To je asi jedno lebo jeden na inom fore tiez pisal, ze mu to robi a ma urcite ine PC a druha vec je, ze mi to islo a neviem preco zrazu prestalo ist.Neviem si spomenut, ci som nieco robil alebo nie a co.
Grafika je GeForce 2 MX 400, Procesor AMD Sempron 2800+, 256 MB RAM
a co ja viem co este...
mne to obcas robi ze nabehne len cierna obrazovka a zvuk ide ale ked dam exit race a znovu si ju pustim tak uz ide normalne. nastavenia mam povodne ako som hru nainstaloval
Ja som mal tiez povodne, po prvykrat, ked som instaloval, tak mi to islo normalne s povodnymi nastaveniami.
Len potom mi to zblblo neviem preco a nijako ani po x-tej instalacii mi to nenabehne....len s bielou obrazovkou
Uz fakt som v koncoch a s...e ma to mooooooc lebo je to fajn hra.
majso skusal som nastavovat vselico aj najnovsi driver som si stiahol a nic.
Lord, mne ta hra isla, som uz pisal vyssie viackrat, len prestala a neviem preco, neviem co som robil na PC, ze preco zrazu nemam obraz po starte ked uz odpocita start.Mam tam londynsku hmlu.
Lidičky, som velmi rad, ze mi radite, len si precitajte celu temu lebo som uz viackrat pisal, ze mi to islo normalne a prestalo neviem preco....menil, nastavoval som vsetko ako sa pisalo ani tak to nejde.To by chcelo nejaky novsi napad a nie pisat stale o zmene 16 na 32 alebo driver.Stale mam to iste v PC aj soft aj hardw.32 bit tiez nejde.FlatOut1 v pohode ide.Ku grafike mam detonator Nvidia 93.71.Mam kartu Gforce2 MX400.
Cely WinXP je nainstalovany nanovo aj ovladace...vsetko.Nejde to rozbehnut.