Pada ladovec! ale v lete!
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Pada ladovec! ale v lete!
je nedela 10. juna, 15.25 a teraz mi povedzte, ci je to podla vas normalne, ze teraz v petrzke (neviem ako inde) pada ladovec a krasne svieti slniecko? to coho sa dozivame? globalne oteplovanie je svina, ale toto je uz extrem! 
-
peterkozel
Medium Professional
-
Kibo
Hardcore addict
tak ale leto je uz skoro tu, tak co je divne ze je zrana teplo? divne je ked je v lete 9 °C na slnkupeterkozel napísal:co je na tom az take divne, ved teraz pocasiu brutalne hrabe, rano vstanes a uz je na posranie teplo, uz ma to sere, neznasam teploty nad 30
ej kua, uz to prestava asi, bolo na case, 16 hodin, tomu vravim lejak
uz sa tesim ako zas budu zahradkari nadavat, ze im utopilo urodu, je to hrozne s nimi
ved sranda musi byt, nie?k6 napísal:Boha vy uz neviete aku spam temu zalozit
-
peterkozel
Medium Professional
-
Kibo
Hardcore addict
ako tak vidim, pre niektorych to padlo celkom vhod a niektory mali tu polhodinku stat vonku na dazdi aby trocha vychladli.
nerobim vedu z toho ze prsi, ale z ladovca, nie je totiz zvykom ze v lete pada, ale do buducna to nebude nic zvlastne

nerobim vedu z toho ze prsi, ale z ladovca, nie je totiz zvykom ze v lete pada, ale do buducna to nebude nic zvlastne
konecne niekto kto to chape, je vidiet koho nezaujima len virtualny svetuplink napísal:toto je jedna zo zaujimavejsich tem, lebo je k veci a celkom aktualna tema. Urcite lepsie ako riesit pivne reci o 9/11, alebo nejakej stupidnej celebrite.
-
peterkozel
Medium Professional
-
Kibo
Hardcore addict
ved to, kamarat je "vedla" v jarovciach a ma slnko
ja som to napisal v navale zlosti ten topic, lebo som sa akurat chystal na bike a zrazu zacal padat z oblohy sajrajt a dost ma prekvapil, mozno nastval, nevravim ze je to osmy div sveta, ale niektory tu sa k tomu tak stavaju
ZHNiLa_KaCHNa aspon sa podpis pod karmu hrdina, ja sa priznam, ja som v rychlosti zabudol, ale aj tak ti muselo byt jasne ze je odo mna
za to ze ti nesadla tema tak ta nemusi rozdrapit, ked uvazujes o debilite autora, tak sa radsej nad tym povznes a povedz si ze aky si inteligentny a na jeho uroven sa prispenim do temy neznisis
ja som to napisal v navale zlosti ten topic, lebo som sa akurat chystal na bike a zrazu zacal padat z oblohy sajrajt a dost ma prekvapil, mozno nastval, nevravim ze je to osmy div sveta, ale niektory tu sa k tomu tak stavaju
ZHNiLa_KaCHNa aspon sa podpis pod karmu hrdina, ja sa priznam, ja som v rychlosti zabudol, ale aj tak ti muselo byt jasne ze je odo mna
samozrejme, kto kedy videl aby padali krupy v ine rocne obdobie? pre letne burky z tepla su krupy priam typickeklm16 napísal:Ja si skor myslim ze Ladovec-krupy niesu v lete nic vynimocne, skor si myslim ze padalu prevazne pocas silnych letnych burok....