Rodicia nesuhlasia so vztahom.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Dinuška
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Rodicia nesuhlasia so vztahom.

Príspevok od používateľa Dinuška »

Mam taky problem moji rodicia (viac mama) nesuhlasia s mojim vstahom. Chodim s jenym chalon uz pol roka. Nasi ho da sa povedat dost dobre poznaju lebo byva tam kde moji stary rodicia a sesternica. Pred rokom spravil hrozne chyby podla nich pre mna to az take zle nie je ale ved stane sa. Chodil trosku viac poza skolu, zacal trosku popijat ako chalani v jeho veku (ale to len tak ze v piatok vecer niekam s kamosmi do baru, ja by som to tak ani nepovedala ze popijat, ved to je normalne). Teraz je to celkom inak velmi sa zmenil ale nasi si myslia stale to iste. A je v tom este nieco nase rodiny sa troska hadali kedysi. Je to dost blbe co tu pisem ale mna to tak velmi trapi. Prvy krat som im to ja povedala ze s nim chodim lebo mna to uz nebavilo vzdy sa skryvat. Mama na to jednoznacne zareagovala ze s tym mam okamzite skoncit. Ja som jej povedala ze dobre ale pokracovala som v tom nadalej lebo ja som ho nedokazala len tak nechat lebo ho velmi lubim. Druhykrat sa to dozvedela od niekoho ineho ze este stale s nim chodim. Vtedy to bolo vemi zle znova povedala aby som s nim skoncila. Skoro to tak aj bolo.Ale nestalo sa to lebo velmi ma to bolele. Ja ho hrozne milujem a nikto ho nechcem stratit. Neviete mi prosim poradit co mam robit aby to vsetko bolo inak?Alebo co mame urobit? Prosim piste....
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

kolko mate rokov?
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

zelovoc napísal:kolko mate rokov?
z inej temy
Dinuška napísal:ja mam 16 a on 18....
Dinuška
Amateur
Amateur

zelovoc napísal:kolko mate rokov?
a to nieco na tom meni ze kolko mame rokov?...ja mam 16 a on 18....
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Podla mna s tym nespravis vobec nic. Si este prilis mlada a rodicia sa o Teba boja. Podobny problem mam aj ja... mam dva roky priatelku a moja matka ju proste neznasa... priatelka sice chodi na VS, nikdy nemala problemy ako Tvoj priatel... Skor jej otec je taky... divny. A kedze ho moja matka pozna, tak nas vztah ju prilis netesi. A to mam ja i priatelka uz par rokov po 20ke. Riesenie? Nieje. Skusal som sa s nou o tom bavit, ale vzdy to dopadlo rovnako. Tak som to pustil z hlavy, sme dalej spolu, akurat nechodime ku nam. Jej rodicia ma beru normalne. A na matku kaslem v tomto... Som na intraku a ked dorobim skolu, doma neostanem. Pojdem urcite byvat niekam na byt, takze ma to prilis netrapi. Cloveka sice mrzi, ked jeho stastie nieje stastim aj pre inych. Ale co sa da robit. Preto si myslim, ze pohlad svojich rodicov na toho chalana nezmenis. A ak aj ano, tak urcite to bude trvat dost dlho... Niekedy je to proste boj... potom je uz len otazkou, ci sa vyberiete kratsou a lahsou cestou, alebo sa nevzdate. Nic ine k tomu povedat neviem.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

hm.,.stym nic nespravis....rodicia sa bojao teba 1. ze ma viac ako ty..a po 2. ze ho poznaju moc...cize jedine co mozes spravit je presvedcit ich ze nieje taky ako si myslia
Dinuška
Amateur
Amateur

k6 napísal:Podla mna s tym nespravis vobec nic. Si este prilis mlada a rodicia sa o Teba boja. Podobny problem mam aj ja... mam dva roky priatelku a moja matka ju proste neznasa... priatelka sice chodi na VS, nikdy nemala problemy ako Tvoj priatel... Skor jej otec je taky... divny. A kedze ho moja matka pozna, tak nas vztah ju prilis netesi. A to mam ja i priatelka uz par rokov po 20ke. Riesenie? Nieje. Skusal som sa s nou o tom bavit, ale vzdy to dopadlo rovnako. Tak som to pustil z hlavy, sme dalej spolu, akurat nechodime ku nam. Jej rodicia ma beru normalne. A na matku kaslem v tomto... Som na intraku a ked dorobim skolu, doma neostanem. Pojdem urcite byvat niekam na byt, takze ma to prilis netrapi. Cloveka sice mrzi, ked jeho stastie nieje stastim aj pre inych. Ale co sa da robit. Preto si myslim, ze pohlad svojich rodicov na toho chalana nezmenis. A ak aj ano, tak urcite to bude trvat dost dlho... Niekedy je to proste boj... potom je uz len otazkou, ci sa vyberiete kratsou a lahsou cestou, alebo sa nevzdate. Nic ine k tomu povedat neviem.
mm..asi mas troska aj pravdu....dik...
midnight_man napísal:hm.,.stym nic nespravis....rodicia sa bojao teba 1. ze ma viac ako ty..a po 2. ze ho poznaju moc...cize jedine co mozes spravit je presvedcit ich ze nieje taky ako si myslia
boze viac ako ja...ved su to len 2 roky...ale ako ich mam presvecit...ja som to skusala uz vela krat len nejako sa to nepodarilo....
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ty si zaslepena, rodicia rozmyslaju s cistou hlavou a snazia sa chranit tvoju dceru. Celkom prirodzene. A podla toho co pises o tom aky bol sa im ani necudujem. Najprv musis dostat od zivota po hube aby si si nabuduce daval viac pozor. Drzim palce aby nabuduce uz nebolo ;-)
a to nieco na tom meni ze kolko mame rokov?...ja mam 16 a on 18....
Meni. Vela. Ty si proste zaslepena naivnucna sestnastka. To neber ako urazku, ale ako fakt.
Dinuška
Amateur
Amateur

