neveril ze to bude niekedy mozne ale je to tak! Goran Bregovic vystupi na Slovensku a ZADARMO. bude tak v ramvi akcie ARTFILM 29. júna o 20:30.
Poznate niekto tohto hudobnika? Pocuvate niekto? kto pride pozriet?
ak by niekto chcel overit pravdivost informacie (dufam ze toto sa neberie ako linkovanie na konkurenciu, ak hej tak vymazte len linku ni cely prispevok):
Poznam! Skvely hudobny skladatel, takmer v kazdom filme, kt. vznikol na uzemiach byvalej Juhoslavie je zastupeny. V Bratislave hral znamemu (kt. je Srb) na svadbe. So skupinou Bijelo Dugme ma skvelu pesnicku Ima Neka Tajna Veza.
Ja ho mam strasne rad, ako drviva vacsina obyvatelov Chorvatska, Bosny a Hercegoviny, Srbska atd..
no goran je peckar. presne tak.... ja mam sice od neho len filmovu tvorbu ale ta ja super... od bijelo dugmelen par songov... velmi sa paci od bijelo pesnicak ne spavaj moja mala muzika dok svira... inac velmi sa paci the nos smoking orchestra... a mas aj nieco viac od bijelo dugme?
celkom ma v posledno case prekvapilo ked som pozeral borata, ked tam zrazu isla pesnicka od gorana, myslim ze ederlezi...
ZAP, mam vsetko, co kedy vydal. Bijelo Dugme dokonca na platniach od otca. Proste paradna muzika. Ani som nemyslel, ze ho maju ludia na Slovensku tak radi.
jaj neviem ktora to je pesnicka...ale mam podobnu...takmer rovnaku..od emira kusturicu...
a nebol som nakoniec lebo som hral na vlastnom koncerte...to bola dilema ale co kamosov neokasles...