Mate Tattoo?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Máte tetovanie?

Áno
90
10%
Nie
275
31%
Nie, ale chcem
390
44%
Nie, ani nechcem
128
14%

Celkom hlasov: 883

uNreal_saTch^
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

ob3l1x napísal:vyzera to pekne :) ale predpokladam ze to bolo aj dost drahe ak to nebolo robene po znamosti. ;-)
moj odhad je 5.000 - 7.000.- v studiu...pre tu srandu napis kolko si za to dal :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Enduro3333 napísal:Mam cez pol chrbta Archaniela... obrazok dodam....

Edit/// moje tattoo
to nieje archaniel ale padly aniel nie? inak respekt ze si si tal takeho koňa na chrbat ja by som sa neodvazil si nieco vybrat a este take velke
whiteronie
Expert
Expert

Príspevok od používateľa whiteronie »

Racius napísal:Ja nemám, ani NIKDY mať nebudem, nepáči sa mi to.
Ale určite si raz na nejakú akciu pokreslím ruky fixkami, také pekné plamene okolo obvodu rúk pri zápästí, niečo takéto :P :
Obrázok
NIKDY by som sa nenechal tetovať, ale na niektorých ľuďoch to vyzerá zaujímavo, ak nie pekne. :)
fuuj pät korún by som za to nedal :D
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Chester to podla mna nema zle .... i ked ja skor len ak si dam tak klasicke cierne nie farebne
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

To, co vidite na obrazku hore nasleduje coskoro po tom, co som spravil pred 3 dnami. :) Vyzera to skvelo.

Inak je absolutna pravda, ze ked sa raz potetujete, chcete viac. Ten pocit "bolesti" je zaujimavy. :)
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

p4ra napísal:To, co vidite na obrazku hore nasleduje coskoro po tom, co som spravil pred 3 dnami. :) Vyzera to skvelo.

Inak je absolutna pravda, ze ked sa raz potetujete, chcete viac. Ten pocit "bolesti" je zaujimavy. :)
a co si si dal vytetovat..? pochval sa.. ja som tiez rozmyslal, by som si dal nejake to tatoo, ale to, ze co mam stale len tak v uvahach...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

uNreal_saTch^ napísal:moj odhad je 5.000 - 7.000.- v studiu...pre tu srandu napis kolko si za to dal :D
neviem neviem , akurát som sa minule informoval v štúdiu kde si kamarát robil malého vyje*** čerta pred tromi rokmi a platil 3500,- !!! s rozmermi 15*8 cm
p4ra napísal:To, co vidite na obrazku hore nasleduje coskoro po tom, co som spravil pred 3 dnami. :) Vyzera to skvelo.
skôr to vyzerá otrasne ...
inak teraz na leto si sa dal tetovať ? Ja som to pre odporúčania odložil ... pre slnko , vodu atď
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

makaveli, uz som to pisal stranku dozadu. Ale zopakujem. Na lavej ruke mam napisane loved by few a na pravej hated by many. Mam to na hornej strane medzi zapastiami a laktami. A k tomu pridam nieco, ako ma Chester.

schw33k, robil som to u chlapika, ktory ma za sebou 16 rokov tetovania, hovoril, ze je to v pohode, ked som si to robil aj teraz.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

ob3l1x napísal:vyzera to pekne :) ale predpokladam ze to bolo aj dost drahe ak to nebolo robene po znamosti. ;-)
mas pravdu robil mi to kamarad čo tetuje a stalo ma to 2500sk robil mi to 8hodin v kuse a po par mesiacoch čo sa to cele zahojilo dalsich 8hodin to cele obtahoval nech je to tmavsie lebo to trochu vybledlo a dorabal detaily.....

