Bootovanie winu
-
Designer
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Bootovanie winu
Stala sa taka vec ze som na jednom pc ktory uz mal win a bol rozdeleny na particie C , D ,F tak som dal na D win essential a po tom ako instalacka kopirovalala instalaciu na hdd - jak uz ju skopirovala sa mal ist win instalovat ale pislalo ze vlozte cd dnu tak som to restartol a vzdy pri zapinani pc robilo tu instalacku a pisalo ze cd nieje dnu tak som to spustil stlacanim f6 pri bootovani a vybral som si win ten predchadzajuci a vymazal som formatoval som disk D lenze teraz ked zapinam to PC tak ono chce bootovat ten essential ale on tam neni lebo som ho formatoval a pise ze mam skopirovat subor ktorym sa spusta ten win . Jak urobim aby bootovalo hned ten win ktory bol tam povodne , ako odstranim po stlaceni f6 ten win ktory nechcem ???
A ako mám spraviť to ak chcem nabootovať windows lenže mám SATA hardisk a nespozná to ten inštalátor a potom stále vyhadzuje hlášku že nedá sa to inštalovať a dáva jedinú možnosť a to je reštart PC. Takže to je začarovaný kruh lebo po reštarte buď znova nabootujem a zase sa dostanem ktej hláške alebo reštartujem bez WinCD a nabehne to čo tam mám od výroby.
-
fikus-kukis
Guru wannabe