Aky mate nazor na homosexualov?
a preco su homosexuali utlacani? lebo idu uz ludom na nervy so svjimi "pořadmi"..
ked je homosexual normalny ako hetero ma s niecim problem? nestretol som sa s tym ale je aj to mozne ..jedine ak robi kampane a je*e ludom do ruk letaky(priklad)
nedavno som zistil ze moj zubar je bu*erant ...a co? absolutne mi to nevadi ..v jeho ambulancii som nevidel ziadne letaky billboardy nikdy o tom nevravel nerozprava teplym tonom ...ba som si myslel aky harcovnik zenskych srdc je...
a priklad budu ma ludia utlacat alebo ma budu nenavidiet ked si budem doma v pivnici kreslit graffiti alebo na svoje auto alebo ked to je*** na postu alebo zastavim cloveka na ulici ze mozem vam nieco nastriekat? ; )
ked je homosexual normalny ako hetero ma s niecim problem? nestretol som sa s tym ale je aj to mozne ..jedine ak robi kampane a je*e ludom do ruk letaky(priklad)
nedavno som zistil ze moj zubar je bu*erant ...a co? absolutne mi to nevadi ..v jeho ambulancii som nevidel ziadne letaky billboardy nikdy o tom nevravel nerozprava teplym tonom ...ba som si myslel aky harcovnik zenskych srdc je...
a priklad budu ma ludia utlacat alebo ma budu nenavidiet ked si budem doma v pivnici kreslit graffiti alebo na svoje auto alebo ked to je*** na postu alebo zastavim cloveka na ulici ze mozem vam nieco nastriekat? ; )
moj nazor
ja proti homosexualnym typom nic nemam
pokial sa nezaujimaju o mna
nech sa sobasia, nech chodia na verejnosti, ale V ZIADNOM PRIPADE im nemozme dovolit ADOPCIU DETI...

Edit://nech sa paci K- len tak dalej, no ja sa za svoj nazor nehambim
nech sa sobasia, nech chodia na verejnosti, ale V ZIADNOM PRIPADE im nemozme dovolit ADOPCIU DETI...
Edit://nech sa paci K- len tak dalej, no ja sa za svoj nazor nehambim
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
1)Su ludia, ktori nemaju radi homosexualov uz len zo zasady(mozno preto aby si pripadali sami sebe heterosexualnejsi mozno nie)
2)Potom su tu ludia ktori homosexualov akceptuju a nevadia im pokym to nedavaju nejakym sposobom najavo.Napr vyzorom alebo recou.
3)Dalsia skupina su ti co ich akceptuju takmer uplne az pokym ich homosexuali neobtazuju.
4)A nakoniec bojovnici za ich prava ktori ich plne podporuju.
Osobne sa priklanam k tretej variante.Vacsina homosexualov su uplne normal ludia ako vsetci ostatni.
Je zopar jedincov,ktori su dotieravi a to ludia nemaju radi.
No povedzme si ze kolko sprepacenim heteroseualnych ko*ot beha po tomto svete a su omnoho nebezpecnejsi ako daky typek co ta nebodaj chce zbalit.
Tato otazka sa neda riesit v priebehu par rokov je to podla mna generacna vec.Nasi rodicia to chapu tazko,my tolerantnejsie a nase deti podla mna to budu brat o5 lepsie az raz mozno to nebude problem ktory sa bude riesit na tolko stran internetoveho fora hojko.com
2)Potom su tu ludia ktori homosexualov akceptuju a nevadia im pokym to nedavaju nejakym sposobom najavo.Napr vyzorom alebo recou.
3)Dalsia skupina su ti co ich akceptuju takmer uplne az pokym ich homosexuali neobtazuju.
4)A nakoniec bojovnici za ich prava ktori ich plne podporuju.
Osobne sa priklanam k tretej variante.Vacsina homosexualov su uplne normal ludia ako vsetci ostatni.
Je zopar jedincov,ktori su dotieravi a to ludia nemaju radi.
No povedzme si ze kolko sprepacenim heteroseualnych ko*ot beha po tomto svete a su omnoho nebezpecnejsi ako daky typek co ta nebodaj chce zbalit.
Tato otazka sa neda riesit v priebehu par rokov je to podla mna generacna vec.Nasi rodicia to chapu tazko,my tolerantnejsie a nase deti podla mna to budu brat o5 lepsie az raz mozno to nebude problem ktory sa bude riesit na tolko stran internetoveho fora hojko.com
-
p4ra
Redeemer
Martin44, pekne povedane.
