dokaze sa suknickar zmenit ci nieco take "nehrozi"

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slavo120 »

midnight_man napísal:dotycny na to musi prist sam..a som si isty ze na to prijde ;)
presne tak ... aj keby sme vsetci donho s tym hucali nezmeni sa ak si sam neuvedomi ze musi so sebou nieco spravit ... musi prisjt niejaky zlomovy moment nieco co by v nom prebudilo vycitky za to co robi alebo velka laska keby sa objavila ... ludia sa mozu menit ... a mozno je to stale len velky pubertiak ktory este nedozrel ale hadam i nanho raz dojde ...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

slavo120 napísal:aj keby sme vsetci donho s tym hucali nezmeni sa
ale cobi :) zmenil by sa....nachvilu...casom by sa vsetko vratilo spat..
slavo120
Professional
Professional

midnight_man napísal:ale cobi :) zmenil by sa....nachvilu...casom by sa vsetko vratilo spat..
no mozno ... ale bolo by to pod natlakom a nie z jeho vole a tym padom by sa stalo presne to co pises casom by sa vsetko vratilo spät ... je to na nom kazdy sme niejaky a je len na nom kedy a ci dospeje potrebuje asi niejaky zlomovy moment po ktorom by mu doslo ze co robi neni spravne
svetielko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa svetielko »

slavo120 napísal:no mozno ... ale bolo by to pod natlakom a nie z jeho vole a tym padom by sa stalo presne to co pises casom by sa vsetko vratilo spät ... je to na nom kazdy sme niejaky a je len na nom kedy a ci dospeje potrebuje asi niejaky zlomovy moment po ktorom by mu doslo ze co robi neni spravne
Mate pravdu chalani, tento tipek vsak ku vsetkemu tvrdi, ze "ked suka da, pes vezme", ze vtedy chlap NEVIE odolat pokuseniu. A ze vela chlapov, ktorych pozna su neverni, len o tom doma mlcia. Jednuduchsie je asi sa vyhovarat na druhych a ospravedlnovat tym svoju ubohost alebo ako to uz mam nazvat.
Niekolko mesiacov (mi) mozno dokazal byt verny, ale ked si to tak spatne analyzujem, muselo mu to dat vela namahy a odriekania si. Toto ja k zivotu ozaj nepotrebujem:) Dufam ze vsetci nie ste takyto, lebo uz ozaj stracam iluzie a neviem co je realita, co je klamstvo a co je normalne:)..
slavo120
Professional
Professional

svetielko napísal:Mate pravdu chalani, tento tipek vsak ku vsetkemu tvrdi, ze "ked suka da, pes vezme", ze vtedy chlap NEVIE odolat pokuseniu. A ze vela chlapov, ktorych pozna su neverni, len o tom doma mlcia. Jednuduchsie je asi sa vyhovarat na druhych a ospravedlnovat tym svoju ubohost alebo ako to uz mam nazvat.
Niekolko mesiacov (mi) mozno dokazal byt verny, ale ked si to tak spatne analyzujem, muselo mu to dat vela namahy a odriekania si. Toto ja k zivotu ozaj nepotrebujem:) Dufam ze vsetci nie ste takyto, lebo uz ozaj stracam iluzie a neviem co je realita, co je klamstvo a co je normalne:)..
tohto typka by som nakopal i ja sam uz len za to ako klame a ako nas vsetkych hadze do jedneho vreca ked on je mozno jeden z mala co robi to co robi ... chalani ani z daleka niesu taky ... hned by som mu povedal na rozum ked uz podvadza a robi sprostosti je to jeho zivot ale aby sa vyhovaral na nas ostatnych to uz je svinstvo ........ nie niezme vsetci taky ani z daleka len otvor oci vsade naokolo je plno normalnych v pohode chalanov a taky ako on su skor vynimky
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

