Odpiste daco, budem vdacny za kazdy komentar. THX!
NOTEBOOK
-
schwaro
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
NOTEBOOK
Tak asi pred tyzdnom som objavil genialny model notebooku presne pre moju potrebu a sice ASUS G1s. Sranda je v tom, ze notebook sa nebude dovazat do EU pokial budu n asklade starsie modely G1 a G2. Tak som Dlho ani neuvazoval a objednal som si ho zo skladu v USA. Konkretne www.excaliberpc.com . Mohli by ste sa mi niekto prosim vyjadrit k tomuto PC a mojmu sposobu objednavky? Ja osobne si myslim ze za tu cenu (53.000,-) sa u nas nic lepsie zohnat neda.
Dneska som o nom akurat prvykrat čital,este pred tvojou temou, ze cena by sa mala pohybovat okolo 60000 sk a prehlad komponent tam bol uvadzaný. A aj som si povedal, že by bolo fajn ho mat. Podla mna skvelo vybavený a aj celkom pekny dizajn, mozno skoda toho disku, ze tam nedali rychlejsi, ale to by sa dalo riesit cez nejakeho autorizovaného servisu aby ti tam hodili rychlejsi. Zavidim 
myslíš tento ?
ak hej tak je poriadne dobrý sa mi páči riadne namakaný ale neviem ako je to s tým ako objednať to z USA
Kód: Vybrať všetko
http://www.excaliberpc.com/ASUS_G1S-A1_Intel_Core_2_Duo_T7500/90NLBA6132413CQL400T/partinfo-id-579727.htmlTvoj problem predstavuje vzdialenost medzi tebou a USA, resp. moznostami stazovat sa. Ja som taktiez musel pixmanii uhradit tovar a az potom ho poslali, spoločnost sidli vo francii a tiez som mal chvilu nervy. Skus popozerat dake fora a pod. či nenajdes zmienku o nich. Inak je to na tebe. Inak čo si uctuju za cestu, mas tam nejake aj specialne pripojistenia?
-
Stenky
Professional
no na tom ze si ho das doviezt z USA nic nieje. dovoz mas za facku takmer....schwaro napísal:Vsak ja by som aj pockal, ale problem je v tom ze podla mna ta cena ktoru ohlasovali akoze uvadzaciu na SVK moc pravdiva nie je. Nasiel som totizto par kusov tohto notebooku v holandskom velkosklade a v prepocte vychadzal na 125.000 a nejake drobne tak preto som velmi cakat nechcel.
len tak OT. ja sa chystam kupit G1-8888.