nahle odpojenie internetu
-
uNreal_saTch^
Professional
nahle odpojenie internetu
Zatial co som postrehol, deje sa to ked dam nieco stahovat a potom napr. hram, alebo browsujem...po chvili sa internet sam odpoji a kedze mam zapnuty autoredial tak sa zasa pripoji...lenze to mi nepomoze ked hram, lebo po odpojeni internetu ma automaticky odpoji zo servera. Downloadovane fily priamo cez browser sa logicky tiez zrusia...
nvm kde je problem...
nvm kde je problem...
-
uNreal_saTch^
Professional
modem : AD 2622 - ADSL DeskPorte USB Annex B
http://www.microcom-ce.com/category.php?itid=6
Provider: Slovak Telecom
Program: Maxi Klasic 1536 / 256 kbps
operacny system XP profesional 32-bit
robi to po preinstalovani systemu...predtym to bolo stabilne...
http://www.microcom-ce.com/category.php?itid=6
Provider: Slovak Telecom
Program: Maxi Klasic 1536 / 256 kbps
operacny system XP profesional 32-bit
robi to po preinstalovani systemu...predtym to bolo stabilne...
-
uNreal_saTch^
Professional
chyba moze byt prakticky vsade ( HW/SW ) ...
jedna vec ma vsak napadla : mne toto iste robilo , ked som mal posahany kabel , net isiel v pohode ( pri surfovani ) , ale akonahle som som dal nieco stahovat fullspeed , tak sa to resetlo...ma to nastvalo , lebo som reinstaloval vsetko , co som len mohol a nakoniec som ten posahany kabel vymenil za iny a ako zazrak to islo v pohodke
// no a 2 moznost by bola taka , ze ked si preistaloval win , tak si liezol na net este ked si nemal nainstalovane vsetky potrebne ochrany .. uz za 5 sekund ako som sa pripojil a hned odpojil z netu ( lebo som zabudol , ze tie veci nemam este nainstalovane ) , sa mi dostalo do kompa cca 12 havedi ( neviem uz co to bolo zac ) ...
jedna vec ma vsak napadla : mne toto iste robilo , ked som mal posahany kabel , net isiel v pohode ( pri surfovani ) , ale akonahle som som dal nieco stahovat fullspeed , tak sa to resetlo...ma to nastvalo , lebo som reinstaloval vsetko , co som len mohol a nakoniec som ten posahany kabel vymenil za iny a ako zazrak to islo v pohodke
// no a 2 moznost by bola taka , ze ked si preistaloval win , tak si liezol na net este ked si nemal nainstalovane vsetky potrebne ochrany .. uz za 5 sekund ako som sa pripojil a hned odpojil z netu ( lebo som zabudol , ze tie veci nemam este nainstalovane ) , sa mi dostalo do kompa cca 12 havedi ( neviem uz co to bolo zac ) ...
-
uNreal_saTch^
Professional
-
uNreal_saTch^
Professional
myslim , ze by to malo byt toto nie ? "Generic host for win32" , ak ano tak cekni totohezo napísal:Tieto problémy riešili dve záplaty od MS, ked vyčkas, skusim ti ich poslat cez week.
Kód: Vybrať všetko
http://www.hojko.com/problem-s-generic-host-process-for-win32-services-t61394.html?highlight=generic%20host-
uNreal_saTch^
Professional