Uplne suhlasim s tretou variantou. Este ti chyba ale este jedna moznost. Mame tu je*** fasistov a podobnu chamrad, pre kt. je to odpad spolocnosti a pod.. Taktiez nezabudaj na ludi, kt. nemaju radi homosexualov uz len preto, lebo je to v mode, ako napr. nenavidiet Ameriku.
Inak ti davam K+.
Inak ti davam K+.
p4ra napísal:Mame tu je*** fasistov a podobnu chamrad, pre kt. je to odpad spolocnosti a pod.. Taktiez nezabudaj na ludi, kt. nemaju radi homosexualov uz len preto, lebo je to v mode, ako napr. nenavidiet Ameriku.
Skorej by som povedal ze v mode je podporovat homosexualitu vsak to je teraz trendy a cool.
-
p4ra
Redeemer
Ale prosim ta, co tu taras? Evidentne k tej skupinke patris spolu so skupinkou dalsich tuto, tak co sa tu hras na sladkeho? Vidiet to na vasich komentaroch, nazoroch a prispevkoch. Ked uz ste taki zazrati, aspon majte gule si to priznat hrdinovia.kali520 napísal:ty si fakt genius, ty vsade zaplaties tych fasistov, este ich obvin aj z potopenia titanicu.
Skorej by som povedal ze v mode je podporovat homosexualitu vsak to je teraz trendy a cool.
A jedina skupinka ludi, kt. ma problem s homosexualmi a riesi to FYZICKY su sku*venci fasisticki a im podobne bandy.
Nechcem byt mimo temi ale kvoli tebe budem. Chem este upozornit ze prvy kto tu zacal medzi homosexualitu miesat fasistov, ktory s tym ja fakt neviem co maju spolocne bol p4ra.p4ra napísal:Ale prosim ta, co tu taras? Evidentne k tej skupinke patris spolu so skupinkou dalsich tuto, tak co sa tu hras na sladkeho? Vidiet to na vasich komentaroch, nazoroch a prispevkoch. Ked uz ste taki zazrati, aspon majte gule si to priznat hrdinovia.
A jedina skupinka ludi, kt. ma problem s homosexualmi a riesi to FYZICKY su sku*venci fasisticki a im podobne bandy.
1. K fasistovi mas rovnako blizko ako ja mozno aj viac ja som sa tu neohanal s tym ze budem niekoho zatvarat do koncentraku
2. Nesud knihu podla obalu, t.j nepoznas ma nemozes vediet s kym sypatizujem bezohladu na to ake prispevky posielam
3. Pre teba kazdy kto s tebou nesuhlasi je hned fasista, mas velmi jednostranne myslenie.
4. Sa tyk karmi za ktoru si mi dal minus a napisal si aby som bol sam sebou
-
p4ra
Redeemer
1. Tazko. Nenavidim ich z duse. Nadavam im verejne a som to schopny kedykolvek, ktoremukolvek povedat do oci bez strachu. Stalo sa neraz, aj ked ma to stalo kopanec alebo past. Mam ich tazko v pi*i bastardov.
2. Presvedci ma o opaku. A velmi rad ta vylucim z tej skupinky ludi.
3. Vobec nie. Moj rodeny brat napr. nemusi homosexualov tiez, ale nehovori o tom, ze su chori, ze by ich bolo treba vyhubit, mlatit ani nic podobne. Pre to mam pochopenie.
4. Ja som sam sebou, preto sa tu stretavam dennodenne s kritikou, nesuhlasmi a zavistlivymi detmi (teraz nemyslim teba). Ja mam svoje vlastne nazory, prezentujem si ich podla seba, bez toho, aby na mna mali media akykolvek vplyv. Urcite si to mohol vidiet mnohokrat predtym.
Snad sme skoncili s OT. Chces to rozoberat dalej, prosim, SS. Rad ti odpisem.
2. Presvedci ma o opaku. A velmi rad ta vylucim z tej skupinky ludi.
3. Vobec nie. Moj rodeny brat napr. nemusi homosexualov tiez, ale nehovori o tom, ze su chori, ze by ich bolo treba vyhubit, mlatit ani nic podobne. Pre to mam pochopenie.
