My na základnej:basketbal,volejbal,hadzana,skok do dialky,skok do vysky,beh na 60 metrov,beh na 100 metrov,beh na 300 metrov,800 metrov a 1600 metrovvrh gulou,hod kr. loptickou,posilovna.
Stredna: tak tu to bolo trocha ine dole vysvetlim preco. Na strednej skoro vzdy volejbal a futbal plus posilovna,hrázda,kruhy,zostavy na zinienkach,splh na lane, na tyci.beh na 800 metrov skoro furt.
Na strednej slo o to,ze nasa trieda sa bola schopna behom tyzdna(3 hodiny telesnej) max dvoch tyzdnov naucit zostavu a tak sme nemali na telesnej co robit to znamena ze namiesto toho aby sme sedeli na lavicke a tukali do mobilov sme si sami vymyslali co budeme robit,dokonca nam profesor doniesol knihu o cvikoch a SAMI pod dohladom sme si skusali salta,premety,skoky cez debny,vseliake kotrmelce,rozne somariny na hrazde a kruhoch dokonca sme skakali na svihadlach,po trampolinach,ucili sme sa od niektorych spoluziakov karate alebo ine bojove cviky... ,skakali na velkych loptach a vymyslali strasne vela veci..
A co chcem tymto povedat?
Ci ste robili nieco podobne v skole aj vy,pretoze teraz co pozeram alebo sa pytam co kto na telesnej robi tak väcsinou vsetci len sedia na riti, ucia sa iny predmet a strasne vela ich ma ospravedlnenky od doktorov s tym ze su straaaaassne chori a nemozu cvicit do konca roka. A je to smutne mi na to pozerat.(sice uz som zo skoly prec ale aj tak) A co je horsie je pozerat na dievcata. Lebo tie nase ked si ponatahovali kratke obtiahnute nohavice a ked mali rozcvicku tak to bol pohlad to vam poviem
A teraz skoro ziadne dievcata v skole necvicia(cest vynimkam) Lakuju si tam nechty,alebo sa ucia daco ine,alebo tam vobec nesu,aebo sa vecne na nieco vyhovaraju...