Zacinat "vzťah"? alebo nie?
-
midnight_man
Guru
Zacinat "vzťah"? alebo nie?
Mno po dlhej dobe som sa rozhodol ze to sem napisem..mam taky "problemik" riesim v hlave istu dilemu.poznam jednu super dievcinu...kamoska...neriesme odkial a ako ju poznam
proste sa pozname..obaja sme si padli do oka..a chceli by sme nieco viac..je to super pekna baba...kazdy chalan na mojom mieste by nerozmyslal(na tom nieco bude
) ale ja proste neviem
mam ju rad..no nelubim ju ..a to je to blbe..necitim ten pocit..ze by som ju lubil..mam ju rad..hotovo..kamoska..je to ine ako ked niekoho lubim..tie pocity ze mi chyba.a ze by som ju objal..a dal jej pusu..a uz nikdy ju neopustil
nic take..a to ma nuti rozmyslat ci ma zmysel daco zacinat...pride to casom? alebo nie? rozideme sa? mozno som uz po tej dlhej dobe moc opatrny a poznaceny hojkom a tym vsetkym co sa tu deje a uz neviem normalne rozmyslat...naskytuje sa sanca zacat "nanovo" zahodit historiu za hlavu ---a pokracovat v niecom inom..mno na druhej strane sa bojim ze to zle dopadne....kedze nemame az taky "doverny" vztah...neviem..skuste sa vyjadrit...povedat svoj nazor...hocico....dakujem vopred 
-
midnight_man
Guru
no praveze nie moc dlhopinco napísal:zelovoc ty si jednoducho odborník![]()
![]()
midnajt, byť na tvojom mieste počkal by som chvíľu, ale tu sa ponúka otázka, ako dlho sa poznáte? Máš u nej ešte čo spoznávať? Ak nie časom by si ju možno spoznal viac a láska by prišla spolu s tým.
chápem to, že čakanie môže byť nekonečné. Buď sa na to vykašle a nájde si niekoho iného alebo bude chcieť aj ona ťa spoznať viac. Každopádne by si si to mal ujasniť s ňou, ale na druhej strane, čo je povieš?! Niečo ako "vieš miláčik si pekná, ale zatiaľ k tebe nič necítim, uvidím, keď ťa viac spoznám", by asi nebolo veľmi vhodné. Skús sa s ňou skôr porozprávať v zmysle toho, že sa s ňou dobre cítiš a že sa s ňou chceš častejšie stretávať, trochu viac sa spoznať.
Poviem ti, u mňa to bolo podobné a tiež som skoro nič necítil, ale keď som ju viac spoznal aká je a uvedomil si, že na ňu často myslím, láska prišla sama a ani som si to neuvedomil.
Poviem ti, u mňa to bolo podobné a tiež som skoro nič necítil, ale keď som ju viac spoznal aká je a uvedomil si, že na ňu často myslím, láska prišla sama a ani som si to neuvedomil.
-
midnight_man
Guru
Hmm no je to takze ak tam niesu tie pocity ze ju lubis tak by to mozno nebolo voci nej fer ... no na druhu stranu niekto tu zas isto napise aby sme prilis nemoralizovali a isiel si do toho vyuzil prilezitost .... tazko povedat tie city sa mozu no nemusia dostavit ... ja na tvojom mieste by som s nou ostal asi kamarat a cakal co prinesie cas
....... a niejake vzajomne sympatie tam uz su kedze sa s nou citis fajn a vsetko okolo toho to znamena ze ta laska sa moze casom dostavit
....... a niejake vzajomne sympatie tam uz su kedze sa s nou citis fajn a vsetko okolo toho to znamena ze ta laska sa moze casom dostavit
-
midnight_man
Guru
Mno slavo ver mi ze by si nechcel byt na mojom mieste..a ze urcite by si tak nerobil ako rozpravas..pretoze je tu XX inych veci ktore to vsetko ovplyvnuju..a podobne..a pre mna je to mozno "sanca" zacat nanovo...a konecne utlmit v hlave ten zlomeny pocit...slavo120 napísal:Hmm no je to takze ak tam niesu tie pocity ze ju lubis tak by to mozno nebolo voci nej fer ... no na druhu stranu niekto tu zas isto napise aby sme prilis nemoralizovali a isiel si do toho vyuzil prilezitost .... tazko povedat tie city sa mozu no nemusia dostavit ... ja na tvojom mieste by som s nou ostal asi kamarat a cakal co prinesie cas
no tak potom si si odpovedal asi aj sam ... je tu sanca zacat nanovo ... tak ju vyuzi nevies kedy budes mat zase dalsiu tu babu mas celkom rad a laska sa moze casom dostavit ... tak chod do tohomidnight_man napísal:Mno slavo ver mi ze by si nechcel byt na mojom mieste..a ze urcite by si tak nerobil ako rozpravas..pretoze je tu XX inych veci ktore to vsetko ovplyvnuju..a podobne..a pre mna je to mozno "sanca" zacat nanovo...a konecne utlmit v hlave ten zlomeny pocit...
