Dostal sa mi do ruk sesternicin ntb (ASUS F3M) ktoremu zahadne prestali hrat repraciky. Povedala ze sa jej to uz raz stalo, ale asi tak za den to zase zacalo hrat a bezproblemov to islo dalej, avsak nedavno sa to stalo znova a odvtedy sa to uz nerozbehlo, predpokladam ze to bude hw problem ale pre istotu sa chcem uistit ci nahodov nieje niekde nieco len vypnute. Pouziva XP Home, kedze som vedel ze to treba skusit aj inak tak som bootol Kubuntu 7.04 avsak ani tam neslo
Problem s reprakmi na ntb
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Problem s reprakmi na ntb
Zdarec hosi 
Dostal sa mi do ruk sesternicin ntb (ASUS F3M) ktoremu zahadne prestali hrat repraciky. Povedala ze sa jej to uz raz stalo, ale asi tak za den to zase zacalo hrat a bezproblemov to islo dalej, avsak nedavno sa to stalo znova a odvtedy sa to uz nerozbehlo, predpokladam ze to bude hw problem ale pre istotu sa chcem uistit ci nahodov nieje niekde nieco len vypnute. Pouziva XP Home, kedze som vedel ze to treba skusit aj inak tak som bootol Kubuntu 7.04 avsak ani tam neslo
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ja mam rovnaky problem na notebooku Acer, ma asi rok a pol. Vsetko slapalo v pohode a zrazu pustim nejaku hru a zvuk nikde. Myslel som, ze je znizena hlasitost, tak som stlacal, stlacal a zvuk stale nic. O den ci dva to slo normalne, potom zase neslo. Myslim, ze to bude asi skor HW chyba ako chyba systemu.
-
vladino001
Light Professional
Re: Problem s reprakmi na ntb
Tie asus-y maju tusim hw vadu. Viem, ze kamaratovi sa tiez pokazili repraky. Po case mu prestali hrat. Vystup na sluchatka mu funguje, no repraky nie.
Mne zase na HP zvuk ide v pohode ale zase stále zemŕza celý systém. No ale o tom som chcel že kamošovi zase na XP Professional kde mu automaticky Windows rozpozná zvukovku takže HW nepotreboval nato nikdy a hralo mu to. Odrazu mu to prestalo a tiež mu to naskočí ak vypne PC a odpojí z elektriky, potom zapne a zase mu to ide. Žeby kontaktchyba na výstupe pre repráky?