dokaze sa suknickar zmenit ci nieco take "nehrozi"

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
svetielko
Novice
Novice

dokaze sa suknickar zmenit ci nieco take "nehrozi"

Príspevok od používateľa svetielko »

Ahojte. Urcite sa na tuto temu toho moc popisalo, ale aj tak by som chcela pocut Vas nazor. S mojim (uz) byvalym sme mali takmer rocny vztah, planovali sme si spolocnu buducnost, avsak pred par dnami po par tyzdnoch mojho podozrievania z neho vyslo (cez mobil), ze ma podviedol, potom zas povedal ze ma uz vyse mesiaca podvadza a ukoncil to som mnou cez ten mobil s tym, ze kedze ma podviedol, nedokaze byt so mnou a ze by to urobil v buducnosti znovu a ze ma nechce trapit. Proste bla bla bla. Ani len stretnut so mnou osobne sa nechce (s tym, ze by mi vratil moje veci, ktore mam u neho). Ide o chalana, ktory bol "v minulosti" suknickarom (netajil mi to) a mal predo mnou vela dievcat a zrelsich zien. Treba povedat, ze zeny aj vyuzival (myslim financne). Musim priznat, ze sa to stalo aj mne (co sa tyka financii). Dlhe mesiace mi tvrdil, ze uz sa sexualne vyburil, ze uz ine zeny nepotrebuje, kedze ich mal v minulosti tolko. Zo par krat mi povedal, ze kazdy chlap si raz za cas potrebuje poriadne zasexovat niekde inde (kde sa moze vyburit), kedze chlap si svoju zenu musi „sanovat“, a ze to nema nic s citmi k nej. A ze kazdy chlap to obcas robi, len to nehovori svojej zene... Je fakt, ze ma rad zeny a vie ako si ich ziskat.
Nechcem od vas rady ak ho ziskat spat alebo aby ste mi vynadali ak asom bola sprosta. Uvedomujem si, ze som bola slepa a hlupa, ale clovek sa asi uci na vlastnych chybach a naspat ho nechcem. Nie som masochistka a nenecham sa ponizovat takym uboziakom.
Chcem Vas len poprosit o nazor, ze ci si myslite, ze sa takyto chalan, ktory ma rad zeny a sex, dokaze niekedy vobec zmenit a byt verny len jednej zene, alebo mu "to" ostane na cely zivot a aj ked na isty cas tej svojej priatelke dokaze byt verny a ona je pre neho ta vyvolena, ale po nejakom case nevydrzi "tuto svoju zmenu" a zase zahne a bude „cistit ine kominy“, pripadne vyvolenu odkopne a vymeni za inu vyvoelnu?
Dakujem za kazdy nazor, aj za tie menej pozitivne na moju adresu
5-ula
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 5-ula »

moja potesim ta na svete je vela takych chlapov ale su aj taki ktoori vedia milovat len jednu zenu...ked ho nebudes hladat vtedy to pride....drzim palce e ntrap sa
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Hmm co ja viem podla mna je to velmi individualne ... mozno by sa dokazal zmenit ak by nasiel tu svoju "vyvolenu" ale podla toho co pises je to riadny suknickar a v zenach akosi nehlada nic okrem uspokojenia ... moze no nemusi sa zmenit to zavisi od osobnosti nooo v sucasnej dobe ked je aky je a robi to co robi by som povedal ze to pojde len velmi tazko ... ale ako sa hovori laska hory prenasa a clovek nikdy nevie ak by bol vazne zalubeny mozno by sa vedel zmenit ... no podla mna je to riadna svina ze musi sa ist vyburit inde :roll: idiot nechapem ako si to tolko s nim vydrzala a teraz je este taky zbabely ze ti to povie cez telefon nema ani tolko odvahy a cestnosti aby ti to povedal do oci ... kasli nanho a netrap sa kvoli takemu debilovi
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

slavo120 napísal:mozno by sa dokazal zmenit ak by nasiel tu svoju "vyvolenu"
V tomto prípade, ale Ty to asi nie si :( ; prípadne až dostane "poriadne po nose" a zasvieti sa mu vo veži.

