Ktory hudobny styl neznasate?
nenávidím hip hop, rap, r&b, ska®gae a niektoré odrody techna ako schranz, trance... a špeciálne k TokioHotel, neviem či niekto kukal v nedeľu MusicOne - tam bola taká trapkyňa, ktorá je zbláznená do tých metrošov a tá reportáž, čo bola s ňou aj s jej rodinou, no radšej sa nebudem k tomu vyjadrovať, bo by som bol zablokovaný na pol roka
sry za OT
sry za OT
neznasam kktsky ska Polemic apod. Kkt to uz co je za nazov ze "ska". By som bil palicou tich ludi. Som bol na bazante na mlynoch predvcerom a ti ludia pred podiom sa tam strkali jak je**nuti, ze vraj "pogovali" alebo co robili kkti. Chalan, baba, sa tam sacali, no keby niekto udrel moju babu, tak by som mu taku "zapogoval" ze by skoncil na antolskej. No proste ked mi skoro rozliali hrusku tak ma skoro je*lo.
-
lekoklatik
VIP
Ja neviem nenavidiet, to je velmi spatne slovo. Skor nevyhladavam metal, rock a podobne dlhovlase zalezitosti, ale nemam problem si vypocut aj z tohto, ked ma to zaujme. Zatial ma naplna hudba, ktoru pocuvam a som rad.
btw: Veta, ze nenavidim nejaky hud. styl sa mi zda dost detinska a dufam, ze z toho ludia raz vyrastu...
btw: Veta, ze nenavidim nejaky hud. styl sa mi zda dost detinska a dufam, ze z toho ludia raz vyrastu...
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
A co vlastne pocuvasawtt napísal:nenavidim hiphop/disco/metal/ a vsetky tie odrody techna
Toto iste som zazil ja na Polemiku v ZA. Regge a ska debilkvia akoze pogovali a hruza...neviem ci boli dofajceni alebo spiti, no rozodne to nebolo normalne co tam stvarali. Na punkovych koncertoch sa to da aj ked maju steely obute. Dokocna mam take pogo aj rad, ale ked na Polemicu niekto spadol tak po nom skakali miesto toho aby ho zdvihli, jednoducho chori ludiaFrco napísal:neznasam kktsky ska Polemic apod. Kkt to uz co je za nazov ze "ska". By som bil palicou tich ludi. Som bol na bazante na mlynoch predvcerom a ti ludia pred podiom sa tam strkali jak je**nuti, ze vraj "pogovali" alebo co robili kkti. Chalan, baba, sa tam sacali, no keby niekto udrel moju babu, tak by som mu taku "zapogoval" ze by skoncil na antolskej. No proste ked mi skoro rozliali hrusku tak ma skoro je*lo.
Edit: ja osobne som na tok koncerte bol len preto, ze ma pozvali.
-
Mrs_Chocolate
Light Expert
-
JohnFrusciante
Star
jeeeeej uplne skvelita tema 
takze nemusim.. hm nadych:
HopHip, RnB, diskofiliu, pop, elektroniku, ludove piesne, vacsinu slovenskej tvorby, najma neustale sa opakujuce sladaciky o laske..
.. zaroven druhym dychom musim dodat ze z kazdeho zanru sa zaroven najdu aj vynimky ktore si dokonca vypocujem rad a nedam na ne dopustit... teda az na HH - tam je to skorej kvoli haluznemu textu. Ja si dost potrpim na instrumentaly.. skladba bez gitary pre mna nema dusu.. a z elektroniky - mobyho mozem.. ale to je taka ta ina elektronika.. nielen bezduche tuc tuc
Zo slovenskej tvorby zerem asi len Horkyze slize... na tych sa zo slovenskej sceny nechyta nikto. Aj ked spev nic moc, ale hudba ujde a texty su to, co HS drzi nad vodou 
takze nemusim.. hm nadych:
HopHip, RnB, diskofiliu, pop, elektroniku, ludove piesne, vacsinu slovenskej tvorby, najma neustale sa opakujuce sladaciky o laske..
.. zaroven druhym dychom musim dodat ze z kazdeho zanru sa zaroven najdu aj vynimky ktore si dokonca vypocujem rad a nedam na ne dopustit... teda az na HH - tam je to skorej kvoli haluznemu textu. Ja si dost potrpim na instrumentaly.. skladba bez gitary pre mna nema dusu.. a z elektroniky - mobyho mozem.. ale to je taka ta ina elektronika.. nielen bezduche tuc tuc
no tak ja neznesiem, asi iba hip hop a nieco na styl "Eva a Vasek" , robko kazik...
ostatne styly mi az tak nevadia, no ak nepocitam buz***ntov ako O-Zone, Blue, a samozrejme Tomaska Bezdedu...
takychto buz***ntov tiez neznesiem -
http://youtube.com/watch?v=85kNUHLDyyY
ostatne styly mi az tak nevadia, no ak nepocitam buz***ntov ako O-Zone, Blue, a samozrejme Tomaska Bezdedu...
takychto buz***ntov tiez neznesiem -
-
tomexx
King
Ty voe, to si odkial vyhrabal..? Mne uz po minute prislo zle z nich.. Taketo veci by som normalne cenzuroval..Wyllo napísal: takychto buz***ntov tiez neznesiem -
-
axxis
Addict
Oni su ako zli, ale na tento hip hop sa urcite nedotahuju:Wyllo napísal: takychto buz***ntov tiez neznesiem -
len tak dalej chlapci, len tak dalej