KEd na mna pozeral ze som mu vravel ze v kuse to chcem aby robil mi povedal ze som manik ..a ked skončil ma pozval na pivo ze som iny maniak ze som to vydržal tak dlho... najhoršie bolo to kridlo velke lebo to prechadza po lopatke a je hodne tienovane to najviac bolelo...
schw33k napísal:skôr to vyzerá otrasne ...
inak teraz na leto si sa dal tetovať ? Ja som to pre odporúčania odložil ... pre slnko , vodu atď
v študiu v BA na obchodnej ulici za to chceli 5000sk...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

p4ra napísal:makaveli, uz som to pisal stranku dozadu. Ale zopakujem. Na lavej ruke mam napisane loved by few a na pravej hated by many. Mam to na hornej strane medzi zapastiami a laktami. A k tomu pridam nieco, ako ma Chester.

schw33k, robil som to u chlapika, ktory ma za sebou 16 rokov tetovania, hovoril, ze je to v pohode, ked som si to robil aj teraz.
daj pls nejake foto bud tvoje alebo z netu paci sa mi to celkom len musi mat clovek dobre ruky aby to vyniklo
tommoG
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa tommoG »

ludia, planujem si dat tetovanie, na rameno, ale chcem sa opytat ci velmi prekaza ked mam na ruke zo par malinkych znamienok, vadi to pri tetovani? popripade da sa to odstranit nejak jemne aby som nemal jazvicky..ak ma niekto skusenosti - napiste...dik moc
VINNIE
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa VINNIE »

Moje tetovanie:
Odpoviem aj kolegovi na prispevok predomnou: mozes si vsimnut ze tam hore mam taky prazdny trojuholnik, to preto, lebo tam mam znamienko....
Prílohy
tattoo.jpg
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Kamarat si dal na ruku toho vojaka co je na obale albumu LP - Hybrid Theory
........ vyzera to celkom pekne
... pre tych co nevedia o co ide pridavam obal albumu :)
Prílohy
375x375.jpg
eXo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa eXo »

no tak po dlhsom case som si dal jednu vec ale nemam to dokoncene takze ak to bude poslem poriadnu fotku zatial len webcam.. btw: na tej fotke vyzera byt moja ruka dost deformovana :D ale nebojte je to len svetlom
Prílohy
Snímek 002.jpg
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

niektore tatoo su fakt krasne, aj na damach nad zadockom a chrbte :oops:, ale osobne nato nemam "gule"... predstava, ze ked budem mat 70 rokov, ovisnutu kozu na ktorej mam otrasne zelene "donicene" tetovanie ma privadza do sialenstva a takychto dedkov v autobuse sa vyslovene bojim :D
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Ak by niekto vedel o dákom "domácom majstrovi" niekde na Orave, o ktorom by sa dalo povedať, že je skúsený a neoľutujem to veľmi trpko, dajte vedieť.
som zaťažený na drakov a padlých anjelov, takže som rozmýšľal o dačom takomto:
http://xs218.xs.to/xs218/07353/1-dragon-a.jpg
http://xs218.xs.to/xs218/07353/dragon_back2.jpg
http://xs218.xs.to/xs218/07353/img18859 ... _wicca.jpg

v štúdiu tu v Námestove mi vraveli, že v takej veľkosti (také menšie, cca 8x8cm na hruď, alebo lopatku) cca 3000, ale museli by to vidieť, a veľký rozdiel medzi farebným a čiernobielym nieje.

ďalšia vec, s ktorou sa dosť ondiem je originalita. Desím sa predstavy, žeby som na ulici stretol niekoho s rovnakým tetoo ako mám ja, najideálnejšie by bolo keby som našiel niekoho, komu by som svoju predstavu opísal a on by mi niečo nakreslil...
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

no farebné si určite nedávaj... :?
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

preco?
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

imho , lebo farebné sú celkovo špatné ...

v každom prípade závisí od tvojho vkusu
eXo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa eXo »

Sepiroth napísal:preco?
skor vyblednu, nemusia byt pekne zladene farebne a podla mna to vie malo ludi s farebnym PEROM (teda s ihlou) 8)
Napísať odpoveď