Evidentne je to "prelietavý samec" (podľa jeho sexuálneho apetítu), no to že Ti pravdu nevie povedať priamo do očí podľa mňa značí o jeho zbabelosti (nevie byť chlapom; možno sa cíti trochu aj previnilo, no mávne za tým rukou a tým jeho trápenie nad prečinmi končí).

Spoločnú budúcnosť s takým človekom je ťažké si predstaviť.

Aspoň to tak vidím ja :? .
slavo120
Professional
Professional

fikus-kukis napísal: Evidentne je to "prelietavý samec" (podľa jeho sexuálneho apetítu), no to že Ti pravdu nevie povedať priamo do očí podľa mňa značí o jeho zbabelosti (nevie byť chlapom; možno sa cíti trochu aj previnilo, no mávne za tým rukou a tým jeho trápenie nad prečinmi končí).

Spoločnú budúcnosť s takým človekom je ťažké si predstaviť.

Aspoň to tak vidím ja :? .
uplny suhlas ved takyto chlap si babu ani nezasluzi nikdy by si nemohla byt ista ci ju nepodvadza ... toto bude taky typ chlapa co ma mozog v trenkach a riadi sa pudmi ... hmm s takym by si ziadna nemala nic zacinat
svetielko
Novice
Novice

Ako som to s nim tak dlho vydrzala? Hm, takyto typ chlapov vie byt galantny, vie ako sa spravat k zene a tym si ju asi omota a ona mu uveri ze je pre neho jedina. Tazko sa vysvetluje, kym clovek nezazije. Ked je clovek zalubeny, tak je casto aj slepy a nevidi malickosti, ktore su casto varovnymi signalmi. Mne sa tie malickosti v poslednom case nejako pozbierali do jedneho velkeho uzlika nedovery a nakoniec sa mi potvrdilo, ze ani ja som pre neho nedokazala byt poslednou stanicou. Vydrzal asi 9 mesiacov a siel vymetat iny komin/y a este ma presviedcal ze kazdy chlap ma milenku, ze urcite aj moj otec.
Nejde o to ci sa trapim. Klamala by som, keby tvrdim, ze ma to neboli. Ale uprimne, ovela viac ma boli to, ze som prisla "v mene lasky" o nemale prachy, ktore som investovala do nas dvoch z mojej uprimnej lasky, nie z nejakej vypocitavosti ako on mi pri rozchode povedal. Vraj to mam brat ako nejake odstupne ci odskodne za to, ze som bola s nim. Taketo ponizenie neprajem nikomu. Bohuzial tie prachy sotva z neho dostanem naspat a je velmi tazke zit s pocitom, ze s najvacsou pravdepodobnostou teraz tie prachy "predrbava" so svojou novou "babikou" a ze ich asi nepouzil na ten ucel, na aky mal.
slavo120
Professional
Professional

svetielko napísal:este ma presviedcal ze kazdy chlap ma milenku, ze urcite aj moj otec.
to je riadna blbost a ak je vazne taky ako pises tak je to riadny idiot a sprava sa ako pubertiak ktoremu ide len o to jedno ....
....... a hej to ti verim ze sa trapis a boli ta to ale casom to prejde no co uz laska vie byt obcas slepa
svetielko
Novice
Novice

slavo120 napísal:uplny suhlas ved takyto chlap si babu ani nezasluzi nikdy by si nemohla byt ista ci ju nepodvadza ... toto bude taky typ chlapa co ma mozog v trenkach a riadi sa pudmi ... hmm s takym by si ziadna nemala nic zacinat
Veru suhlasim, ale vsetci vieme, ze este bude niekolko takych dievcat ci zien, ktore si s takymto chlapom zacnu a on to vie.
slavo120
Professional
Professional

svetielko napísal:Veru suhlasim, ale vsetci vieme, ze este bude niekolko takych dievcat ci zien, ktore si s takymto chlapom zacnu a on to vie.
je to riadne svinstvo z jeho strany ked si vie babu omotat a potom vyuzit a nechat tak ... asi by potreboval riadne preplieskat
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

nebudem vela pisat..dneska :D ...moj nazor je strucny a jasny... Chlapec musi dospiet..zistit ze zivot je aj o niecom inom.a ked na to pride..ked mu bude chybat ta povestná "láska" tak potom sa zamysli nad tym co robí a co robil doteraz..a zmeni svoj pristup k zivotu..bohuzial na to musi prist sam...a ked pride na to cas tak na to pride....
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Podla mna sa na 99,9% nezmeni a zostane taky, aky je a zvysne percento je zazrak, ze stretne babu, ktora ho tak totalne ocari a uplne jej podlahne a konecne si uvedomi, aky bol blby a zostane s nou.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

