Inak neodporucam velmi blicovat pocas maturitneho rocnika, lebo u nas to tento rok niektorym profesori na mature riadne osolili.
Blicujete?
Aby tu bol aj niekto, kto podpori AxXis-a. Tiez neblicujem a nemam to rad na ostatnych. Ked je to kvoli pisomke, tak je to obycajna zbabelost a nefer voci ostatnym a ked pocas obycajnej hodiny, ked sa pisomka nepise ani neskusa, tak nevidim zmysel sa ulievat.
Inak neodporucam velmi blicovat pocas maturitneho rocnika, lebo u nas to tento rok niektorym profesori na mature riadne osolili.
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Kukiak:Nuz bonznut som este nikoho nebonzol a ani sa na to nechystam, neviem aky by som mal z toho uzitok, vlastne vobec neviem ci by to malo nejaky valny zmysel.
Ulohy si nepisem takze ich asi ani nikomu odpisat nedam, ale ak sa nemylim tak jeden spoluziak odovzdal na kontrolu maturitnych programov styry, ktore som naprogramoval ja. Na pisomkach pomaham tiez, ale raz ma strasne dojalo ked dievca, ktorej som poradil na teste 5 otazok dostalo jedna a ja dva. To nieje take zle ale pri rozdavani previerok mi povedala, ze tom mam z toho ze som debil. A mala pravdu, ze som poradil prave jej bola skutocne blbost.
A posledne: Odkial vies kolko sa ucim?
Ehm, neviem o tom, ze by som travil pri uceni nejake dlhe hodiny.
Ulohy si nepisem takze ich asi ani nikomu odpisat nedam, ale ak sa nemylim tak jeden spoluziak odovzdal na kontrolu maturitnych programov styry, ktore som naprogramoval ja. Na pisomkach pomaham tiez, ale raz ma strasne dojalo ked dievca, ktorej som poradil na teste 5 otazok dostalo jedna a ja dva. To nieje take zle ale pri rozdavani previerok mi povedala, ze tom mam z toho ze som debil. A mala pravdu, ze som poradil prave jej bola skutocne blbost.
A posledne: Odkial vies kolko sa ucim?
-
kukiak
Addict
Tak si sa mi tak javil hrozne biflosky, ked si mal take "osvietenske" nazory...
Ale neber skolu tak vazne, ja neviem.. Ale ok, pokial si z tych co radi pomahaju okolosediacim na pisomkach, mam ta rad
..
Az take blicovanie zle nie je, niekedy naozaj nemam chut v 30°C sediet na stolicke a moju ritne potne zlazy vystavit siedmemu nebu...
Moj celkovy nazor na skolsky system na SVK je blbyy.. Tlacia sa do hlavy totalne blbosti, z ktorych vyuzijes 1%.. Staci ak ti neujde akademicky tyzden a celou strednou preplavas uspesne..
Ale neber skolu tak vazne, ja neviem.. Ale ok, pokial si z tych co radi pomahaju okolosediacim na pisomkach, mam ta rad
Az take blicovanie zle nie je, niekedy naozaj nemam chut v 30°C sediet na stolicke a moju ritne potne zlazy vystavit siedmemu nebu...
Moj celkovy nazor na skolsky system na SVK je blbyy.. Tlacia sa do hlavy totalne blbosti, z ktorych vyuzijes 1%.. Staci ak ti neujde akademicky tyzden a celou strednou preplavas uspesne..
Presne tak, naco ti bude napr. v maturitnom rocniku predmet z ktoreho nematurujes, a ktory je na mile vzdialeny tomu co chces dalej studovat?kukiak napísal:Tak si sa mi tak javil hrozne biflosky, ked si mal take "osvietenske" nazory...
Ale neber skolu tak vazne, ja neviem.. Ale ok, pokial si z tych co radi pomahaju okolosediacim na pisomkach, mam ta rad..
Ale myslim, ze som/sme v tazkom OT...
Čo je na tom že neblicujem...? Jednoducho ked to nemám za potreby , tak si neblicnem.....nevidím v tom nejaký problém si blicnúť ale načo? zbytočne doháňať zameškané a naháňať sa za poznámkami..
Lenže na druhej strane.... pekne sa niekde odviazať s kamošmi , ak je vás viac.... aj to niekedy nezaškodí....
No , ale ja už blicovať nemôžem... okolnosti mi to nedovolia
Lenže na druhej strane.... pekne sa niekde odviazať s kamošmi , ak je vás viac.... aj to niekedy nezaškodí....
