Najlepšie internetové obchody | e-shopy | Vaše skúsenosti
-
ledenaster
Medium Professional
Najlepšie internetové obchody | e-shopy | Vaše skúsenosti
Vsade kde sa da lacno nakupit davajte sem prosim

-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
www.allegro.pl vsetko co sa týka aut tu nájdete (aspon ja som našiel) -a ceny sú tam tiež priateľné. 
-
will.i.am
Darca
www.hej.sk
je to zname, osvedcene a sice nie je najlacnejsi da sa natrafit na dobru akciu, alebo popripade maju aj bezne niektory tovar lacnejsi ako inde
dalej na PC
www.alza.sk
alebo
www.x-computers.sk
je to zname, osvedcene a sice nie je najlacnejsi da sa natrafit na dobru akciu, alebo popripade maju aj bezne niektory tovar lacnejsi ako inde
dalej na PC
www.alza.sk
alebo
www.x-computers.sk
kde hej je jasne asi. ale urcite nie www.karman.sk. dvakrat som objednaval. dvakrat na p...
Pre tých, čo zháňajú lacné cartrige do tlačiarni odporúčam www.skyhorse.sk. Kvalita atramentu je výborná a za tie ceny, si myslím, nie je o čom. 
www.alza.sk perfektny obchod a ocenujem ich extremne rychle dodanie tovaru.
www.pixmania.com tiez seriozny obchod az na to ze tovar ti poslu az ked je zaplateny. A spracovanie platby im v mojom pripade trvalo 4 dni. (+3dni doprava)
www.hej.sk vela ludi na nich nadava ale ja mam s nimi len dobre skusenosti.
www.pixmania.com tiez seriozny obchod az na to ze tovar ti poslu az ked je zaplateny. A spracovanie platby im v mojom pripade trvalo 4 dni. (+3dni doprava)
www.hej.sk vela ludi na nich nadava ale ja mam s nimi len dobre skusenosti.
-
pishta
Light Professional
www.pixmania.com je seriozna firma,u nich ti nehrozi prakticky nic,vo francuzku su dost znamy,a maju tam vela reklamy.Posta na SK je drahsia ale ceny su naozaj pekne
v teste slovenskych eshopov 2x dopadlo hej.sk ako jedno z najhorsich. Samozrejme je to dost o konkretnej situacii, to co maju priamo skladom tak je vybavene automaticky k spokojnosti zakaznika. Horsie vsak je ak maju sice pisane ze maju skladom, ale skladom nemaju. Niekedy su schopni doslova predvedcit zakaznika ze nech o to zaujem radsej ani nema.. a ked to predsalen zakaznik chce tak to poslu po velmi dlhom case. Kolko presne nepoviem, musel by som sa spytat dotycnej osoby
Ale verim ze s kazdym obchodom sa daju zazit jak negativne tak pozitivne skusenosti.
Osobne mimoriadne dobre skusenosti mam s www.progamingshop.sk (o piatej poobede objednany tovar a dalsi den rano o pol siedmej budicek kurierom), mam skusenosti aj s vybavenim reklamacie, nemozem si stazovat (az na dobu kolko reklamacia trvala ale tam to neovplyvnuju oni ale ich dodavatel takze plne chapem).
Osobne mimoriadne dobre skusenosti mam s www.progamingshop.sk (o piatej poobede objednany tovar a dalsi den rano o pol siedmej budicek kurierom), mam skusenosti aj s vybavenim reklamacie, nemozem si stazovat (az na dobu kolko reklamacia trvala ale tam to neovplyvnuju oni ale ich dodavatel takze plne chapem).
-
ledenaster
Medium Professional
-
Stenky
Professional
www.alza.sk
www.vbi.cz
www.agem.sk (neviem nakolko su Eshopom, ale na stranke si to pisu)
www.florbal.com
www.lukostrelba.sk
www.hej.sk
podla toho co potrebujes..........
www.vbi.cz
www.agem.sk (neviem nakolko su Eshopom, ale na stranke si to pisu)
www.florbal.com
www.lukostrelba.sk
www.hej.sk
podla toho co potrebujes..........
www.focus.sk - jeden den objednam do 13 hodiny a na druhy den to mam uz doma a to cez celu republiku, lebo obchod je v ke a ja byvam pri NZ
cez UPS za 99 sk, ceny lepsie ako napr. v alze, aj ked zas nie je tam taky vyber ako vo viacerych velkych eshopoch.
Pre chovateľov domácich miláčikov - www.pesamacka.sk . Je to obchod s potrebami a krmivom pre domáce zvieratká. Brávame odtiaľ odjakživa krmivá pre psov, v rámci BA a okolia vám to dovezú kamkoľvek, rozosielaju aj poštou a kurierom. Ceny sú oproti chovateľským potrebám nižšie a výhoda je, že to dovezú, takže nemusíte ťahať vrece granul na chrbte.
-Iné obchody, čo tu neboli spomenuté ma už ani nenapadajú
-Iné obchody, čo tu neboli spomenuté ma už ani nenapadajú
progamingshop
mam cesrstve skusenosti s http://www.progamingshop.sk - balik mi prisieli po kurierovi za dobu ako mi pred objednanim slubil, co sa tyka reklamacie nastastie som este nemusel riesit
povazujem ich za solidnych predajcov