Alkohol v prášku

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

pocujte v piatok ked sme si kupovali chlast tak jeden maturan nas odfajcil ze nech si radsej kupime cukriky a tam skrsol napad ...cukriky s obsahom alkoholu ...existuje take nieco dat si to patentovat alebo je to blbost? (imho blbost to by clovek musel zozrat inak cukrikov aby ... ) :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

SRneC napísal:pocujte v piatok ked sme si kupovali chlast tak jeden maturan nas odfajcil ze nech si radsej kupime cukriky a tam skrsol napad ...cukriky s obsahom alkoholu ...existuje take nieco dat si to patentovat alebo je to blbost? (imho blbost to by clovek musel zozrat inak cukrikov aby ... ) :D
Existuje, raz som tak u kamosa skoro hodil sablu, ked som si dal cukrik a v nom vodka :D Ale beznejsie su dezerty s rumom, cherry a tak, to musis poznat :)
SRneC
Addict
Addict

OT ked si v saune lejete na kamene vodkju tak sa za 15 minut najebete :lol: (brainiac) a rumove pralinky tiez...

gothar to si dopadol dobre ze ti dal vodkovy cukrik mne dal kamarat finsky cukrik (ti debili jedia slane cukriky) :o cista sol zaliata do haslerky
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

erytrocyt napísal:Nie. Myslel instantnú vodu. Zaleješ vodou a máš vodu :D
v jednom dieli futuramy take bolo :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

clovek je hrozny tvor, dokaze vypalit alkohol aj z tehly, len aby sa z niecoho mohol zliat... :?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

SRneC napísal:OT ked si v saune lejete na kamene vodkju tak sa za 15 minut najebete :lol: (brainiac) a rumove pralinky tiez...

gothar to si dopadol dobre ze ti dal vodkovy cukrik mne dal kamarat finsky cukrik (ti debili jedia slane cukriky) :o cista sol zaliata do haslerky
Jak sa chces "naje*at" tak si ten alkohol nalej na vatu a strc si ju do...miest kde je nejaka sliznica. Uvidis ten efekt.
(este som neskusal ale verim tomu, ze budes mat zazitok)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

ako vsetky tekute napoje z prasku aj toto sa ani z daleka nebude podobat originalu ...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

miki690 napísal:ako vsetky tekute napoje z prasku aj toto sa ani z daleka nebude podobat originalu ...
to mas to iste ako "kvalitny" alkohol z lidlu, alebo z nejakeho normalneho shopu. Tiez su si na mile vzdialene aj chutou, aj kvalitou, ale vies ako to ludi nezaujima, totalne a vobec. Hlavne ze sa z toho mozu na...toto.
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

GothaR napísal:Ocividne si este nebol na vysokoskolskom internate :D
ako to myslis? :D ja som hovoril ze ked vypijes 10 piv tak uz nieco citis, nie ze padnes mrtvy na zem :wink:
SRneC
Addict
Addict

axXis napísal:Jak sa chces "naje*at" tak si ten alkohol nalej na vatu a strc si ju do...miest kde je nejaka sliznica. Uvidis ten efekt.
(este som neskusal ale verim tomu, ze budes mat zazitok)
staci ked ti vbehne do nosa-zabehne ...mal som v nose 40tku malinu ... bol som z toho este doma v posteli mimo
Twixix
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Twixix »

SRneC:
kamarat finsky cukrik (ti debili jedia slane cukriky) Surprised cista sol zaliata do haslerky
azda ti to nechutilo....mne hej.....brat doniesol z finska a posla cela skatulka....musel este doniest na dalsi krat :D
Napísať odpoveď