sensation white

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Mna nerozoberajte. Ja som sem nemal liest
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

lekoklatik napísal:Mna nerozoberajte. Ja som sem nemal liest
Ale ved povedz, nehanbi sa :) My nie sme ako hip-hoperi co odsudzuju vsetky ostatne styly :P
lekoklatik
VIP
VIP

Tak pre boha to co tam akoze je. Bol som na tej stranke no a to tam akoze vsetci v bielom priskocia a tancuju tam na tuc-tuc? To akoze fakt su vsetci komplet v bielom? No hlupy su dost. To akoze fakt preziva a este ktomu to kcu mat v Cesku.
Gothar
Moderátor
Moderátor

lekoklatik napísal:Tak pre boha to co tam akoze je. Bol som na tej stranke no a to tam akoze vsetci v bielom priskocia a tancuju tam na tuc-tuc? To akoze fakt su vsetci komplet v bielom? No hlupy su dost. To akoze fakt preziva a este ktomu to kcu mat v Cesku.
Keby si nemal taku zatemnenu mysel, tak by si videl, ze taketo akcie nie su iba o tuc tuc. To, ze su v bielom vynimocne zlepsuje atmosferu, to si treba zazit, bolo to uzasne, uz len cesta tam, ked sa vsetci v bielom zdravili a tak, ostatni nechapali, ale ti v bielom vedeli... :) A co sa ti nezda na tom, ze to bolo v Cesku?
btw. "Pro hlupaka kazdy hloupej." tak si tieto kecy o tom kto je hlupy radsej odpust.
lekoklatik
VIP
VIP

tak. A pre toto som nekcel rozoberat. Kazdopadne sranda musi byt ale toto... No ja by som to zazit nekcel. Este ze pocuvam Metallicu
Gothar
Moderátor
Moderátor

lekoklatik napísal:tak. A pre toto som nekcel rozoberat. Kazdopadne sranda musi byt ale toto... No ja by som to zazit nekcel. Este ze pocuvam Metallicu
Metallicu pocuvam aj ja, dokonca za posledny rok je u mna najhranejsia Ale nemusime sa navzajom urazat :)
PS: Divil by si sa, ako ta taky dav a atmosfera dokazu "potiahnut" ked uz nemas sil na tancovanie :) To sa s obycajnou diskotekou, kde je 500 ludi neda porovnat.
Bisley7
Novice
Novice

PREDAM LISTOK NA SENSATION WHITE

Príspevok od používateľa Bisley7 »

predam listok na SENSATION WHITE za nakupnu cenu v druhej vlne predaja. 1375,- kc , alebo 1820,- sk.
31.5.2008
PRAHA
kontaktujte na [email protected]
alebo - 0904 829 477
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Sensation white

Príspevok od používateľa berija111 »

kto sa chysta na tuto megaparty? ?:-P

Kód: Vybrať všetko

http://www.sensation-white.com/index.php/world/news/trailer-sensation-prague.html
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Gothar nieco trepal, ze nejde. Ja uz mam listky doma a seth sa tiez dotrepe predpokladam
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Gothar sa rozhodne podla lineupu. Ja uz mam letenky aj hotel, idem na 100% a dotrepem aj kamosa (mozno viacerych, uvidime). Este treba zistit, ci ide aj ta lama K6 :D
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa berija111 »

fuha tak to by sme mohli big stretavka HOJKO :-) ja sa inak tesim :-) inak neviete dokedy treba kupit vstupenky?? bo peniaze budem mat az o mesiac nato :-(

//audiotrack: témy spojené
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

vstupenky sa budu dat kupit IMHO aj na vstupe, avsak blizsie k datume akcie budu drahsie...
http://www.sazkaticket.cz/Ticket/eventD ... d=19061182
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Axwella si mozme skrtnut, vystupuje v ten isty den v Polsku na Global Gathering a s mojou ucastou to zatial vyzera bledo - rozhodnem sa podla lineupu, pretoze Global Gathering je podstatne lepsia akcia. Uz teraz su tam mena, ktore SW tazko prekona a to ich este vela pribudne :)

* Above & Beyond
* Axwell
* Micky Slim
* Orjan Nilsen
* First State
* Leon Bolier
* Joop
* Matt Darey
* Josh Gabriel
* John Dahlback
* Benny Benassi
* Dubfire (DeepDish)
* Umek

Cena zajazdu z Prahy ola minuly rok 1900,- CZK takze porovnatelne so SW
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Mno robte ako chcete :) Na Above&Beyond (spolocne so Super8 & Tab - tych chcem specialne vidiet, potesilo ma, ze budu tam, Jaytech (Anjunadeep), Mark Eteson, Micky Slim, Paul Thomas, Neil Navarra, Russell G, Deep City Soul a Duncan Murray) idem v marci do Birminghamu, kde sa kona Godskitchen. Paul van Dyk bude nasledovat v Leeds no a potom Sensation v Prahe a neskor v Amsterdame...

//Zatial viem o Tocadisco, dost sa povrava o Guettovi, Erickovi E, Masonovi, dokonca aj Tiestovi. Vraj tento rok to bude 4x House DJ a iba 1x Trance Dj...A lineup ma byt zverejneny az 20.3...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Tak do toho Polska ma to taha, zacinam setrit.
Seth: to o lineupe do Prahy su podla mna stale len internetove vymysly. Ti house djs su proste pravidelni ucastnici na SW po celom svete, takze je pravdepodobne, ze niekto z nich bude aj v Prahe. Tiesta ani nekomentujem :)

//autoeditácia príspevku ( 15 Mar 2009, 11:52 )
Dostali sa ku mne informacie, ze line up oznamia 20. marca, ked bude hrat Morillo v Prahe, to ma donutilo konspirovat nad tym, ze na SW bude aj samotny Morillo, takze zatial pre mna nic zaujimave.
Schulz bude v Prahe o 2 tyzdne neskor, takze tiez ide z kola von...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

On June 6 2009, 17000 visitors will spend a night at the 02 Arena in Prague. Sensation is delighted to announce that the world-class DJs providing the musical backdrop to this monumentous occasion will be:

*

Housequake
*

Sebastian Ingrosso
*

Sander van Doorn
*

Eric Prydz
*

Tocadisco

//mne to celkom vyhovuje...takze asi pojdem :) ale to este musim dat dokopy partiu.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Akurat som to sem isiel napisat :)
Tymto je rozhodnute - na SW nejdem a asi cim skor kupim listok na Schulza v juni.

//autoeditácia príspevku ( 21 Mar 2009, 11:47 )
Ja este skusim nejake sutaze a keby som vyhral tak pojdem, ale platit 1400 kc za show a Sandera sa mi neoplati.
Napísať odpoveď