Firewall
Re: Firewall
HW Firewall rulezzhojko napísal:Aky je podla Vas najlepsi firewall, aky mi doporucujete???
presne presne.warezman napísal:HW Firewall rulezz
Hojko sa pytal pre dvoma rokmi hlavne ze mas prispevok ze?warezman napísal:HW Firewall rulezz
forever jaq forever.. ale zatim spokojno.. najhorsie ho bolo nakonfigurovat.. u mna hlavne aby fungovalo ftp s pasivnym modom z mojho servra a aj od inych ku mne..Sajmon napísal:k teme: Outpost ForeveRr
-
qwerty-xyz
neviem,ja mam zakladny od service packu 2-jky a zatial sa nic nedeje..mam nastavenu maximalnu ochranu,spusteny nod-VZDY s max ochranou,taktiez ADaware + spy bot search and destroy......hojko napísal:Aky je podla Vas najlepsi firewall, aky mi doporucujete???
tot je moja ochrana
-
BEGGAR
ja som pouzival kerio ale teraz som si nahodil outpost a ten si necham...
-na pctuningu je clanok ako nastavit outpost:
-na tejto www je par testov:
-na pctuningu je clanok ako nastavit outpost:
Kód: Vybrať všetko
http://www.pctuning.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=8590&Itemid=94Kód: Vybrať všetko
http://www.firewallleaktester.com/index.html-
Jeremy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ako funguje ten firewall test .. ako to spravitBEGGAR napísal: -na tejto www je par testov:Kód: Vybrať všetko
http://www.firewallleaktester.com/index.html
to hojko : najlepsie ak si yskusas niekolko rieseni , v podstate skoro vsetky plnia ulohu dobre ale niektore su neprehladne a blbo ovladaelne pripadne horsie spravovatelne , ak sa vyznas v problematike tak to Kerio PF je vyborna volba , mne osobne velmi prirastol Kaspersky firewall (sucast Internet Security baliku) , naco si sa rozhodoval medzi WinRoute FW na desktope ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
havrann: Myslim, ze si to pisal zbytocne uz. Niekto vyhrabal tri roky staru temu a ozivil ju. Medzi tymto casom som uz firewall skusil, bol to Kerio Personal Firewall, aj ten WinXP SP2 firewall, no momentalne nemam uz dobre dva roky nic
Spravne, nic, pretoze to povazujem za zbytocne, kedze nemam verejnu IP adresu, som za routerom a mam NAT na porty, ktore potrebujem, pouzivam Windows Update, antivirovy program Nod32 a XP mam trochu upravene (NetBios, vypnute admin zdielanie, vypnuta lan siet vo Win, vyhladavanie v sieti, povypinane zbytocne sluzby a ich porty...). Ale aj tak dik za odpoved 
to Poldo: , ten Zonealarm na www.Zonelabs.com /products
to Hojko: ano samozrejme , nacuvajuce porty sluzieb windows su nebeznepcne ak niesu vypnute pripadne "stealth"(neviditelne) ,ten touter si myslel u ISP ze ?? ale keby si mal tie porty otvorene (rpc,netbios a i..) tak aj ked si za natom si ohrozeny , ISP ta nechrani aspon myslim... (mas ST?)
to Hojko: ano samozrejme , nacuvajuce porty sluzieb windows su nebeznepcne ak niesu vypnute pripadne "stealth"(neviditelne) ,ten touter si myslel u ISP ze ?? ale keby si mal tie porty otvorene (rpc,netbios a i..) tak aj ked si za natom si ohrozeny , ISP ta nechrani aspon myslim... (mas ST?)
blkovanie portu
aky firewall by ste mi odporucili na bolokovanie urciteho portu na sieti??