byť tebou tak ešte investujem dáke prachy....
Zavolám pár kamarátov, tí sa mu budú chvíľu vyhrážať, potom ho naložíme do auta, odvezieme do lesa a čo tam.... Pekne mu naložiť, vajcia mu rozkopať nech nemyslí na nič iné príp. ho postrašiť, vykopať hrob, možno planovkou streliť popri hlave nech vie že to sa nerobí :evil:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

slavo120 napísal:je to riadne svinstvo z jeho strany ked si vie babu omotat a potom vyuzit a nechat tak ... asi by potreboval riadne preplieskat
Určite sa raz nájde nejaký starší brat oklamanej mladej sestry, čo schytí spravodlivosť do rúk a "zlomí mu tvár". Alebo niekto mu zláme rebrá, až si začne so zadanou.

A tie jeho výhovorky sú trááápne - keď sa na svete klame, prečo nemôžem aj ja? vari nie som na svete? :lol:

S tými peniazmi je koniec, hoci za ne by si mohol opraviť čerstvo rozbité okno na aute :wink: ...

Dúfam, že slečne neostane averzia a predsudky na tých ostatných "lepších" chlapov z tejto nepeknej skúsenosti s "galantným" prípadom :? .
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

z mojich osobnych skusenosti tvrdim ze sa nemoze zmenit, zmeni sa na rok, mozno dva tri... a po case hop a uz sa o neho delis, zivot je ku*va
svetielko
Novice
Novice

fikus-kukis napísal:
Dúfam, že slečne neostane averzia a predsudky na tých ostatných "lepších" chlapov z tejto nepeknej skúsenosti s "galantným" prípadom :? .
Slecne neostala averzia a predsudky na tych ostatnych lepsich chalanov:) Slecna vie, ze taki existuju. Len je pravda, ze velaz nich je zadanych a ze nie je lahke natrafit na takeho nezadaneho. Ale clovek nikdy nevie:)
midnight_man
Guru
Guru

svetielko napísal:a ze nie je lahke natrafit na takeho nezadaneho. Ale clovek nikdy nevie:)
Otvor oci a zacni sa na svet pozerat inac a zistis ze takych chalanov je dost :wink:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Je to individi... Poznam oba pripady... Jeden kamarat proste po urcitom case takych "neviazanych vztahov" nasiel v25ke proste "tu pravu", zobral si ju za zenu, cakaju dieta, prestal chodit do barov, po krcmach... predtym zahol kde sa dalo. Cize "nevyliecitelne" to asi nieje. Ale poznam aj opacny pripad, kedy z jedneho zaletu bolo dieta, tak sa vzali a samozrejme neklape to a on dalej chodi po diskotekach balit mlade zaby... cize skutocne, je to individualne. Ale nieje to nemozne.
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

jasne ze je sanca ze sa chlapec zmeni...ked to pride tak to pride a paf, zabudne na ostatne a bude chciet len jednu...hadam je to mozne ja tomu verim:)
slavo120
Professional
Professional

poharvody napísal:jasne ze je sanca ze sa chlapec zmeni...ked to pride tak to pride a paf, zabudne na ostatne a bude chciet len jednu...hadam je to mozne ja tomu verim:)
nooo co ja viem ja verim na lasku a ze dokaze cloveka riadne zmenit ... ale tento tu je uz riadne skazeny a moc nehlada lasku zeny ma skor ako ciastocny pozitok a on sa asi ani moc nechce zmenit ja si myslim zeby potreboval riadne nakopat a hlavne si musi sam uvedomit ze to co robi neni spravne
midnight_man
Guru
Guru

ludia sa menia....menia sa skusenostami..tym co prezili...tym co zazili....beru s toho poucenia...cize sa menia..no v tomo pripade musi prist "nieco" aelbo niekdo kdo dotycneho donuti zamysliet sa nad tym co robi...a nie donuti ze ho k tomu "dokope" dotycny na to musi prist sam..a som si isty ze na to prijde ;)
Napísať odpoveď