vysvetlenie :
A non-player character (sometimes "non-playable character" or "non-player class"), often shortened to NPC, is a character in a role-playing game or computer ...
ŠTUKY !!! ( neviem ci to tu niekto napisal necital som vsetky prispevky)
proste mozno sa to zda ako blble alebo trapne nazvat zenu štukou .. ale ma to svoje opodstanenie a ti co to vymsleli vedia o com hovorim. Proste boli sme na rybacke a bavili sme sa a akosi nebrali ako sme sedeli na brehu tak isli neake holky sa opalovat ... a kamos aspon tieto stuky beruu .. odvtedy ked ideme do mesta alebo po meste a vidime neaku holku ktora je pekna a pritazliva tak si povieme ,, aha stuka" ( kamos to vie perfeknte vyslovit to š povie ako keby neaka stihacka alebo nieco rychle preleto , alebo ako keby ste hvizdali neviem to inak opisat a to tuka povie tak rychlo a kratko )
Ta ja som minule isiel po skole a bola plna chodba niejake zienky tam stali .....ta idem a ze "Damy mohli by ste sa trozku posunut ?.........vdaka " hmm ta vsetky po mne este kukali ...................... ale inac tiez obcas mi vyklzne jebky picky pichacky zubrienky cice ...............atd .... ale ja si vas damy cenim vsetky mier .............
take co maju menej ako 60 kil? takym by som hovoril kosti vo vetre .. neda sa hodnotit samozrejme len podla hmotnosti.. ked ma nejaka nad 180cm a pod 60 kil tak to je anorexia pomaly... najkrajsie zeny su take, ktore nie su uplne vychrtle, su stihle ale mas ich aj za co chytit a maju spevnene telo... heh .. mlask..
Tuto temu som sice vobec necital, ale kolega v robote nazyva veducu šlompa. pristane jej to... skareda ze by jej ten ksicht nenapravili ani hrable keby na ne stupila...