Znackove oblecenie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja som raz nemohla z jedneho chalana, ktory na sebe nema nic ine ako vsetko znackove a raz zahlasil: "Kupil som si taky pekny svetrik Lacoste, bol v akcii, velmi sa oplatil, stal len 4 500sk." To asi nikdy nepochopim, ako moze niekto za znackove oblecenie vyhodit take prachy, ved fajn, ked je znackove, nenahnevam sa, ale dat 4 500 za sveter, to je uz dost. A max nenavidim ,ako tu bolo spominane, ked niekto ide niekto po ulici, cez cele tricko nazov PUMA, az to bije do oci, ze to nie je znackove, ale len napodobenina z trznice. Sry, za OT :oops:
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

bolek napísal:. A max nenavidim ,ako tu bolo spominane, ked niekto ide niekto po ulici, cez cele tricko nazov PUMA, az to bije do oci, ze to nie je znackove, ale len napodobenina z trznice. Sry, za OT :oops:
http://halbot.haluze.sk/?id=2129&

mne to nevadí aspoň sa pobavím :) ale áno dať za sveter 4500 korún je trochu veľa...
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

JV napísal:To budu faky ved už len ta cena... :roll: diki za K- aspon sa podpiš ty zbabelec :lol:
strasne sa mi lubi toto http://www.drjays.com/shop/G1-V69852-R3 ... shirt.html
ale ked je to fake :?
piston
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piston »

napriklad mna ani len nenapadlo niekedy chciet nieco lacoste lebo to maju 3 z 5 ludi ktorych na ulici stretnem, to vsetci naozaj chcu aby si o nich vsetci mysleli ze aha dalsi blbecek s polokoselkou lasoste :P
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

bolek napísal:Ja som raz nemohla z jedneho chalana, ktory na sebe nema nic ine ako vsetko znackove a raz zahlasil: "Kupil som si taky pekny svetrik Lacoste, bol v akcii, velmi sa oplatil, stal len 4 500sk." To asi nikdy nepochopim, ako moze niekto za znackove oblecenie vyhodit take prachy, ved fajn, ked je znackove, nenahnevam sa, ale dat 4 500 za sveter, to je uz dost. A max nenavidim ,ako tu bolo spominane, ked niekto ide niekto po ulici, cez cele tricko nazov PUMA, az to bije do oci, ze to nie je znackove, ale len napodobenina z trznice. Sry, za OT :oops:
no tak takych mam aj ja fakt velmi rad. vsetko len znackove a vsetko prehnane drahe. ale tiez nemam rad takych, co pindaju ked si niekto kupi nieco drahe. hlasky ako "nemas kam davat prachy?" ma fakt nastvu. kupil som si po veeeelmi drahom case polokoselu. hrozne sa mi paci a chcel som ju uz aj velmi dlho. myslim, ze dat 2000 za nieco co chcem uz riadne dlho a mozem to nosit celorocne nie je az tak prehnana cena. a hned som pocul ohlasy, ze zbytocne vyhodene prachy. ale ked mi to povedal typek co fajci jednu od druhej, tak pre mna velku vahu nemalo... zbytocne prachy su na cigarety :)
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

no ved v pohodke, aj ja som si kupil na moje pomery trochu drahsie tenisky, pacili sa mi tak preco nie? ale nikomu to neukazujem na oci.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

JumperAL napísal:no ved v pohodke, aj ja som si kupil na moje pomery trochu drahsie tenisky, pacili sa mi tak preco nie? ale nikomu to neukazujem na oci.
Jasne, to sa da, to je ine, ked si niekto kupi nejaku vec, po ktorej strasne dlho tuzi, strasne sa mu paci, vie, ze to bude kvalita, ze to vynosi dlho a este ked si na to naspori... :). Ale ked si niekto nevie vyniest smeti bez toho, aby bol obleceny od hlavy az po paty v znackovom, tak to nechapem. :roll:
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

JumperAL napísal:ked si niekto chce lacoste nech si to kupi, ale neznasam take typy, co s tym potom machruju a ty co nemaju podobnu znamu drahu znacku su podla nich sedlaci..... lebo ja odmietam dat 4000 za nejake tango kozene slapky, or 9000 za rifle...
tak toto poznaaam :D
akoze nech sa pozeram akokolvek na tie uzasne tricka Lacoste... nevidim na nich nic pekne... nehovorim ze su skarede.. ale ved to je len posrany kus handry :D... a je to drahe lebo je tam maly drhnuty krokodil... no to je uplne cool.... take tricko si ja v zivote nekupim...
fakt nechapem takymto posranym trendom... :lol:
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

