Server Counter Strike
-
compilator
Novice
Server Counter Strike
Potreboval by som poradit: Chcem mat server na CS ale kedze sa do pocitacov nevyznam tak mi to roby problem. Planujem to zriadit v neakej serverovni, ale neviem ci mam od nich ziadat prepozicanie celeho PC alebo by stacilo ak by mi dali priestor na PC, na ktorom uz neake servre bezia. Alebo este neako inak. Proste cely problem je v tom ze nemam velky rozpocet a tak hladam najlacnejsiu moznost. Tiez by som sa chcel spytat v akom cenovom intervale sa pohybuju ceny u serverovni. Lebo na kazdej prezentacnej stranke serverovni pisu "Napiste vasu predstavu a dohodneme sa" , ale ja naozaj netusim...
Za odpovede dik 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Prenajom servera ta bude stat tak od 2000 mesacne vyssie, pritom to nebude nic moc PC. Lepsia volba je mat vlastny PC, tam by si za prenajom boxu (teda za linku) dal od tych 1500 mesacne vyssie, ale mozes tam mat poriadny stroj, ktory dokaze zvladnut toho podstatne viacej ako prenajaty server. Financne su obe verzie dost narocne a normalneho cloveka asi aj nepristupne. Ak mas vsak ludi, ktori by si prenajali u teba herny server a mal by si to z coho platit, tak sa ti oplati viacej prenajom, avsak za lacne peniaze dostanes aj slabsi pc.
alebo je este jedna moznost a to najlacnejsia. www.pipni.cz ponuka sluzbu, ze ti daju virtualny server zadara. je to 333MHz a 128MB ram. na dnesne pomery je to rachotina. mozes si vybrat zo system gentoo, slackware, debian a este daky tam je. ma to len jednu nevyhodu. ten server ma dostupnost tak 10%. je to uboha sluzba a dokonca mi zrusili uz vserver. neviem ako je to mozne. velmi neseriozna stranka a aj hosting a aj virtual server. mozno sa to casom zlepsi. mne to CS utiahlo ked sme hrali 4. ked nas bolo 6, uz to lagovalo.
-
chronix
VIP
- Kontaktovať používateľa:
skus pozriet http://www.chronix-hosting.info možno by sme sa dohodli na cene