Mám šancu? / oplatí sa riskovať ? /Klamem len sám seba ?!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

P3Bo napísal:no dali sme sa dokopy pretože ona chcela
a tu je koren celeho problemu!!!!!!! ona nevidi ako sa ty trapis koli nej..nevie co je dobre a co nie..a tym co robi ti to len stazuje..nemam jej to za zle..lebo nevie ake to ma na teba nasledky..moja na to prisla..a zacala sa spravat inac...a dufaj vo vlastne dobro ze aj ta "Tvoja" na to pride a dojde jej ze co robi....
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

P3Bo napísal:Ja som to už skúsil ..prestať s ňou kecať odlúčiť sa no dali sme sa dokopy pretože ona chcela
Presne ako písal midnight, tam musí byť vôľa aj z druhej strany.
midnight_man napísal:..ze by som len tak kecal aani si nevies predstavit co to je.....
midnight_man: A zas Ti musím oponovať :D..tú fázu neprajem nikomu...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

midnight_man napísal:a tu je koren celeho problemu!!!!!!! ona nevidi ako sa ty trapis koli nej..nevie co je dobre a co nie..a tym co robi ti to len stazuje..nemam jej to za zle..lebo nevie ake to ma na teba nasledky..moja na to prisla..a zacala sa spravat inac...a dufaj vo vlastne dobro ze aj ta "Tvoja" na to pride a dojde jej ze co robi....
Ak sa do nej zaľúbim a ona do mňa rozchod bude mať brutálna následky....ak sa odo mńa odlúči a ja stratím kamarátstvo ktoré mám ...tak ...neviem nie je na to vyjadrenie slovami .... nedokazem to specifikovať.
midnight_man
Guru
Guru

jin napísal:midnight_man: A zas Ti musím oponovať :D..tú fázu neprajem nikomu...
preco oponovat? obaja vieme ze to nikomu neprajeme..proste bude lepe ked sa tam ani nedostane...
P3Bo napísal:a ja stratím kamarátstvo ktoré mám
vies P3Bo ty nemas kamaratstvo..to je z jej strany s tvojej je to nieco viac..a upozornujem..ze ak si s tebou zacne vies....lebo toto je idealny pripad na pohromu..zacne si..skusi...povie si vsak skusime mozno vyjde...ano mozno hej a budete spolu par rokov..no nechcem si predstavit situaciu v ktorej by ste sa po kratsom case rozisli..to uz by bola ina tema..vies..ja viem ze neriesis co bude..ale ono to pride...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:preco oponovat? obaja vieme ze to nikomu neprajeme..proste bude lepe ked sa tam ani nedostane...
To je samozrejmé, iba som apeloval na tvoju domienku (prepáč, ak som Ťa zle pochopil), že si ani neviem predstaviť, aké to je. Och na takúto diskusiu je inak skevlý čas :P (30 hodín bez spánku)
midnight_man
Guru
Guru

