za koho hrate v L2?
-
Emkej
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
diky mocEru napísal:http://www.l2cz.eu/images/maps/adenraidbossesC4-big.jpg ale je to trocha zastarale. C4
Hmm L2dex to si si moc dobry server nevybralt0m4s3 napísal:Zacal som asi mesiac-dva dozadu hrat na L2DEX za Gladiatora, momentalne level 43 a trosku aj Clerica v buducnosti Prophet (lvl29 teraz). Niekedy vsak nie je za cely tyzden cas nad to sadnut :-/
GG, dobry vybert0m4s3 napísal:Zacal som asi mesiac-dva dozadu hrat na L2DEX za Gladiatora, momentalne level 43 a trosku aj Clerica v buducnosti Prophet (lvl29 teraz). Niekedy vsak nie je za cely tyzden cas nad to sadnut :-/
No hlavna vyhoda DEXu je ze funguje ako plna C4 a nerobia sa ziadne wipe, takze tu proste ludia musia mat veci, a ked behame s dobrymi vecami je to preto lebo po nociach pocitivo mlatim jek besnyHmm L2dex to si si moc dobry server nevybral Smile bo ten server ide uz dlhu dobu bez wipe a predtym si tam dost ludi nahrabalo veci nepoctivo a ten server nema moc dobru kvalitu co vravia ludia ...
Jedine su obcas problemi so strielanim cez niektore steny a rohy v niektorych miestach
Pozri http://www.lineage.roco je to za server mozes hodit link?
Teraz niekedy (snad) by sa mal rozbehnut new C4 cesky server Wild Elmore raty by mali byt bud 5x alebo 7x bude to uz 3 server v poradi a patronom tohoto serveru by mal byt portal http://www.onlinegamers.cz/ tak snad sa tam stretneme ...
No vies ako, NCsoft vydava jednu verziu za druhou, a kym freecka rozbehaju vsetky veci dobre v C4, tak je tu Interlude, takze dobre C5 asi az pri C7 
Inac rate 2x musi byt docela besny, hlavne od lvl60+ to ide pomaly aj na 4x
Ale zase zaciatok pri 12x je dost divny, mas level, ale nestihas ziadne questy...
Inac rate 2x musi byt docela besny, hlavne od lvl60+ to ide pomaly aj na 4x
Ale zase zaciatok pri 12x je dost divny, mas level, ale nestihas ziadne questy...
-
Eru
Light Professional
kamarat je tam 60+ (btw na fore Deorus) a hovori ze 10% robi 2 hodiny. a na serveroch co maju raty 10+ uz väcsina questov ani nebyva funkcna lebo to tam nikdo nerobi pretoze sa to neoplati
napr. naco by si robil na lvl-i 8 v elven village quest za 8k ked zarobi pocas zbierania 3 krat viac z toho co padne a este aj spravis 4 lvl-i? 
Ja momentalne hravam za necra...zatial je 66 ale prave na tom pracujem...
hravam na DN server infinity (5x)
Neviem na co mam subnut...na tomto serveri existuje tzv DN sub, ked si mozes vybrat hocijaky class za svojej rasy ako sub a mas zaroven oba skilly (obidvoch classov..cize sa zaroven expia)
rozmyslal som nad: DA, PP, SORC....
btw je to C4
hravam na DN server infinity (5x)
Neviem na co mam subnut...na tomto serveri existuje tzv DN sub, ked si mozes vybrat hocijaky class za svojej rasy ako sub a mas zaroven oba skilly (obidvoch classov..cize sa zaroven expia)
rozmyslal som nad: DA, PP, SORC....
btw je to C4
-
Eru
Light Professional
najrychlejsia cesta ako zbohatnut je mat bohateho kamarata
a ked nemas tak musis robit questy. www.forbidden-lands.sk/wiki tu o nich najdes vsetko: od koho zobrat, navod na quest, a co zan dostanes