Napajnie autozosilnovaca zdrojom z PC!
-
Masaker
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Napajnie autozosilnovaca zdrojom z PC!
caute...je to mozne napajat autozisilnovac zdrojom z pc ked v aute si pri plnom vykone zoberie zosik 30A ... zvladol by to uzivit zdroj z pc?
ak ne tak cim by som to mohol napajat doma?
ak ne tak cim by som to mohol napajat doma?
-
vladino001
Light Professional
-
vladino001
Light Professional
A kto povedal že musí? ten zosilovač ma taký odber kolko ho zaťažuješ. tak si kup trafo ktomu sprav plošák na stabilizovanie. (čiže napájanie spravíš také isté ako u domácich zosikoch len budeš napájať ten tvoj tam ti to da zhruba 15A a to stači)Masaker napísal:no lenze ten menic musi davat 30A a taky stoji 120 000 kč.... takze touto cestou to asi nepojde.. a zospajkovat by som pohode vedel...
-
Martinekk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
640W z neho na PC zdroji nevytrieskas ani keby si sa rozkrajal... perpetuum mobile akosi nefacha... spinane zdroje sa nehodia na napajanie zosilovacov. ano, pouzivaju sa na napajanie zosikov, ale nie velkych vykonov, napriklad v televizoroch a podobne. ale tam zdroje zrejme su upravene na odberove spicky. autozosilovac patri do auta. nadoma si kup nieco normalne. jednoducho je to nevhodne. ked tak napis do diskusie na www.diyfans.org a tam Ti presne vysvetlia preco sa to nehodi.