooo keby stacilo len chciet, tak BIS nikdy ani nepadne.. Najviac ma u BIS, konkretne kvoli Interplay nas..srdilo to, ze zmrazili na dobu neurcitu zacaty projekt pre Baldur's Gate 3, aby sa vsetky sily sustredili na Fallout 3, a po kratkej dobe ich interplay aj tak rozpustil... a to bolo najlepsie studio ktore kedy mal a s ktorym nieco mohol dosiahnut.. Uprimne povedane.. fallout bola dobra hra, ale Baldur's Gate mi bola srdcu milsia, a napriklad Planescape Torment doposial neprekonana srdcova zalezitost. Mozno preto ma nedokazu rozhadzat tie spominane zmeny u fallout 3, pocnuc vyvojarom, stylom hry konciac. Ale viem si predstavit ako by som prskal, keby Bioware (ktory prava na Baldur's Gate vlastni) uviedol pokracovanie/nepokracovanie, ktore by zasadne zmenilo zazitok z hrania (6 clenna skupina, moznost pauznutia v boji a spusta dalsieho...).. Akurat je v tom taky rozdiel, ze zatial co Bioware na predoslych dieloch BG priamo pracoval, Bethesda v pripade F3 sa o podobny styl hry ani nesuchla. Takze chapem vase trpke pripomienky, a zlost ktoru pocitujete, aj napriek tomu ze to moze byt o5 dobra hra.. co bolo bolo hm...
viem ze trochu OT, ale niektori tipci z byvaleho BIS su momentalne u Obsidian Entertainment, ktori maju na svedomi NWN2 - mal moznost to niekto odohrat, zeby som vedel ci ma zmysel do toho ist? Ci je tam ta stara dobra AD&D atmosfera ako v pripade spominaneho BG (nie NWN1 - ten sa moc nevydaril)? Po dohrani Vampires: TMB od TROIKA games (stale sa bavime o tych istych byvalych makacov z BIS), mam chut zahrat nieco vyvijane s podobnym citom pre zaner RPG...
viem ze trochu OT, ale niektori tipci z byvaleho BIS su momentalne u Obsidian Entertainment, ktori maju na svedomi NWN2 - mal moznost to niekto odohrat, zeby som vedel ci ma zmysel do toho ist? Ci je tam ta stara dobra AD&D atmosfera ako v pripade spominaneho BG (nie NWN1 - ten sa moc nevydaril)? Po dohrani Vampires: TMB od TROIKA games (stale sa bavime o tych istych byvalych makacov z BIS), mam chut zahrat nieco vyvijane s podobnym citom pre zaner RPG...
Mas pravdu...KoCi napísal:nooo keby stacilo len chciet, tak BIS nikdy ani nepadne.. Najviac ma u BIS, konkretne kvoli Interplay nas..srdilo to, ze zmrazili na dobu neurcitu zacaty projekt pre Baldur's Gate 3, aby sa vsetky sily sustredili na Fallout 3, a po kratkej dobe ich interplay aj tak rozpustil... a to bolo najlepsie studio ktore kedy mal a s ktorym nieco mohol dosiahnut.. Uprimne povedane.. fallout bola dobra hra, ale Baldur's Gate mi bola srdcu milsia, a napriklad Planescape Torment doposial neprekonana srdcova zalezitost. Mozno preto ma nedokazu rozhadzat tie spominane zmeny u fallout 3, pocnuc vyvojarom, stylom hry konciac. Ale viem si predstavit ako by som prskal, keby Bioware (ktory prava na Baldur's Gate vlastni) uviedol pokracovanie/nepokracovanie, ktore by zasadne zmenilo zazitok z hrania (6 clenna skupina, moznost pauznutia v boji a spusta dalsieho...).. Akurat je v tom taky rozdiel, ze zatial co Bioware na predoslych dieloch BG priamo pracoval, Bethesda v pripade F3 sa o podobny styl hry ani nesuchla. Takze chapem vase trpke pripomienky, a zlost ktoru pocitujete, aj napriek tomu ze to moze byt o5 dobra hra.. co bolo bolo hm...
A NWN2 som hral, odporucam, ked si fanusik D&D, BG... Mas tam aj niektore prvky z BG2, napr. vlastny hrad, kde mozes budovat a tak. Lubilo sa mi to viac ako NWN1
Vsetky 3 su skvele, ide o to komu co sadne viac.. postapo..scifi styl alebo klasicky d&d hrdinovia, magia, atd. Arcanum tiez od nejakych ludi z bis by mala byt kombinacia oboch veci ale tuto hru som nehral.. Mne sa o nieco viac paci styl Falloutu so vsetkym co k tomu patri ako spomenul axXis, ale rozpravkove bg ma tiez svoje 'caro' ;> PlanescapeTorment sa dost tazko opisuje,mozno najlepsia hra v historii,ta atmosfera a pribeh.. hry uz dost dlho nehram a ani to moc nesledujem ale take hry sa uz asi nerobia...KoCi napísal: fallout bola dobra hra, ale Baldur's Gate mi bola srdcu milsia, a napriklad Planescape Torment doposial neprekonana srdcova zalezitost.
aj ked druhy Vampires by som si zahral, jednotka bola v pohode.. teda az na koniec, toho parchanta zabit bolo skoro nemozne: D