4. Ja som sam sebou, preto sa tu stretavam dennodenne s kritikou, nesuhlasmi a zavistlivymi detmi (teraz nemyslim teba). Ja mam svoje vlastne nazory, prezentujem si ich podla seba, bez toho, aby na mna mali media akykolvek vplyv. Urcite si to mohol vidiet mnohokrat predtym.
Snad sme skoncili s OT. Chces to rozoberat dalej, prosim, SS. Rad ti odpisem.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
tak nabuduce menuj. len netusim kde sa v tebe berie ta zloba. uz davno som nepocul ze by niekto zbil na ulici gayov za to ze boli gayovia. neviem ci sa to na svk stalo.cize az take hrozne to nebude. dokonca sa ani nemusia bat posmechu ked si vyjdu na ulicu. nikto na nich nebude ukazovat prstom. fakt. svk je omnoho liberalnejsie nez by sa ti zdalo. nemam problem sa s nimi ani porozpravat ani nic podobne. ale mam tiez svoj nazor a nikdy nebudem suhlasit s akciami typu gay parade ktora je podla mna cista provokacia. a neznesiem aby ma za to niekto oznacil za fasistu. lebo dost hadzes do jedneho vreca a potom to vyznie takto. komunistou som ta oznacil ako reakciu na to nalepkovanie co tu robis. nie kazdy co ma iny nazor na gayov je fasista. len ma iny nazor.p4ra napísal:zelovoc, nebolo to mierene na teba, ale ak sa citis byt v tej skupine, prosim. Si z tych, kt. ich biju do nemoty, ked ich stretnu na ulici? Ak ano, tak si idiot.
Uhm, ja mam od komunistu tak daleko (nie som privrzenec Fica), ako ty od prezidenta USA.
ale fakt som nepocul ze by dakde zmlatili gayov. sa tu riesi problem ktory neexistuje.
-
p4ra
Redeemer
zelovoc, mam kamarata homosexuala, dostal 2x v zivote za to, ze je homosexual. Je to smutne. A predstav si kto mu dal po ustach? 3x mozes hadat. Pozri, ak som ta urazil, mrzi ma to, ale toto je realita. Suhlasim, ani ja nie som fanusik gay/lesbian parades a pod. zalezitosti, ale je to jediny sposob, ako sa v skutocnosti mozu presadit a vybojovat si svoje prava. A budme uprimni. My robime to iste. Akonahle sa nam nieco nepaci, tak ideme do ulic strajkovat. Je to jedno a to iste. Co robia oni, to robime aj my. Len s tym rozdielom, ze nam sa to v ich pripade nepaci. A odtialto zacina problem.
Ale co sa im nepaci? Vsak su tolerovany a mozno keby sa tak moc neprezentovali tak by si ich ludia tak nevsimali a bolo by im to jedno ze ci su homosexuali alebo nie resp boli by ku nim tolerantnejsi.p4ra napísal:Akonahle sa nam nieco nepaci, tak ideme do ulic strajkovat. Je to jedno a to iste. Co robia oni, to robime aj my. Len s tym rozdielom, ze nam sa to v ich pripade nepaci. A odtialto zacina problem.
-
p4ra
Redeemer
Co sa im nepaci?kali520 napísal:Ale co sa im nepaci? Vsak su tolerovany a mozno keby sa tak moc neprezentovali tak by si ich ludia tak nevsimali a bolo by im to jedno ze ci su homosexuali alebo nie resp boli by ku nim tolerantnejsi.
1. ze si na nich ukazujeme, akoby boli chori
2. ze sa im vysmievame takmer pri kazdej prilezitosti
3. ze sme im donedavna nedovolili zobrat si jeden druheho
4. ze ich dodnes nevieme (NECHCEME) pochopit, ze aj oni sa dokazu milovat
5. ze sme schopni ich zbit za to, ze miluju niekoho inaksieho
.
.
.
A takto sa da pokracovat. Toto vsetko su fakty. Ja im budem vsetko tolerovat, OKREM jednej veci - adopcia deti. Nie preto, ze by mi vadilo, ze su rovnakeho pohlavia a nebojim sa toho, ze by sa o dieta nedokazali postarat, lebo su zodpovednejsi, citlivejsi a prijemnejsi v drvivej vacsine pripadov, ako my - heterosexuali. Ale ide mi o dusevne zdravie a psychiku toho dietata, ked zajtra pojde do skoly a deti sa ho spytaju, ze kto je tvoj otec a kto je mama.