Najlepší F1 simulátor na PC
-
xbarney
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Najlepší F1 simulátor na PC
Ktorý je aktuálne nejlepší ? Môj oblúbenec bola staručká Grand Prix 4 (momentálne ju mám aj so sezónou ´07), ale graficky mi to už po toľkých rokoch pripadá
.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Za simulator sa da povazovat jedine F1 od EA, tak ako je spomenute, napriklad posledna verzia F1 Challenge. Skusal som to, nahodil som si aj update pre novu sezonu (tusim to bolo 2006) a nesedelo mi to. Dost zlozite ovladanie, mal som problemy na volante to ovladat. Mozno keby som mal viac chuti sa tomu venovat, tak sa mi to zapasi. Z formul na PC patri medzi oblubene Grand Prix 2, ktoru som hraval mozno este pred 5-8 rokmi dozadu na volante, na tu dobu neskutocne dobra hra. V pamati mi ostal este Grand Prix od Accoladde z roku 1989 (alebo 88), znama hra, na ten isty sposob boli spravene aj motorky. GP3 a GP4 som hral tiez, ale prilis vela som tam neodjazdil. Rad by som videl GP5, ktory by sa priblizil o dost k simulacii a hlavne by ponukol novu sezonu.
Mno GP4 je este stale ppc... ale hravam aj F1-99 koli ostrejsej grafike a hlavne koli tomu ze niekedy zmenu proste treba
Hravam to na volante...Hojko mi pripomenul ze F1-99 sa mi zdalo byt nechutne a neovladatelne volantom kym som v options neubral "speed sensitivity"... Potom to uz bolo skoro ako GP4... treba sa s tym pohrat... potom to uz je super... Mohli by uz konecne urobit nejaku pekne premakanu F1ku s tymi technologiami co mame teraz na dosah...