Tomasko napísal:no prave tie fake su na pocit hnusne a vydrzia mesiac, mozno aj menej...

oplati sa vrazit do seba....
jj súhlas.. moja značka puma... ale keby som mal kupovať od číňankov a podobne... NIE SOM TAKÝ BOHATÝ ABY SOM SI MOHOL DOVOLIŤ LACNÉ VECI ;-)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

masino napísal:ale ved to je len posrany kus handry :D
to je, ale kvalitnej :D
JumperAL
Medium Star
Medium Star

ades napísal:to je, ale kvalitnej :D
na drotoch, v lese a pri bitkach su si vsetky handry rovne... :P
masino
Light Professional
Light Professional

JumperAL napísal:na drotoch, v lese a pri bitkach su si vsetky handry rovne... :P
a na cundroch a opekackach... tam ti kazdy sere ake mas ty tricko... :lol: :lol:
BTW podla mna ma ed hardy paradne veci, ale ete som sa do bratislavskej predajne bohuzial nedostal...
Prílohy
3100.jpg
2748.jpg
1679.jpg
dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

masino napísal: podla mna ma ed hardy paradne veci, ale ete som sa do bratislavskej predajne bohuzial nedostal...
keby si sa chystal aj nieco kupit, zober so sebou aj dost penazi. Tricka od 2500 a mikiny od 3 tisic, najdu sa aj lacnejsie kusy. Oblecenie je velmi pekné, menej konvencne, kvalitne. Osobne nemam žiaden kus, ale boli sme to nakupovat v Rakusku spolocne s DE PUTA MADRE dalsia velmi dobra, pekná a hlavne kvalitna znacka, ktoré nevyraba tricka seriovo, že z jedneho modelu vyrobí x-tisic kusov, ale o vela menej a aj preto ma take ceny..
masino
Light Professional
Light Professional

dalver napísal:keby si sa chystal aj nieco kupit, zober so sebou aj dost penazi. Tricka od 2500 a mikiny od 3 tisic, najdu sa aj lacnejsie kusy. Oblecenie je velmi pekné, menej konvencne, kvalitne. Osobne nemam žiaden kus, ale boli sme to nakupovat v Rakusku spolocne s DE PUTA MADRE dalsia velmi dobra, pekná a hlavne kvalitna znacka, ktoré nevyraba tricka seriovo, že z jedneho modelu vyrobí x-tisic kusov, ale o vela menej a aj preto ma take ceny..
no to mas pravdu, ed hardy su velmi pekne ale drahe veci... ked budem velky tak si nejake kupim :D
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

A co hovorite na znacku Shady ltd. ma niekto nieco od tejto znacky ?? kde na nete zohnam niejake veci od nich ?
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

radsej investujem do oblecenia z http://www.hof.sk/
boarderpp
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa boarderpp »

Maly detail Lacoste polokosela v blave stoji 1400 ne 4000 dobre.
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

boarderpp napísal:Maly detail Lacoste polokosela v blave stoji 1400 ne 4000 dobre.
Heh,moj kamos predava lacoste kosele za 200SK :D Sice fake ale vyzera jako original
JumperAL
Medium Star
Medium Star

pishta napísal:Heh,moj kamos predava lacoste kosele za 200SK :D Sice fake ale vyzera jako original
kupim :P daj kontakt :D
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

bocian napísal:radsej investujem do oblecenia z http://www.hof.sk/
aj ja, ale bral by som obchod tohto stylu (streetwear) keby ho nevlastnil nacek (ono to nie je prilis prijemne, ked si vyberam tenisky a pride tam banda vyholenych tupcov)... ceny su tam tiez trosku vysoke. ale tak lonsdale tenisky, prava koza, ortopedicke za 2500 ( http://www.hof.sk/fotky/lonsdale1477-1-foto.jpg ). je to sice kvalita, ale bral by som lacnejsie :? nuz ale tusim v BA uz obchod tohto stylu nie je...
Napísať odpoveď