sirmisoturbo napísal:potrebujem poradit prehravac na video, ktory prehra titulky aj vo formate .SRT. gom player mi ich nechce prehrat, mozete nejaky poradit?
http://www.gomplayer.com/whatisgom.html ako napisal wampir, titulky berie vo formate srt. GOM Player supports SMI, SRT, RT, SUB(with IDX) files for subtitle.
proste som dal otvorit titulky vybral som ich a nesli... aj ked sa prepinalo zo subtitles file a vsechny subory tak som musel dat vsechny subory. skusim este mv2 a vlc. diq
edit - v mv2 player mi idu. dakujem a k+ piton-ovi
edit2 - pls, ako vo vlc otvorim titulky?
inak ked ti prehravac nepodporuje titulky (nar. WMP) tak si treba nainstalovat VOB SUB... a potom dat titulky do tej istej zlozky ako je film a tak isto ich pomenovat
pre mna je novinka, ze existuje prehravac, ktory prehrava titule a nie vo formate srt na bsplayeri to funguje bez problemov. je to moj oblubeny prehravac. ma len jednu nevyhodu. obcas ide film a potom titule zrazu zmiznu. prste nejdu dalej a neni ich ani vidno. treba dat stopku a potom pretocit tu pasaz ale inak funguje dobre
v gome musi ist, ja ho mam a idu, skus stiahnut najnovsiu verziu, pripadne skus zmenit nazov titulkov, aby boli take ako film, napr. Film.avi ; Film.srt