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Pragmatické hľadisko: Jasné, pokiaľ ťa chce, tak do toho choď a dúfaj, že sa to u teba zosilní.
S týmto hľadiskom sa nestotožňujem. Osobne by som do vzťahu nešiel bez výraznejšieho citového potenciálu(podarilo sa mi
). Ale vzťah by Ti v konečnom dôsledku pomohol. Otázkou však ostáva, či dokážeš v aktuálnom citovom stave udržať potenciálny vzťah nažive a dokedy...Osobne by som tomu ešte dal čas, a porozprávať sa s ňou o tom tak, ako to napísal pinco.
S týmto hľadiskom sa nestotožňujem. Osobne by som do vzťahu nešiel bez výraznejšieho citového potenciálu(podarilo sa mi
-
midnight_man
Guru
preto riesim dilemu v hlave
ze ci zacat alebo nie...som schopny udraz si vztah(babu) v aktualnom cittovom rozpolozeni? pride slabsia chvylka..a je to v haji
ale zase nechcem takto byt donekonecna...mno neviem neviem..asi sa na to musim vyspat je toho vela...v utorok mam ist s nou vonka...cize pojdem..a uvidime aka bude atmosfera..a skusim toto s nou rozobrat...
uvedom si skôr ako sa pustíš do vzťahu s ňou, že vždy sú vo vzťahu dvaja ľudia a tým, že k nej nič necítiš, ublížiš predovšetkým jej a tým pádom aj sebe, ale to myslím, že ty dávno viešmidnight_man napísal:preto riesim dilemu v hlaveze ci zacat alebo nie...som schopny udraz si vztah(babu) v aktualnom cittovom rozpolozeni? pride slabsia chvylka..a je to v haji
ale zase nechcem takto byt donekonecna...mno neviem neviem..asi sa na to musim vyspat je toho vela...v utorok mam ist s nou vonka...cize pojdem..a uvidime aka bude atmosfera..a skusim toto s nou rozobrat...
toto je uplna pravda ... musis si najprv ujasnit co k nej citis a zatial vies ze to neni laska a tak by to nebolo voci nej asi fer si nieco zacinat casom by si jej tym ublizil a aj sebe ... ved ju ber ako dobru kamaratku a ked zacnes casom citit ze je pre teba viac ako len kamaratka ze na nu myslis ze ti chyba tak potom bude ten spravny cas zacat si s nou niecopinco napísal:uvedom si skôr ako sa pustíš do vzťahu s ňou, že vždy sú vo vzťahu dvaja ľudia a tým, že k nej nič necítiš, ublížiš predovšetkým jej a tým pádom aj sebe, ale to myslím, že ty dávno vieš
-
Reli.C
Medium Star
zažil som taký vzťah ako si to ty opísal. síce ani neviem či sa to vzťahom dalo nazvať ale budiš. bol som v pozícií tvojej kamarátky. ani sa to v podstate nezačalo, a už bol koniec (ukončila to v tom zmysle, že sa bojí, že sa jej city ku mne nezmenia ani po mesiaci, dvoch, troch). bála sa, že keby sa niečo také stalo, a mala by mi to oznámiť, tak by ma neskutočne ranila. plne jej rozhodnutie rešpektujem, a znova sme naj kamaráti. skús porozmýšľať nad tým, že čo by si jej spravil, keby si napriek tomu, koľko si s ňou, aké chvíle s ňou zažívaš, ako ti je s ňou super a pod. mal oznámiť, že ju neľúbiš (samozrejme v tom prípade, žeby sa tvoje city k nej nezmenili).
-
jin
VIP
jj to bude asi najlepšie. Inak zaujímalo by ma, čo bude dôvodom toho, že to bude v háji, keď príde slabšia chvíľka. Spomienky, "staré" pocity, nostalgia...?midnight_man napísal:preto riesim dilemu v hlaveze ci zacat alebo nie...som schopny udraz si vztah(babu) v aktualnom cittovom rozpolozeni? pride slabsia chvylka..a je to v haji
Sounds like EMOmi-chau napísal:kto nereže, ten sa neporeže
-
Enduro3333
Medium Professional
-
midnight_man
Guru
100 bodov jin..tak takjin napísal: Inak zaujímalo by ma, čo bude dôvodom toho, že to bude v háji, keď príde slabšia chvíľka. Spomienky, "staré" pocity, nostalgia...?
///TO ALL: Ved toto citam ze by to mohlo ublizit tak mne ako jej.....To Reli.C: Mno ved ja som tiez neico podobne zazil