nj tipujem ze ked to tam nahodia tak pri serveroch bethesdy a napore na ne z celeho sveta - tak skoro si to nepozrieme .. ale aspon som sa potesil ze uz sa cosi deje ked im nejdu stranky tak asi ze pretazene.. a ono nic nove na nich hm...
95% of people on this forum are waiting for teaser from Fallout 3. Other 5% are waiting for it too. Put this in your signature if you are one of the 95% or 5%
No uz uz je to tam.. ale stiahnut to je zatial impossible.. mirrory su len na Fileshack a WorthPlaying.. Fileshack mi aspon akotak nacita.. ale worthplaying vobec
.. davam tahat z fileshack ale tam je jednak poradovnik a jednak to pojde desne pomaly.. snad pred spanim si to pozriem
//nasiel som aj na fileplanet .. ale torrenty by sa nejake sakra zisli
trailer uplne onicm, najprv je zaber na take radio, potom na zbombardovane mesto s hliadkujucim strazcom. To je vsetko. A este tam pisali ze to vyjde v r. 2008
No je to dost onicom... Obycajna animacia zniceneho autobusu(?) a kratky pohlad na chlapika v power armore so zbranou a pohlad na trosky mesta O chvilu to bude upnute na youtube, hodim link.
EDIT: No tu to mame
no veru moc sa z toho clovek nedozvie.. navyse termin vydania 2008 - ked si spomeniem pripad oblivionu tak mi je jasne ze to skorej ako 2009 nebude... Pravdupovediac.. cakal som ze v traileri bude mozne vidiet nieco z pohladu hraca.. ale na to si zrejme este budeme musiet pockat.. Ale citit tam cosi z tej povodnej fallout atmosfery.. mozno vdaka pouzitej hudbe a plagatu so znamym panakom v buse.. a celkom sa mi zacina pozdavat prevedenie do 3D - predsalen je to o inom ked sa na prostredie pozera clovek z vlastneho pohladu.. aj ked mi je jasne ze tym sa uplne zmeni ta povodna hratelnost.. ci k horsiemu alebo lepsiemu.. ukaze az cas.. ale bude ina no...
//hh ale z rozpravkovo zelenej krajiny a'la oblivion skocit do vyprahlej pochmurnej "pustatiny" - tomu hovorim riadny skok...
na F3 sa velmi tesim, F1 a 2 boli pecky, F3 bude mat podla mna tu spravnu atmosferu, a vraj tam bude aj ten cierny humor a vybuchy a krv a mozgovina apod skor ma nasral maly rozsah, vraj mapa bude mensia nez v oblivione, a jednak to ze dohras pribehove questy a nemozes hrat dalej...preto sa bojim toho ze to bude tak trochu kratka zalezitost