Chcem niečo stiahnúť ale ono sa mi to otvorí v Media Playeri
Chcem niečo stiahnúť ale ono sa mi to otvorí v Media Playeri
Chcem niečo stiahnúť ale ono sa mi to otvorí v Media Playeri, ale ja by som to potreboval uložiť na disk. Ako sa to dá? Používam Internet Explorer 7.
-
Abiosis
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Upresni
Co "nieco" chces stiahnut? Vedel by si to upresnit? Deje sa to len pri jednej konkretnej stranke, alebo je to vseobecny problem?
"Ulozit ako" nemusi byt stale ucinne... download manager by to mohol vyriesit, ja pouzivam FlashGet...Aiden napísal:skus pouzit ulozit ako...alebo nejaky download manager...ja s IDM ficim v pohode
-
Abiosis
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Jednoducho povedane download manager funguje podobne ako stahovanie prehliadacom, len s tym rozdielom, ze je niekolkonasobne ucinnejsie a rychlejsie.
Co sa tyka stahovania tvojich mp3 suborov, je mozne, ze ich nie je mozne na disk ukladat, ale len priamo prehravat. Posli stranku, z ktorej stahujes a pozriem sa na to (mozes aj cez sukromnu spravu, ak ide o warez stranku)
Co sa tyka stahovania tvojich mp3 suborov, je mozne, ze ich nie je mozne na disk ukladat, ale len priamo prehravat. Posli stranku, z ktorej stahujes a pozriem sa na to (mozes aj cez sukromnu spravu, ak ide o warez stranku)