-
midnight_man
Guru
hehe ale tak ked dlhsie posedim za PC alebo ze bol narocny den..a tak..a ked sa rano nechce...tak ostanem doma.a ospravedlnenka..mno poviem nasim ze bla bla a napisu....Pamatam ze ked som sa rozisiel s byvalou tak som tyzden nebol v skole.nebol som schopny rozpravat suvisle vety..cele dni som lezal v posteli..nevysiel som odtial..cele dni..bez nalady..bledy ako stena,,,nasi chceli ist somnou do nemocnice ze co mi je...fakt si mysleli ze som chorý ( bol som..od lasky som ochorel
) cize ked ma doktorka videla tak pecatka na tyzden bola jasna...i ked by som ten tyzden radsej chodil do skoly aj keby bola 2x za den pisomka..keby to nemuselo byt to vsetko
-
will.i.am
Darca
Dnes na skuske jaka parada. Kazdemu co nasli tahak, tak mu ho len bez slova zobrali a pisalo sa dalej. Na katedre sa nazbierala slusna kopka tahacikov 
Ked nasli susedovi pod zadkom fajnu zasobu, tak som neudrzal vybuch smiecu a ona prsla za druhym susedom ze postavte sa, a som videl ze je zle, a jak som sa ja postavil, tak som sa ho spod nohy snail zosunut na zem, ale nezosunul sa nejako ostal medzi nohou a sedadlom, ale nic si nevsimla, ani neviem ako sa mi to podarilo
Ked nasli susedovi pod zadkom fajnu zasobu, tak som neudrzal vybuch smiecu a ona prsla za druhym susedom ze postavte sa, a som videl ze je zle, a jak som sa ja postavil, tak som sa ho spod nohy snail zosunut na zem, ale nezosunul sa nejako ostal medzi nohou a sedadlom, ale nic si nevsimla, ani neviem ako sa mi to podarilo
-
Cicatrix
Medium Star
jú a toto téma o blicovaní a nie o ťahákoch....will.i.am napísal:Dnes na skuske jaka parada. Kazdemu co nasli tahak, tak mu ho len bez slova zobrali a pisalo sa dalej. Na katedre sa nazbierala slusna kopka tahacikov
-
matushka16
Novice
Re: Blicujete?
Minule sa ma kamos spytal ci pojdeme do ICafecka. Ta sme sli. Ospravedlnenku mi napisala kamoska, ona si tym inak aj zaraba, pismo vie menit na 100roznych sposobov. Raz som sa poriadne nenaucil na pisomku, [prva hodina] tak som to fake-ol ze mi meskal bus.miso2911 napísal:pre tych ktori chodia este do skoly..blicujete? vela, malo? skusili ste to uz vôbec? tak ze ste to nepovedali rodicom a isli ste za skolu a napisali si ospravedlnenku alebo poviete rodicom nech vam nieco napisu a je to??
-
Josifek
Zablokovaný
Aaaaaaaa samozrejme, super tema
Takze tento rok cca 150 OSPRAVEDLNENYCH hodin(ospravedlnenky si tlacim sam) Vacsinou ked je nejaka pisomka, alebo tazky den a potrebujem zariadit nejake veci v meste. Odidem z domu, kym mama odide do roboty zariadim veci v meste a potom sa vratim s5. Raz to bola tesnotka: Vratil som sa domov priskoro(nebolo treba nic vybavit) a kukam ze dvere otvorene. (asi 10 min som sa skryval na zahrade za takym pristreskom, kym som pocuj ze za sebou zavrela a zamkla. No netak mi lepilo)
Takze tento rok cca 150 OSPRAVEDLNENYCH hodin(ospravedlnenky si tlacim sam) Vacsinou ked je nejaka pisomka, alebo tazky den a potrebujem zariadit nejake veci v meste. Odidem z domu, kym mama odide do roboty zariadim veci v meste a potom sa vratim s5. Raz to bola tesnotka: Vratil som sa domov priskoro(nebolo treba nic vybavit) a kukam ze dvere otvorene. (asi 10 min som sa skryval na zahrade za takym pristreskom, kym som pocuj ze za sebou zavrela a zamkla. No netak mi lepilo)
uz chodim na vysku takze tu to je naopak...ked nepridem na dolezitu prednasku tak uskodim sebe a to velmi...ale na strednej hlavne 3 a 4 rocnik to bolo permanentne
...mali sme aj dohodnute miesto so spoluzikmi kde sme sa stretavali...a mali sme aj triednu peciatku od lekara...dakto nechal vyrobyt lekarsku peciatku (samozrejme po znamosti tusim jeho bratranec abo kto vyrabal peciatky) s menom lekara ktory samozrejme neexistuje. Nepouzivali sme tu peciatku stale aby to nebolo podozrive. Takisto sme mali aj zopar hromadnych utekov zo skoly...cela trieda sa cez poslednu prestavku zbalial a odisla...slovencinarka prisla do triedy a 
-
Vesper
Professional
U nás v škole je celkom príjemný systém. Keď sa niekto nudí tak si jednoducho ľahne na zen alebo sa vykvasí do kresla na vankúš a proste si pospí alebo niečo a potom už človek ani nemá potrebu utekať zo školy lebo tam sme v podstate medzi kamošmi takže je tam príjemne. Síce to nie je oficiálny systém ale väčšina učiteľov si zvykla a začala uvažovať rozumne že ´tí zlí aspon dajú pokoj keď spia a nerušia tých čo sa chcú učiť´