Na Jamajku!
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Andi_Cibula
Addict
-
hojko
Site Admin
Jeremy: Nemyslim. Sto ludi = sto chuti, mna take Chorvatsko vobec nelaka. V zivote som nebol pri mori a vobec mi to nechyba, asi preto, ze nemam rad velke teplo, krik z kupalisiek a podobne, vzdy som mal rad zimu a zimnu lyzovacku. Ale keby som si mal vybrat dovolenku, tak urcite dam radsej 5x tolko penazi a idem na poriadnu exoticku dovolenku, kde nie su prepchate plaze a hotelove bazeny ako v tipickych lacnych destinaciach a la Chorvatsko, Grecko a podobne... Ak dovolenku, tak uz fakt Tahiti, Jamajka, Seychely, pripadne cenovo prijaznive je aj take Thajsko.
no k tomu velkemu teplu by osm ti povedal jedno. bol som v egypte. bolo tam hrooozne teplo. na letisku ma to uplne ovalilo, ale potom v apartmane bola klima a vonku neviem akym zazracnym sposobom som nevypotil ani kvapku. vraj je to vlhkym vzduchom alebo tak nejak. tych 40 stupnov som absolutne necitil. citil som ich az vecer ked som bol spalenyhojko napísal:Jeremy: Nemyslim. Sto ludi = sto chuti, mna take Chorvatsko vobec nelaka. V zivote som nebol pri mori a vobec mi to nechyba, asi preto, ze nemam rad velke teplo, krik z kupalisiek a podobne,