Rada ohladom PSP

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Spiro
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Rada ohladom PSP

Príspevok od používateľa Spiro »

Noo tak mam taku myslienku ze by som si tuto hracku kupil ale bojim sa toho ze si to kupim a nenajdem tomu vyuzite ze ma hry omrzia alebo sa prestanu do roka vyrabat lebo sony vymysli nieco ine co myslite oplatisa to ?? ..a ma mtaku otazocku ako je to s tym zmenenim frimweru je nejaky iny sposob ako ten kedy sa da psp umrtvit ?? aa vraj od verzie 2.0 je v psp uz aj webovy prehliadac ako to funguju tazko sa natom pisu spravy alebo je to nejak dobre vymyslene ?? a neviete ci existuje aj nejaky msn alebo icq messenger pre psps ?? :wink: hmmzatial asi tolko ziadam hlavne vlastnikov psp nech mi sem pisu ... :roll: dakujem za radu
Smokee
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Smokee »

Ja som si ho už objedal, už len počkať na kuriera a biele pspčko mam doma =). Btw ak by som ti mal pomôcť, tak to nvm, ale dá sa niečo také, ako si vravel stiahnút (v1.5) a pomocou toho môźeš do PSP dávať hry, videá a čo chceš. Kamoš ho má cca rok aj dačo a eśte ho to ani neomrzelo. A či sa hry budú do toho ešte vyrábať to nvm, ale keďže sony teraz vydalo PS3, tak len tak rýchlo nebude niečo nové ;).
drastyk
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa drastyk »

Zdravim, podobnu temu som zakladal prednedavnom.. teraz vlastnim psp asi 2 tyzdne ... mam tam nahodeny custom firmware 3.40... a mozem povedat ze je to paradicka ,doporucujem dokupit poriadne stuple do usi-> sennheisery cx300 a mas domace kino vo vacku:D pouzivam neustale ci uz mp3 alebo filmy v pohodli postele... a hej ten net tam ide staci sa iba napojit
na nejaky access point a ficis-klavesnica je taky stylom ze ju vidis na obrazovke a pises... trochu narocne ale chce to skill... Ak vahas ci kupit alebo nie tak radim kup co najskor kym sa tam da este hodit custom firmware...bez custom fw by som to asi nebral-potom treba kupovat moc drahe umd ..a pustis si na tom akurat mp3
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

hmm custom firmware co tym myslis ?? :roll:
drastyk
Zablokovaný
Zablokovaný

no na original firmwari od sony si iso hry a mp4 filmy nepustis... doporucujem prestudovat stranku

Kód: Vybrať všetko

www.pspzone.sk
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jaj no ok uz vem co myslis :D som myslel ze nieco specialne ale obycajny Downgrade :) ...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zalezi na tvojom veku. Tato "hracka" je vhodna na cestovanie => pozeranie filmov, plus dlhe nocne smeny => hranie Tekken 3 :-)
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Vek 17 :wink: lebo neviem ci si mam poriesit toto alebo skocit radsej do notasa lebo preca len je toto mensie a mozem tam mat vsetko len ked uz si to kupim tak sa bojim toho ze ked budem davat Downgrade tak mi psp skonci :smt006 a mozem si piskat :aasmile11: a ide mi oto ze keby som to uz mal tak by som to pouzival ako nahradu za pc keby som mal na pc brata :D vete router s wifi a ide sa :)

a hlavne mi ide o to ci je nato nejaky IM ktory porpoduje msn a icq ? :roll:
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

Tak isto uvazujem o PSP... uvidim co sa v tejto teme este popise... ked nekupim PSP kupim PDA... uvidim...
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

No vidite, ja PSP mam uz asi pol roka a jedine naco ho pouzivam je pozeranie "roznych filmov" ked som na cestach... hry mam asi 4 ale to ma omrzelo a na mp3 mam mobil, sluchatka som doteraz nevybalil lebo ich nebolo treba...

Konkretne to moje je este aj s doskou TA-082, s firmawerom 3.03, cize na tom nic ine ako originaly nejdu, a aj napriek tomu ze downgrade je mozny, tak nemam cas sa tomu moc venovat. Cena hier je neprimerane vysoka, proste su to blazni.

A pravdupovediac ten net moc pouzitelny nie je. Jedine co ma na tomto tesi je, ze som si ho nekupoval z mojich penazi, inak by som si asi doteraz trieskal hlavu o stenu ze jaku blbost som to kupil.

V kazdom pripade je to tvoje rozhodnutie, ja fanusik hier, ci uz na PC alebo PS moc nie som, takze isiel by som skorej do notebooku... 8)
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

No podla mna je to super vec hry na tom vobec neomrzia a video to prehrava az prekvapivo kvalitne vzhladom k rozlišeniu displeja. a absoultnou nutnostou je prehratie firmu lebo kupovat jednu hru za dva litre je trochu moc.a inak pochybujem že by sony prestalo vyvijat hry ved napriklad na ps2 vyvijaju hry už od roku 2001 a stale neprestali.Je to na tebe podla mna by si nemal vahat ale je to aj podla toho či "herne" založeny moja rada je určite zobrať :wink:
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

rozhodol som sa ze do toho idem asi si priesim bielu z cini za nejaku nizsiu cenu a hodim si tam nejaky iny firm. ....a nejak to uz vyuziem
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Spiro napísal:rozhodol som sa ze do toho idem asi si priesim bielu z cini za nejaku nizsiu cenu a hodim si tam nejaky iny firm. ....a nejak to uz vyuziem
Zistil si uz ci na tom rozbehas ICQ alebo nieco podobne?
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

tak to nie :) ale zatial to vyzera ze iba ak tak cez www.meebo.com co je internetovy IM :roll: (modi neberte to ako reklamu ak to je zle tak to zmaste no :( )
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Este mam taku otazocku ...ak budem zniekym chciet hrat nieco MP ze budeme blizko seba tak mi nato staci mat rovnkau verziu hry to vem a potom staci mat len psp ci musim dokupit nejaky vysielac ci nieco ?
:roll:
drastyk
Zablokovaný
Zablokovaný

staci ti iba psp
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

cital som ze musis ma rovnaku verizu PSP... ale ide o to ci mas europsku alebo US.. atd..
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

noo tak neviem ja budem mat asi s ciny :D ...
Emil182
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Emil182 »

pls potrebujem pomoc som v U.S.A. a maju tu PSP najlahsie za 4000Sk a nevim ci si uju mam kupit nevi te ze ci mi tam slovenske hri pojdu ?? a aj filmi atd a este suciastki donej.
muchotrafka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa muchotrafka »

Emil182 napísal:pls potrebujem pomoc som v U.S.A. a maju tu PSP najlahsie za 4000Sk a nevim ci si uju mam kupit nevi te ze ci mi tam slovenske hri pojdu ?? a aj filmi atd a este suciastki donej.
ano pojde ti tam vsetko kred si spravis downgrade
inac ta gramatika je very very nice ..
Napísať odpoveď