svetielko napísal:Slecne neostala averzia a predsudky na tych ostatnych lepsich chalanov:)
Vďaka bohu. Už som si vedel predstaviť ďalší príspevok v téme, kde sa rozoberalo, že "chlapi sú svine" a o jedného zmindrákovaného človeka na svete viac.
svetielko napísal:Niekolko mesiacov (mi) mozno dokazal byt verny, ale ked si to tak spatne analyzujem, muselo mu to dat vela namahy a odriekania si.
Zrejme kým bol zaľúbený, tak sekal dobrotu, ale keď prvotný ošiaľ vyšumel, tak sa vrátil do "stabilnej" polohy.
slavo120 napísal:tohto typka by som nakopal i ja sam uz len za to ako klame a ako nas vsetkych hadze do jedneho vreca ked on je mozno jeden z mala co robi to co robi ... chalani ani z daleka niesu taky ... hned by som mu povedal na rozum ked uz podvadza a robi sprostosti je to jeho zivot ale aby sa vyhovaral na nas ostatnych to uz je svinstvo ........
Vytetovať mu na čelo Ja nie som chlap.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Chalan je prvotriedna socka, kt. vyuzije kazdeho vo svoj prospech. Nezasluzi si ta.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

chyba mi tu taky avatar ako sa hadze zrno sliepkam. akoze prepac, ale ty si ten typicky pripad, co sa taha so suknickarom aj ked to dobre vie a potom sa stazuje ze je suknickar. berem fakt ze mozes byt zamilovana, ale ved pouzivajte aj rozum niekedy. nieje to az take strasne len si staci niekedy nieco odopriet a byt zasadovy ale zvacsa to zeny zistia niekedy, skoro nikdy. paci sa im hrat sa s ohnom, byt zbalena dajakym kurevnikom a verit ze ja uz budem jeho poslednou. muzi chcu aby boli pre zenu tym prvym a zeny pre chlapa tou poslednou. ale potom sa zakonite sklamu. samozrejme ze existuju pripady ako povedal k6 ale to su take vynimky. a uz vobec nepochopim ako si si ho mohla vydrziavat. ved to by malo byt pod tvoju uroven. a ani to nebol varovny signal kedze to uz bola katastrofa.
prepac mi ten agresivny ton ale myslim na vsetky tie zeny co sa takto spravaju. staci im povedat par peknych slov a uz davaju dole sukne. a veria ze toto je ten pravy. taky prd, to je akurat ten co sa s vas smeje ake ste sproste a vyuziva to.

niekedy treba cloveka prefackat aby pochopil. ber to tak. co som sa so zenami na temu chlapy rozpraval tak ocenili to ked som im povedal nech su spokojne s tym polepetkom co maju a ma ich rad lebo takeho uz nenajdu. a ked su s niecim nespokojne tak aj ked budu s hocikym inym tak im bude daco vadit ale to si treba zvyknut a nemat ruzove predstavy. neviem co je na tom take zlozite ze im to treba normalne vysvetlovat dlhe hodiny.

je to uplne jednoduche, staci sa pozerat vertikalne a nie horizontalne cize pozorovat a clovek toho tolko zisti. ajaj.

ked sa nechces sklamat tak neber toho prveho co pride a povie ti par peknych viet ze aky mas pekny usmev a oci. a skus ho spoznat. ked budes mat zase kurevnika tak sa s tym zmier a nepatraj po tom co robi. proste ber to ako fakt.

edit: a bol to uplne o nicom manipulator, sa cudujem ze si mu to zrala aj s navijakom. sa musel na tom zabavat.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Ja pravdu povediac som takyto sukničkar tiež ALE:
1.Nikdy som nepital od partnerky/jednorazovky peniaze na nič vzdy som si zarobil na svoje lebo normalne pracujem ...ako ze ma obcas pozvala na pitie alebo niekam do kina to berem hej?
2.Osobne ti mozem povedat ze ja som jeden s tych ktory sa dokazu zmenit .Bol som strasny sukničkar ale potom som stretol jednu babu a velmi som sa do nej zalubil...ona vedela o mojej minulosti lebo som jej to povedal a brala to v pohode vravela ze aspon som skuseny :lol: :wink: ale po 1ročnom vstahu mi zrazu povedala ze ma prestala lubit (a to som jej ja bol verny celu dobu)ze zistila ze nie som čo ona chce a ine vysvetlenie som nedostal
Zlomilo mi to srdce a tak som sa vratil k svojej profesii dalej .

Co si vravela hej šarmantny zdvorili a všetko to patri k tej nasej profesii pre uspech...
No teraz sa pohybujem v kruhoch mam 3 priatelky sexualne proste je to iba sexualny vstah oni maju ešte tiez inych partnerov vsetci o vsetkych vieme a netrapime sa za to proste chceme aby si to aj nasi partneri užili vola sa to (neviem presny vyraz ale je to opak monogamie).
Ale jedno viem isto ze ked narazim na dievca a budem ju lubit tak s tymto vsetkym prestanem a len ona bude mojim celym svetom....

