Neznámy problém
Neznámy problém
Ahoj. Chcem sa spytat na problem ktory mam s mojim pc a vobec neviem co s tym. V nedelu som si zapol pc, normalne to startovalo ako ma, potom sa mi ukazala obrazovka windowsu xp a potom sa mala zobrazit plocha ale nezobrazila sa, len nabehla tmavomodra obrazovka.CHvilku som cakal , potom sa na monitore objavilo ,,No signal,, a restartovalo sa pc. Cakal som ze uz to pojde ale stale nic, zase to iste. Pri tomto 2 restarte mi hned po starte pc vyhodilo modru obrazovku a pisalo to tam ze chyba s nejakym ovladacom n...Tak som skusil preinstalovat windows. Po prvom spusteny mi to vsetko slo az potial , ked sa vam pri starte pc ukaze ,,Vitajte,,. Tam mi to zmrzlo. Nasledoval restart pc a zacalo mi to robit to iste ako predtym vobec sa mi nespustila plocha. 3x som instaloval windows , vsetko normal nabehlo aj plocha, uz som myslel ze to ide. Instaloval som programy, pc zmrzlo tak som dal restart a zase to iste.Druhy den som dal preinstalovat windows uz 4x a vsetko slo v poho. Na druhy den som zapol pc a zase to neslo
. TAk som si povedal ze to posledny krat skusim. Opat som preinstaloval windows, po spusteny som siel na internet tam to zamrzlo. Zase restart a ten isty problem ako predtym... .Tak som si povedal ze kalsem uz na to . Dnes som len tak zapol pc a ono to ide : ). NEchapem jak to je mozne a cim to je sposobene ze raz to nejde , potom ide. Prosim poradte co mam spravit aby sa mi nestalo opat to ze budem musiet preinstalovat windows. Dakujem
.
Ahoj. Sry este som nenapisal ze pred prvym preinstalovanim mi jeden znamy pozical disk , ten ma 40 gb , pretoze ten prvy disk ktory som mal 20 gb som odniesol k nemu aby mi zachranil nejake subory ktore sa este dali , pretoze ako mi povedal mu to vypisalo ze disk je poskodeny.
Volal som s jednym kamaratom ten mi hovoril ze problem bude asi v zakladnej doske, ze jemu tiez takto blblo pc a tiez nikto nevedel preco. nApr ked dal cd do cd-mechaniky tak sa mu restartlo pc, prestalo mu fungovat usb-cko atd ...
Ozaj tie parametre:
Procesor Intel Celeron 862 MHz , 384 MB RAM , Geforce 4 64 MB , sry ten zdroj neviem
.
Volal som s jednym kamaratom ten mi hovoril ze problem bude asi v zakladnej doske, ze jemu tiez takto blblo pc a tiez nikto nevedel preco. nApr ked dal cd do cd-mechaniky tak sa mu restartlo pc, prestalo mu fungovat usb-cko atd ...
Ozaj tie parametre:
Procesor Intel Celeron 862 MHz , 384 MB RAM , Geforce 4 64 MB , sry ten zdroj neviem
niečo podobné robilo aj mne ale ja som reinštalol win a bolo to hm a ked si zapájal tie disky neprehodilo sa niečo v biose nejaký ten primary alebo secondary alebo niečo tam ? jal soi zapájal tie disky dúfam že oba boli na primary no možno aj preto neviem skús to tam pozreť nejak prestaviť. Ja som tiež zapojil raz disky oba na primary a sa mi vyhodili oba som musel opäť zapnúť disk v biose. sús to tam ešte pozreť.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Takyto problem zvykne byt, ked je ukyvany (mechanicky unaveny) napajaci konektor na disku. Mne ho vzdy bracho napruzi, takze potom to funguje dalej
no a ak mozes, tak skus ten napajaci konektor vymenit za iny (ktory mas volny), alebo ho prehodit s optickou mechanikou, tak som to urobil ja, ked som s napruzenim nepochodil a vsetko fachci. Za pokus to stoji...