jin napísal: Och na takúto diskusiu je inak skevlý čas :P (30 hodín bez spánku)
Sakra ved vidim..ale neda mi to nepisat tu a to este riesim si mam lusti napisat :( ked mi tu svieti od skype az po ICQ jej nick...mno vidis.ako dopadnes ? P3Bo :D ..ale neboj dako bolo dako bude..ja sa teraz fakt lucim...uz ledva pisem..a a uz ani nevidim....tak cavte seci..poracujeme zajtra :D :D
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:vies P3Bo ty nemas kamaratstvo..to je z jej strany s tvojej je to nieco viac..a upozornujem..ze ak si s tebou zacne vies....lebo toto je idealny pripad na pohromu..zacne si..skusi...povie si vsak skusime mozno vyjde...ano mozno hej a budete spolu par rokov..no nechcem si predstavit situaciu v ktorej by ste sa po kratsom case rozisli..to uz by bola ina tema..vies..ja viem ze neriesis co bude..ale ono to pride...
Tiež som si o hovoril ...veril som tomu že si zo mňa po celý ten čas robí srandu. Ani nevieš ako by ma to potešilo ...lenže ona to sem tam vždy zaklincuje frázou typu : "si jediná osoba ktorá ma nikdy nesklamala ..." abo napise ze "ma potrebuje " alebo ma len zneuziva? Ked ja ju poznám aj z inej stránky ona je citlivá vie ma pochopit no ja uz fakt neviem ked to tak pisem pomaly kazdym postom mi moj mozog coraz iac ubija moje srdce a uz som viem co napisete vy v dalsom prispevku ako odpoved na moju otazku ....a predsa dufam
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:Tiež som si o hovoril ...veril som tomu že si zo mňa po celý ten čas robí srandu. Ani nevieš ako by ma to potešilo ...lenže ona to sem tam vždy zaklincuje frázou typu : "si jediná osoba ktorá ma nikdy nesklamala ..." abo napise ze "ma potrebuje " alebo ma len zneuziva? Ked ja ju poznám aj z inej stránky ona je citlivá vie ma pochopit no ja uz fakt neviem ked to tak pisem pomaly kazdym postom mi moj mozog coraz iac ubija moje srdce a uz som viem co napisete vy v dalsom prispevku ako odpoved na moju otazku ....a predsa dufam
Tymito postami sa ventiluješ a to je dobre :wink:
Určite Ťa nezneužíva, iba si neuvedomuje, čo Ti takýmito prázami spôsobuje. Teraz sa Ti možno zdá, že ti mozog ubíja srdce, no ono to tak nie je. Iba sa Ti začína prelínať realita (potenciálna) s tvojou vierou.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jin napísal:Tymito postami sa ventiluješ a to je dobre :wink:
Určite Ťa nezneužíva, iba si neuvedomuje, čo Ti takýmito prázami spôsobuje. Teraz sa Ti možno zdá, že ti mozog ubíja srdce, no ono to tak nie je. Iba sa Ti začína prelínať realita (potenciálna) s tvojou vierou.
Mám s ňou dať posledný rozhovor v ktorom položím svoju obvyklú otázku či by sme to spolu neskúsili a následne mi povie nie ...potom jej vysvetlím že takto sa to nedá tahať dalej nech mi dá čas alebo ... že ma musí nechať tak ...že ma ničí ....
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:Mám s ňou dať posledný rozhovor v ktorom položím svoju obvyklú otázku či by sme to spolu neskúsili a následne mi povie nie ...potom jej vysvetlím že takto sa to nedá tahať dalej nech mi dá čas alebo ... že ma musí nechať tak ...že ma ničí ....
Ak sa vážne takto rozhodneš, tak za sebou nepál mosty! Nehovor, že Ťa má nechať tak! Lepšia bude alibistická fráza: "potrebujem čas", ako vyjadriť definitívum. Ale ak to naozaj povieš, tak rátaj s výčitkami. Kvôli tomu, ako sa pravdepodobne bude cítiť po tom ona. Stratí (aj keď iba na čas) dakoho, kto jej vonkoncom nebol ľahostajný...Veď koniec-koncov vieme, ako to býva s tzv. "pauzami". Vieš si to predstaviť?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jin napísal:Ak sa vážne takto rozhodneš, tak za sebou nepál mosty! Nehovor, že Ťa má nechať tak! Lepšia bude alibistická fráza: "potrebujem čas", ako vyjadriť definitívum. Ale ak to naozaj povieš, tak rátaj s výčitkami. Kvôli tomu, ako sa pravdepodobne bude cítiť po tom ona. Stratí (aj keď iba na čas) dakoho, kto jej vonkoncom nebol ľahostajný...Veď koniec-koncov vieme, ako to býva s tzv. "pauzami". Vieš si to predstaviť?
Viem si predsaviť život bez nej ....neviem si predstaviť ale to keď ju uvidím a zrazu jej nebudem môcť nič povedať , neviem si prestaviť tie depresie ktoré prídu .
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

midnight_man napísal:TO JIN: Nezabudne nezabudne na nu ci mu povie "ano" alebo "nie" neda sa to..moze robit co chce nezabudne..neda sa to..moze obratit svoju lasku na "hnev" no aj to casom prejde...
Ale zabudnut sa da midnajt, len niektorym to ide tazsie ale da sa :wink:
midnight_man
Guru
Guru