K teme : Verim ze niektory takyto sukničkari sa dokazu zmenit no konkretne on nie ...ja som toho asi dokazom :wink: :roll:
skaner
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa skaner »

Enduro3333 napísal:Ale jedno viem isto ze ked narazim na dievca a budem ju lubit tak s tymto vsetkym prestanem a len ona bude mojim celym svetom....
tam je pes zakopaný
zelovoc napísal:muzi chcu aby boli pre zenu tym prvym a zeny pre chlapa tou poslednou. ale potom sa zakonite sklamu.
aj tu je zakopané nejaké zviera
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

svetielko napísal:Mate pravdu chalani, tento tipek vsak ku vsetkemu tvrdi, ze "ked suka da, pes vezme", ze vtedy chlap NEVIE odolat pokuseniu. A ze vela chlapov, ktorych pozna su neverni, len o tom doma mlcia.
Z toho čo som si tu prečítal si mala riadnu smolu kočka... narazila si na riadnu sviňu... pochybujem že sa zmení (a to som za každých okolností optimista :) )ale zázraky sa dejú... ja má tiež takého kamoša, no on aspoň takto baby nevyužíva, ale tiež je to sukničkár riadny.... A týpek čo sa dokáže rozísť s babou po telefóne nemá charakter... Na margo toho čo ti povedal, že chalan NEVIE odolať, je to úplna hlúposť pretože ak sa chce dá sa všetko... ja som odolal a babu nemám :-P takže sa to dá ;-) Ja ti prajem good luck to the future
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

recberko napísal:Na margo toho čo ti povedal, že chalan NEVIE odolať, je to úplna hlúposť pretože ak sa chce dá sa všetko... ja som odolal a babu nemám :-P takže sa to dá ;-) Ja ti prajem good luck to the future
Súhlasím, všetko je to o tom, aký daný človek je...

Mne sa dokonca minulé leto (mal som a ešte aj mám 19) podaril opačný prípad - na chate sme boli ja so spolužiakom a vedľa bolo 7 dievčat z BB...

No a s jedným z tých dievčat sme ostali sami vonku v záhrade a zarozprávali sa... Po chvíli z nej vyšlo, že si ma tam vylákala s úplne iným úmyslom než je rozhovor, ale nejak sa k tomu nedostala... Vraj cíti, že som iný... (ja by som s ňou nič nemal, aj keby s niečím začala). Tak sme strávili celú noc rozprávaním sa, najprv v tej záhrade, potom aj v izbe na ich chate... Najprv vďaka alkoholu, neskôr aj spontánne mi povedala strašne veľa o sebe, o svojom živote, radostiach i nešťastiach, snoch a túžbach...

Dozvedel som sa, že je v istých veciach dosť podobná tvojmu ex-priateľovi, spala s množstvom chalanov, od chlapcov až po 32 ročného ženatého muža... Prečo tak robí, viem, ale nejdem to tu rozoberať, nemám právo ju súdiť a bez ucelených informácií by ste mali akúrát skreslený pohľad na ňu... Tiež mi prezradila, že som prvý chalan v jej živote, s ktorým strávila celú noc bez nejakých sexuálnych hrátok... Mňa to potešilo, je pekné vedieť, že ste v niečom iní (v dobrom) než vačšina chlapov (tým nechcem nikoho zhadzovať), ktorých poznala...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

whisper napísal:Dozvedel som sa, že je v istých veciach dosť podobná tvojmu ex-priateľovi, spala s množstvom chalanov, od chlapcov až po 32 ročného ženatého muža... Prečo tak robí, viem, ale nejdem to tu rozoberať, nemám právo ju súdiť a bez ucelených informácií by ste mali akúrát skreslený pohľad na ňu... Tiež mi prezradila, že som prvý chalan v jej živote, s ktorým strávila celú noc bez nejakých sexuálnych hrátok... Mňa to potešilo, je pekné vedieť, že ste v niečom iní (v dobrom) než vačšina chlapov (tým nechcem nikoho zhadzovať), ktorých poznala...
Nechápte to ako spam:
Kollerband - Na mě zapomeň napísal:Najdi si jinýho
nějakýho mladýho chlapce
Co by ti chtěl dát
Nemám strach
Dál to nejde
řek sem ti to snad tisíckrát
Já nebudu s tebou spát
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

fikus-kukis napísal:Nechápte to ako spam:
Hm a ako to máme chápať? Som len ja taká brzda, že nerozumiem pointe? :) Ale inak fajn text :wink:
Eidos
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eidos »

