Tak co priznajte sa kolki z vas boli v letnom tabore a ake kraviny ste tam stvarali?
Ja osobne budem rad spominat na branne(nocne hry) pocas ktorych nas najprv veduci unavili a potom nas o druhej rano zobudili - mali sme extremne kratky cas na prezlecenie sa a pod ho do lesa,niekedy sme sa stratili a mali sme najst cestu spät(bez baterky celkom fuska v totalnej tme) alebo sme mali hladat odkazy pri ktorych horeli sviecky.
Chodili sme na tury,hrali futbal,volejbal,hadzanu,basketbal,upratovali sme,cvicili sme,predbiehali sme sa v roznych sutaziach od sportovych az po take kto zje rychlejsie obed. A dostavali sme za to samozrejme ceny plus sme sa kupali a robili fakt podarene veci,kazdy den diskoteka, po veceroch strasidelne pribehy a behanie z izby do izby...
Napriklad som raz nemal kluce od chatky tak som siel oknom a ako som preliezal tak som spadol na postel a myslel som ze na svoju
Alebo sme v chlapcenskych sprchach natreli kachlicky na podlahe mydlom a smykali sa na zadkoch od jednej steny k druhej...
Jednoducho kopec srandy a kopec vyletov a aktivit
No a co sa tym chce povedat? Ze to bolo daaaavno. Mal som zo sebou peniaze od mamky,oblecenie,nejaky zapisnik,pero a par drobnosti.
Dnesne deti maju pri sebe mobil,mp3 prehravac,radio a kopec veci mimo toho dnesna mladez je viac aktivna do "inych" veci(viete co myslim)kto nevie tu je na to smajlo
Doba sa meni ja to tym novym detom nemam za zle a kto chce nech tu hodi prispevok co on vystrajal na tabore,ake zazitky ste mali ci to uz boli prusery klasicke alebo s veducimi alebo s dievcatami...