P3Bo napísal:.lenže ona to sem tam vždy zaklincuje frázou typu : "si jediná osoba ktorá ma nikdy nesklamala ..." abo napise ze "ma potrebuje "
...MNe toto moja byvala robila tiez,,,totalne ked som to cital spomenul som si na to slova ako "I need you" "nechcem ta stratit" a podobsnoti...jednou stranou to hladi srdce ze clovek ktoreho mas rad ti napise toto no druhou stranou vies ze s toho nic viac nebude a tebe to ciastocne iba ublizuje.....cize ako si pisat vazne sa s nou porozpravaj...radsej teraz ako by malo byt potom "neskoro"
mi-chau napísal:Ale zabudnut sa da midnajt, len niektorym to ide tazsie ale da sa :wink:
Trosa ta poopravim..Zabudnut sa neda..nikdy nezabudnes..a urcite nie na prve zamilovanie ;) to proste nejde to by ti niekdo musel vymazat pamat...Ide o to vyrovnat sa stym ze s toho nic nebude,,,musi to preboliet..musi ta to prestat trapit musis ist dalej...mno nezabudnes..a vzdy ked ju stretnes..ked pojdes okolo tak budes mat taký "zvláštny" pocit ;)
P3Bo napísal:Viem si predsaviť život bez nej ....neviem si predstaviť ale to keď ju uvidím a zrazu jej nebudem môcť nič povedať , neviem si prestaviť tie depresie ktoré prídu .
Vies P3bo ja sam neviem co teraz ti poradit..aby si sa na to vykaslal kym to "ide" alebo vosiel hlbsie do toho zamotane kruhu s ktoreho ta vopred upozornujem ze je velmy ale velmi dlha cesta von..a nie vzdy ju dokaze clovek najst...a stava sa ze uz ked po nej kraca...v polovici sa otoci a kraca spat...cize je to len na tebe..ano bolo by to tazke stretnut ju a nic nepovedat..ale vies si predstavit zeby ste sa dali dokopy a potom rozisli a potom by si jej co povedal? miloval by si ju 100x viac ako teraz pretoze by si bol isty cas s nou..a potom keby si mal okolo nej chodit iba ako "kamarat" kamo ver mi nebolo by to nic prijemne..mno ja nechcem malovat certa na stenu a ze ak budeete spolu ze sa rozijdete..mno ak mate takyto "vztah" ao teraz...vies keby ona chcela..uz ti to povie..ale myslim ze jej toto vyhovuje..a dalej ak pojde tak mozno troska pod tvojim "natlakom" a potom to aj tak dopade :( :cry:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Ak by som sa pokúsil zostať s ňou kamarát mohlo by nám to kamarátstvo vydržať dlhodobo ? Za predpokladu že ja si nájdem iné dievča do ktorej sa zaľúbim .

//erytro : no je zaujímavé že na svoje otázky viem aj odpovede ..a práve to je dosť smutné ...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

P3Bo odpovedal si si sám :)
feringo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa feringo »

P3Bo pamatas si ma,riesil som nieco podobne v teme ako zabudnut,teraz asi vies ako som sa citil a ako sa citim,prezivas to iste co ja na zaciatku,ze nevies ako dalej,poradil si mi vtedy ze mam zabudnut a byt s nou kamarat ale sam si zistil ze to nie je mozne a take lahke,vidis ako to je ze lahko je nam ostatnym radit ale ako sa zacne jednat o nas tak sme bezradny a nevieme ako dalej(tym ti nechcem nic vycitat),ako si spominal aj pri tom autobuse ze bola nasrana a potom prisla a teba to nahnevalo,ty si teraz vsimas na nej vsetko kazde malickosti a detaily ako jedna a sprava sa,chces aby ti to nieco napovedalo ze ci to ma zmysel a mohlo by byt z toho nieco,ale takto to nezistis,lebo vzdy je to tak ze raz to vyzera ze to bude dobre a druhy raz ze je to uplne na prd a je koniec,ja som toho nazoru,ze by si sa mal s nou o tom porozpravat ako to je,vidis aj u mna to bolo tak ze som sa nezaujimal o dievcata na zaciatku do kym neprisla ona a zmenilo sa to,som nevedel ze co mam robit a cakal som a dufal,velmi vela takych to situaci a nalad som zazil lebo som si myslel ze ma neznasa alebo vyuziva a tak, ale to si sam nahovaras take veci,neskor som sa odhodlal jej to povedat, sice som sa nedozvedel vela,lebo ona nevedela a potom mi povedala ze sa aj boji ze sa to pokazi to kamaratstvo,ale este stale nie je koniec a nie je rozhodnuta ale ja dufam,ze to dobre dopadne,ja som sa rozhodol cakat,nie ako si mi radil,ja si teda myslim ze by si sa mal porozpravat s nou,budes vediet urcite viac a nie stale cakat a ubijat sam seba a chytat sa kazdej malickosti,ved ako sa hovori topiaci sa stebla chyta...a k tym samovrazdam este tak toto ma zatial este nepochitilo,sice ma napadla taka myslienka ale ta v momente zmizla,myslim si ze sebevrazda a celkovo smrt je velmi jednoduche riesie niecoho,iba by sa dalsim ludom starosti narobili...no to je asi tak vsetko,drzim ti palce nech ti to dobre dopadne
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