Drzim palce aby nabuduce uz nebolo ;-)

to mam chapat tak ze sa mam s nim rozist alebo co?.....
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Dinuška napísal: to mam chapat tak ze sa mam s nim rozist alebo co?.....
to co je za blbu otazku? prepac ale ak mam niekoho rad tak sa s nim nebudem rozchadzat len preto ze rodicia maju namietky...
Dinuška
Amateur
Amateur

midnight_man napísal:to co je za blbu otazku? prepac ale ak mam niekoho rad tak sa s nim nebudem rozchadzat len preto ze rodicia maju namietky...
ja viem ved to je jasne!!!!...len som cela vediet ze ako to myslel....
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Dinuška napísal:Drzim palce aby nabuduce uz nebolo ;-)

to mam chapat tak ze sa mam s nim rozist alebo co?.....
Aby ti vztah vydrzal a v dalsom si nemusela davat pozor. Aby to bol ten pravy pre teba ;-)
Dinuška
Amateur
Amateur

t0m4s3 napísal:Aby ti vztah vydrzal a v dalsom si nemusela davat pozor. Aby to bol ten pravy pre teba ;-)
mne to tak troska pripadalo...sorry ak som to zle pochopila....inac dik....
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

nevod ho ku sebe domov ked je matka doma a hotovo a vo zvysku ju ignoruj to s kym chodis neni jej problem
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

romeo a julia.. ak sa rodiny hadaju :)

ja by som sa snazil presedcit rodicov, ze nie je taky, aky si myslia a pekne si s nimi podebatovat, ze ho mas fakt rada apod....
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

a tvoja matka chodi s tym chalanom alebo ty ak ho mas rada co taketo veci proste riesis.
ze rodicia mi nesuhlasia so vztahom. A CO? Tak ich maj vies kde. Ty s nim chodis nie oni. tak ako ty zijes svoj zivot a nie oni.
Tak ho zi po svojom!
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Jeremy napísal:a tvoja matka chodi s tym chalanom alebo ty ak ho mas rada co taketo veci proste riesis.
ze rodicia mi nesuhlasia so vztahom. A CO? Tak ich maj vies kde. Ty s nim chodis nie oni. tak ako ty zijes svoj zivot a nie oni.
Tak ho zi po svojom!
To su ale kecy... ma 16, potrebuje rodicov. A nie si silou mocou-rozhadat celu rodinu...
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

Jeremy napísal:a tvoja matka chodi s tym chalanom alebo ty ak ho mas rada co taketo veci proste riesis.
Tak ho zi po svojom!
to je pekne, ze to riesis tak radikalne, ale ma 16 rokov. co keby boli jej rodicia neviem aki prisni a vyhodili by ju z domu? neviem nepoznam ich, ale treba brat do uvahy, ze ma 16 a nema 26 a vysku za sebou
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

ako OK, myslim ze to neije az take radikalne.
Myslim ze ju rodicia nevyhodia z domu.
Ja by som to riesil tak ze za prve(naco rodicom rozpravat o svojom sukromi)
ak by zlyhala moznost 1 a boli by proti tak by som sa s nimi v klude porozpraval, ze sakra mame sa radi, vychovali ste ma dobre a mozte my verit
ak zlyha aj druha moznost tak co maximalne zakazu s nim chodit a tak sa stretavajte tajne pozrite ak ho ma rada tak nevidim problem
Dinuška
Amateur
Amateur

jimino napísal:romeo a julia.. ak sa rodiny hadaju :)

ja by som sa snazil presedcit rodicov, ze nie je taky, aky si myslia a pekne si s nimi podebatovat, ze ho mas fakt rada apod....
no ano..ale ked ja uz neviem ze ako..neviem ako ich mam presvedcit...uz som to vela krat skusala ale nejako mi to nevyslo....
Jeremy napísal:ako OK, myslim ze to neije az take radikalne.
Myslim ze ju rodicia nevyhodia z domu.
Ja by som to riesil tak ze za prve(naco rodicom rozpravat o svojom sukromi)
ak by zlyhala moznost 1 a boli by proti tak by som sa s nimi v klude porozpraval, ze sakra mame sa radi, vychovali ste ma dobre a mozte my verit
ak zlyha aj druha moznost tak co maximalne zakazu s nim chodit a tak sa stretavajte tajne pozrite ak ho ma rada tak nevidim problem
tak to mas pravdu...vyhodit by ma urcite nevyhodili...tie moznosti co si napisal uz zlyhali....stretavame sa tajne...presne tak ako si napisal....

//audiotrack: nauč sa upravovať si príspevky aby si nemala dva (alebo viac) za sebou. Pri príspevku máš tlačidlo Obrázok
Napísať odpoveď