v diely co bol vcera bola narazka na SW konkretne u na zacitku u toho deda vo vypredaji co hovoril cez pristroj mal povedat Luke som tvoj otec to mas dostalo !
Televízia sa v pondelkovom prime-time zbavuje svojho najväčšieho prepadáku, komediálneho seriálu pre mladého diváka Volajú ma Earl.
Seriál dosahoval extrémne nízke trhové podiely pod úrovňou piatich percent. Náhradou bude v tomto čase opätovný relaunch seriálu C.S.I.: Las Vegas od prvej série. O 21:00 bude tak ako doposiaľ nasledovať rozbehnutá piata séria titulu.
Podľa mňa to bolo dosť zle nadabované a aj dosť zle preložené. Predsa len, humor, čo je v angličtine sa nedá tak ľahko preložiť do slovenčiny.. A oni to spravili dosť biedne... Seriál je to fakt dobrý. Som zvedavý, aká bude tretia séria. Žeby niečo ako Prison Break?
myslim ze Earl je jeden z mala serialov ktore su odlisne od stereotypu typu Prison Break(tym nechcem povedat ze su zle ) ale proste ked odvysielaju jednu cast,tak sa nemozete dockat dalsej.....
v tom sa to lisi,ze ked si pozrem nejaku cast Earla tak nie som napaty jak prcka,ze co sa bude diat a tak....
ledenaster napísal:dokelu a ze Dr. House....to kto kuka ? AKurat tak stare babky no nie ?
Ja som zo serialov pozeraval ALIAS a Earla.........takze uz len Alias
mam 19r a pozeram to !! a je tu aj cela tema o nom ( dr haus ) cize to pozeravaju aj mlady ludia a nie stare babky
stare babky pozeraju rozborila
ledenaster napísal:dokelu a ze Dr. House....to kto kuka ? AKurat tak stare babky no nie ?
Ja som zo serialov pozeraval ALIAS a Earla.........takze uz len Alias
omg to nie je Doktor z hor ani podobna nemecka kravovina na sposob telenovely...skvely americky serial na styl CSI len z prostredia nemocnice... k-