feringo: vtedy keď som ti to radil som to prežíval (a ešte stále to prežívam ) ...táto romanca trvá už príliš dlho a môžem povedať že som sa dostal o dosť ďalej než niekoľko userov ktorí to ešte len začali prežívať .. preto som ti radil , lebo som už vedel čo bude nasledovať . Povedal si pravdu ...druhým sa radí dobre no sám sebe rady nájsť neviem , možno aj preto že nechcem vidieť realitu. Sľubujem však že k rozhovoru dôjde no ten príde až po čase ktorý ešte nechcem bližšie špecifikovať ale určite to bude do dvoch mesiacov . Poprosil by som módov aby mi tento topic zamkli na tú dobu pokiaľ sa nič iné nestane, a potom by som len doplnil koniec tejto story , pretože to čo som chcel vedieť -váše názory a rady - som už dostal a viac mi asi už nikto nepomôže , lebo to si musím riešiť sám . všetkým pekne ďakujem .
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

Pozri bol by si hlupy, keby si sa neopital prosteeste raz jej vysvetli vsetko co k nej citis este raz jej povedz ze ju milujes ak ti povie ze nemoze lebo ma chlapca tak sa o to viac nesnaz pretoze toho skym chodi naozaj miluje a pokial vies ze ten chalan s ktorym chodi je dobry clovek tak by si mal byt rad ze ma niekoho ako je on. Ak ti povie ano tak je jpovedz nech trosku porozmysla ci jej nevadi ze koli tebe musi podrazit svojho chlapca avsak ak sa rozhodne aj tak pre teba tak budes cely stastny to vieme vsetci a ak nie bud pri nej stale den co den aj ked odchadzas odides ale vratis sa ked prides si zisti ako sa ma co je s nou stretni sa snou a porozpravajte sa ako kamarat s kamaratkou ak je to tak ako si vravel ze sa ti zdôverí s hocičím tak ti povie všetko a ty sa jej nezabudni spitat ako s chalanom sleduj jej pocity jej vyraz v tvari ak ta ma rada tak bude šťastná že si prišiel avšak ak ťa nemusí bude smutna a pochmúrna mal som v mojom zivote podobny pripad ale to bolo este na strednej bezhlavo som sa zalubil do jedneho dievčaťa ktoré malo chlapca a keďže som mal povesť človeka ktory sa flegmaticky do ničoho nestara nechcel som im rozbit vztah ale neslo to nakoniec to vsak dopadlo otrasne ja som sa na nu nastval a poslal som ju kade lahsie ked som videl ze sa vesia po inych tírala ma tim ked som nebol snou ale neslo to bola zo zvolena ja z bb o to vsak nejde ide o to ze som spravil obrosku chybu pretoze som videl ze toho chalana miluje a nadalej som dobiedzal..... v zhrnutí" Spítaj sa jej čo k tebe cíti buď ti povie že ta ma rada ako kamaráta alebo ti povie že si celkom pohoďák a že by ťa aj chcela v každom prípade nikto z nás nepozná tvoju povahu ani jej no ak ma toho chalana este stále a ma ho rada tak ti dá košom ak ho nemá rada a opvie ti že ťa chce tak si dávaj pozor aby to iste čo spraví koli tebe svojmu frajerovi nespravila aj tebe s iným jej kamaratom"
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Už s ním nechodí ..nemá frajera : )
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

tak preco to neskúsiť pozri pokial ta ma rada tak ti neda košom a nema chalana možno čaka na to kedy sa je jto spítaš najlepšie choď za ňou ešte dnes a spitaj sa jej to ak maš keš ju pozvi na rande a uvidiš ako sa čo vivynie potom to je už len na tebe
Zamknuté