Praskanie v reproduktoroch
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Praskanie v reproduktoroch
Potrebujem radu. Kúpil som si reproduktory Kinyo 2.1 ktoré sú ešte v záruke. Ale teraz pri zápinaní (otáčaní štuplíka
) začalo v nich praskat. Môžem takúto radu reklamovat ?? Dakujem
-
vladino001
Light Professional
PRAVDAsnake2 napísal:"otacanie stuplika" znamena asi otacanie potenciometra nie ? ak to praska , jedina moznost je to dat vymenit , t.j. reklamovat, potenciometre casto odchadzaju ... na mojich to tiez praska a nie malo
nemáš to v prašnom prostredí? lebo prach spôsobuje na potenciometroch to praskanie.
-
mspeedo
Light Professional
Moje Creative su tiez blbo vymyslene, ze sa zapinaju otocenim ovladaca hlasitosti.. nemaju na to samostatne tlacidlo. A kedze ich casto zapinam tak tiez zacali pri zmene hlasitosti praskat.. S tym sa neda nic robit, pochybujem zeby sa tato zavada dala reklamovat, zachvilu by to aj tak zacalo praskat zas... tie potenciometre to proste nezvladaju
Ale nejak extra mi to nevadi.
-
Martinekk
Light Professional
to su potenciometre made in china s kovovym zberacom. ten vysuchava uhlikovu odporovu drahu, kontakt sa meni a zhorsuje-vznika praskanie. riesenie je jednoduche, bud vymenit potenciometer za kvalitnejsi(kludne aj starsiu teslu po vysisteni a premazani) alebo potenciometer rozobrat, vycistit a namazat. pre zaciatok diavou. ano, tym sajrajtom cervenym na nabytok. ak sa do elektroniky nerozumies, radsej nic z toho co tu pisem nerob, je to zivotu nebezpecne. zver odbornikovi. alebo si kup nove repraky, ale nie cinskej shitnej produkcie. toz tak.
-
caesar1987
Addict