Uuuplne ta chapem. Uz som to zazila. :) Tvrdenie, ze pudy su jedno a laska je ine a ze chlap si svoje pudy musi ukajat.

Ponaucenie: Ked ti chlap povie, ze vsetci sa podvadzaju - bez od neho. Lebo to tiez robi, alebo, nebrani sa a pripusta tu moznost spravit ti to.

Chlap, ktory mal vela partneriek no kazdej bol verny - urcite dokaze zakotvit pri jednej, ale chlap pre ktoreho neexistuje slovicko "nevera", ale je to styl zivota, tak taky sa nikdy nezmeni. :?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

nezabudaj na tych kt. maju jednu, a ziadna ina ich uz nechce aj ked oni by radi :wink:
(its not my story)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Dokáže, ale musí to byť viac-menej spontánne,že si to ani nejako sám nebude uvedomovať, proste prestane sa zaujímať o iné dievčata, začne byť pozornejší, všímavejší, obetavejší a pak po čase mu niekto povie ako sa pri tej babe zmenil, no pokiaľ to je štýlom, "zlatko ľubim ťa a zmením sa a bla bla bla... tak to sa sotva zmeni, a ak áno, tak len na čas... človek sa niemôže sám od seba zmeniť, môže sa zmeniť na základe okolnosti v jeho živote, situacii ktoré prežije a ktoré v ňom zanechajú nejakú stopu.
svetielko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa svetielko »

Cafte,
tak vcera som bola s dotycnym "gentlemanom" - doniesol mi moje veci co som mala u neho. Ten sviniar mi ale nedosiesol moj diskman. Volala som mu ked som to zistila a on ma pourazal ze som ako male decko, ked si ho pytam od neho naspat. A ze asi chcem jeho k.... ked mu "stale" volam. Vraj hladam zamienky len aby som mohla pocut jeho hlas v telefone. Ach joj. Toto nekomentujem. Samozrejme peniaze, ktore som mu tesne pred tym ako sa so mnou rozisiel, uz neuvidim a este mi povedal ze on s tym nema nic spolocne a ze ich odo mna nechcel.
Asi mesiac chodi s novou priatelkou (ktora je o 10 rokov mladsia odo mna - ja mam 27). Pytala som sa ho ci bude dalej pokracovat vo vyuzivani dievcat aj nadalej. Povedal ze ja som bola uz posledna, ze uz bude dobry...
Co vy na to? Myslite ze chlapec uz skutocne nebude vyuzivat mlade babenky a ze dokaze uz byt verny len tejto jednej?:)))) Viete, ona mu aj robotu nasla (narozdiel odo mna), ona ho velmi dobre pozna od malicka a jej nevadi jeho minulost... Hm, co vy na to?
Eidos
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eidos »

Kasli uz na to vsetko. Zabuchni dvere za tym aj za diskmanom, aj za peniazmi... Uvidis, ono sa ti v nejakej inej forme to v blizkej buducnosti vrati. Nesmut!!!
A uz NEVOLAJ! co ti doniesol - doniesol, uz viac nechci. Lebo to budes natahovat ako sopel na rukave a bude to iritovat ako jeho tak nasledne aj teba.
A uz sa v nom NERYP ci sa zmeni, ci nie... ci bude dobry k inym a ci bude zneuzivat aj nadalej. To je len a len jeho osobna vec a jeho vlastna cesta zivotom.
Ten co mna podvadzal, tak teraz ma 40 rokov a veru sa nejako radikalne nezmenil. Je iba arogantnejsi.
Baba, kukaj sa z tychto situacii hlavne ty posunut dopredu a to ci sa dopredu bude posuvat nejaky trtko, tak to ta uz nemusi zaujimat. JO? ;)
websterko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa websterko »

nedokaze
Napísať odpoveď