Starcraft 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
minob
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Starcraft 2

Príspevok od používateľa minob »

Vyzera to tak, ze Blizzard konecne ohlasil StarCraft 2 na nejakej akcii v Korei:
There appears to be new Protoss units called Immortals and Colossus. Immortals have a shield that actives upon damage only. Colossus are huge Protoss units with dual laser shots. Terran reapers are also new units.

New Protoss unit called Stalker which can teleport. Many Zerg have the teleport as well. Several new Protoss units available, another one called Warprey, a flying unit.

Zerglings can now mutate into bombs that suicide that roll across the map. Yet another new Protoss unit called Phoenix. A new Protoss unit called a Protoss Mothership which you can only have one at the time. Nuclear bombs appear to still be in the game and be very powerful.
Informacie
Zopar Screenshotov nie vsetky funguju...
druhy zdroj
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Moj bracho zareagoval na trailer krasne :)
moj brat napísal:[11:08] Xin Xiao Shen: potom este space of starcraft a o peniazky uz vobec nebude nudza
http://www.starcraft2.com/

ta ich stranka nema NAJMENSiU chybu...akoze dovidenia 11/10
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

:wooow: bolo na case vydat druhy diel takej vybornej strategie. dufam, ze sa zachova hratelnost :) o minimalnych poziadavkach asi este rec neni, co?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Curuj napísal::wooow: bolo na case vydat druhy diel takej vybornej strategie. dufam, ze sa zachova hratelnost :) o minimalnych poziadavkach asi este rec neni, co?
si pozri tie screenshoty, myslim ze blizzard opat zvoli politiku nenarocne na hardware, super hratelnost, super pribeh a este vacsia zabava, masovanie armad a totalny drtarez...blizzardaci su inteligentni, rozumni, ale velmi chamtivi ;)...ale to nemeni nic na tom ze to nebude hw nejako extra narocne, a zabavne, teda ak nepomenia grafiku nejako nejako dramaticky, ako priklad tejto ich politiky si pozri warcraft III, WoW...kazdu jednu ich hru vlastne.
Curuj
Addict
Addict

je pravda, ze blizzard ma nenarocne hry, ale ja mam strasne slabe PC - 500 Mhz je naozaj malo. takze preto som sa pytal na HW poziadavky. W3 som neskusal, ale podla jedneho testu by mi siel, ako tak :? uz aby bol novy PC :cry:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

hm priznam sa ze blizzard je jedno z tych vyvojarskych studii, ktore nemusim.. vratane ich hier. Ale trailer na mna zaposobil - videa, to je to co blizzard vie (niekedy lutujem ze pri tom aj neostane). Nebudem tu hru odsudzovat uz vopred kym si ju nezahram, mozno ma sameho chyti (to by bola od blizzardu prva hra ktora by to dokazala).. ale ku grafike sa vyjadrim: FUJ ... zase zvolili cestu vycackanej farebnej maskarady ako to spravili napr. vo warcrafte. Neviem pre koho je ta hra urcena, ale ja mam farbocit dobry, takze tie ich farebne kombinacie ake vidim na screenshotoch mi sklbu oci. Uroven grafickeho spracovania teraz nemam namysli - ta je na strategiu viac nez dostacujuca, vlastne podobna, len s rozumnejsimi farebnymi variaciami je aj C&C:TW - tu som spociatku tiez odsudzoval a nakoniec som si ju musel kupit :D
kenny19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kenny19 »

Ked som zistil od kamosa ze bude dvojka, dostal som dostal taky sok ze som zabudol ze sa mam ucit na skusku... Co sa tyka stranky, dokonala, nic ine som ani necakal, video - to sa neda ani opisat.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Curuj napísal:je pravda, ze blizzard ma nenarocne hry, ale ja mam strasne slabe PC - 500 Mhz je naozaj malo. takze preto som sa pytal na HW poziadavky. W3 som neskusal, ale podla jedneho testu by mi siel, ako tak :? uz aby bol novy PC :cry:
fuha, prepac to ma nenapadlo :(. Hmm, warcraft III by Ti s 512kou ramkou fical v pohode to viem, ale toto bude chciet nejaky ten gigaherz, aj dva na procaku aspon na jednom jadre, ramku 512+ [lepsie 1 GB], vychadzal som len z dnesnej normy, vgacka tomu bude imo stacit nejaka zo "6"tej generacie, cize NX 6600-6800, ATi 9800 PRO+...[generacie ratam dost primitivne podla nvidie, nic hlbsie v tom nehladajte :), prva GeForce, druha GeForce 2,GTS, tretia GeForce 3 atd atd :)]
Curuj
Addict
Addict

ramky mam 512 MB, ale to je asitak vsetko. no nic. aspon mam poriadny dovod naskrabat na nove PC. ale este mam nejaky cas, kym to vyjde :)
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

Release Date: som niekde videl October 2007..

