masterr: ViruS nej.eb ma uz s tym, hipicke pycoviny ...ja som za kratky proces ..alebo by som ciganom daroval uzemie ke by mali vlastny stat, okolo toho na hraniciach ostnaty drot a nech si ziju bola by sranda sledovat ako dlho vydrzia.. mozno by sa tam pozrali sami
turtlak69 napísal:aj ja poznam jedneho takeho. jeden den na pivo s punkacom a dalsi den s NS. to sa mi zda trosku chore. no a co sa tyka tej apoliticnosti, tak to ano, ked nic neriesi, tak neni o com. tak by to malo byt. praca, pivo, box, Oi!, Oi!, Oi! (klasicke hodnoty skinheads v zaciatkoch). nuz len skoda, ze ti apoliticki su vacsinou na WP koncertoch ale netreba hadzat do jedneho vreca samozrejme. btw kto mi vysvetli toto ???? kto sa trosku tejto problematike rozumie bude poznat aj song aj kapelu aj historiu. nechapem z toho
lool?? teply neger spieva pulling on the boots na nejaku disko hudbu bud to je hlboka demencia alebo to ma taku hlboku myslienku ze to nedokazem pochopit
pinacolada napísal:lool?? teply neger spieva pulling on the boots na nejaku disko hudbu bud to je hlboka demencia alebo to ma taku hlboku myslienku ze to nedokazem pochopit
preto som polozil otazku. tiez som z toho absolutne mimo... myslim, ze ta demencia to nebude. musi predsa vediet o com spieva. a tu hlboku myslienku som zatial nepostrehol. hehe zatial mi to nikto nevysvetlil. mozno je to brane ako recesia, ale trosku divny styl...
cakal som vselijake komentare, ale takuto blbost nie moze, jasne, ze moze. moze aj spievat som magor a nikto mu v tom nebude branit. ked u moze existovat tokio hotel, tak uz je mozne vsetko, ale toto je fakt extrem. a este ty sa spytaj taku otazku, ze preco by nemohol... omg. ked vidim avatar a par tvojich prispevkov... tak spievaj si od The Riot - Antifa song. ved preco by si nemohol?
odbocil si od temy. preco si ty nespievas antifa song? hmm? ved mozes. nie je proti ciernym, ale je jasne, ze co je to za song. ked je to song proti zltym a spomina sa tam slovo skinheads a pasaz ..we will show em not!... tak si asi kazdy priemerne inteligentny domysli o co ide...
myslím, že treba rozlišovať "SKINHEAD-ov" od tých ktorí sa na nich len "hrajú" proste aby možno niekam zapadly, niekam patrili... hlavne že väčšina tých ktorí sa na skinheadov hrajú, sa správajúa ko neonacisti a milujem tých týpkov ktorí ešte hajlujú a vykrikujú že milujú, uznávajú hitlera či niečo podobné... tupé hlavy sú to pretože ak by hitler žil tak by si na mušku zobral po židoch práve ich pretože sú to slovania.... TAK SA UVEDOMTE A KONEČNE NAD SEBOU ZAMYSLITE... násilie plodí len násilie... F*CK WAR MAKE PEACE!!!!
turtlak69 napísal:odbocil si od temy. preco si ty nespievas antifa song? hmm? ved mozes. nie je proti ciernym, ale je jasne, ze co je to za song. ked je to song proti zltym a spomina sa tam slovo skinheads a pasaz ..we will show em not!... tak si asi kazdy priemerne inteligentny domysli o co ide...
domysli nedomysli, ocividne mu je to jedno
a mozno sa im len tento song hodil po hudobnej stranke prerobit do tej dnb verzie.. to suvisi aj s otazkou preco nepocuvam nejake antifa songy.. Je to preto, ze drviva vacsina tychto "antifa" kapiel nema absolutne ziadny talent a ich vytvori sa nedaju vobec pocuvat (par som teda skusil) .. To mozno vysvetluje aj to co si pisal, ze apoliticki skins pocuvaju WP kapely
Aryan Angel napísal:domysli nedomysli, ocividne mu je to jedno
a mozno sa im len tento song hodil po hudobnej stranke prerobit do tej dnb verzie.. to suvisi aj s otazkou preco nepocuvam nejake antifa songy.. Je to preto, ze drviva vacsina tychto "antifa" kapiel nema absolutne ziadny talent a ich vytvori sa nedaju vobec pocuvat (par som teda skusil) .. To mozno vysvetluje aj to co si pisal, ze apoliticki skins pocuvaju WP kapely
No tak ja som počul už dosť WP kapiel a až na pár svetlých výnimiek sú to hudobne hrozné kapely...o textoch ani nevravím...A síce dosť "antifa" kapiel nie sú nič moc určite sa vždy nájde viac dobrých ako Wp kapiel.
M142 napísal:No tak ja som počul už dosť WP kapiel a až na pár svetlých výnimiek sú to hudobne hrozné kapely...o textoch ani nevravím...A síce dosť "antifa" kapiel nie sú nič moc určite sa vždy nájde viac dobrých ako Wp kapiel.
Tak to si myslis zle. Co take si pocul ? Si vo velkom omyle
bocian napísal:Tak to si myslis zle. Co take si pocul ? Si vo velkom omyle
som videl nejake promo video narodneho odporu v cesku a ta hudba k tomu bieda biedna.za 10 minut by som sparvil ovela ovela lepsiu a ten spev a ten text tazka inteligencia
pinacolada napísal:som videl nejake promo video narodneho odporu v cesku a ta hudba k tomu bieda biedna.za 10 minut by som sparvil ovela ovela lepsiu a ten spev a ten text tazka inteligencia
ja vieeeeeeeeem, to bolo na ceknito a hrozne som sa na tom sulal. fakt neskutocne a tie komentare. len to neviem uz najst. chcel som hodit link. fakt bohovske to bolo ak to najdes hod link. by som sa zasmial este raz to by som aj do vtipov dal hned a na konci ze spev: Dr. A.C.A.B no lol