:wooow:

proste vsetko co prislo od Blizzardu je v mojich ociach diamant.. ci uz zacneme autickami na Sege (nespomeniem si na nazov ale boli vyborne :wink: ) .. Warcraftom 1, 2.. Stacraftom.. proste genialita :)

tiez som plazil jazyk ked som videl ten oznam.. ja ze.. fuch..dalsi zartik.. potom som si spomenul ze mala byt v korei nejake to oznamenie od blizzardu..

a je to tu :) normalne rozmyslam ze si tu gamesku objednam .. a to som nikdy ziadnu nekupil mozno :)

uz sa tesim ako sa tento (o par tyzdnov mozno oneskoreny) darcek k narodkam dostane k mojim rukam :oops: :twisted:
kenny19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kenny19 »

Dobry napad, toto si isto kupim, u hry od Blizzardu je jasne ze sa to oplati. Predsa len StarCraft je hra ktora je somnou od mojho prveho PC.
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

dalsie videa:
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=4868
pozrite si hlavne protoss mothership... ina je*a
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

:shock: no esteze to neni uz teraz bo by som sa ani na maturitu nedostvil mat to doma :D uz len drzim palce blizzardu nech sa im vydari sice nevidim dovod preco ne ...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ako tak pozeram tie ingamove videa, mozno to bude predsa len trochu narocnejsie ako warcraft III [trochu :oops: ]. Na screenshotoch to nevypada nic moc, ale ked si pozeram tie videa, dynamicke tiene, soft shadows, premakane svetla, ragdoll fyzika, celkom hutne armady, "parale[a]x scrolling efekt [podobne ako to maju na stranke, akurat tam to neni len efekt, ale skutocne]" vymodelovaneho 3D pozadia spraveny cez perspektivu, nie len nejaky raster ako je to zvykom vo vacsine strategii tohto typu a celkom chutne detailne modely, tak to mozno bude chciet nejake lepsie zelezo...kto vie...kazdopadne viem ze to nebude Gothic 3, alebo Oblivion :)...teda dufam. Stalkera nenapisem, pac ten bol krasne zoptimalizovany a potom tie mody od uzivatelov, juj jedna basen. [zvysili dramaticky kvalitu efektov a znizili narocnost na hw]
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Blizzard su svine, vedia co ludia chcu, na co siahli na tom zarobili kopu penazi, a ako som popozeral trailery, tak sa mi to zda na dalsiu zlatu banu.

Nevsimli ste si napadnu podobnost s C&C3:TW, je tam toho viacej, co sa mi desne podobalo
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

eMPiko napísal:Blizzard su svine, vedia co ludia chcu, na co siahli na tom zarobili kopu penazi, a ako som popozeral trailery, tak sa mi to zda na dalsiu zlatu banu.

Nevsimli ste si napadnu podobnost s C&C3:TW, je tam toho viacej, co sa mi desne podobalo
je no, ta lod protosanov ma dost podobnu dynamiku pohybu ako "super zbran" ufoncov :)...ale ak je to aj kopia c&c generals/tw enginu, to vobec nevadi. Pojde o pribeh a hratelnost...atd.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

jednotku som vobec nehral ale viem ze vsetko co vyjde od Blizzardu je hra na par rokov (niekedy aj dost rokov) ktoru sa oplati hrat stale dookola a tie uzasne MP co maju Blizzadacke hry su fakt akoze na 20/10 ale cakal som ze to nebude take premakane na grafike...cakal som nieco na sposob W3 len trosku vylepsene detaily....ale co uz...netreba smutit...urcite si to zahram a stravim pri tom vela svojho volneho casu
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Poviem vam, ze vsetky hry od Blizzardu sa mi pacili - okrem WoW :) Ked som videl ten 500MB Gameplay trailer v HD kvalite a videl som aka bude hratelnost tak som len tak cumel :shock: Tato hra sa zaradila do mojich najocakavanejsich hier roku 2008 (v roku 2007 nevyjde urcite).
JoDo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JoDo »

Vyzerá to trochu gýčovo Warcraftovsky... Ale ja Blizzardu verím :D
Napísať odpoveď