No co videli ste niekto tento film??
ja osm is ho dneska pozrel a velmi sa mi pacil a malo to prekvapujuce rozuzlenie na konci...skoro stale akcia...proste parada http://www.csfd.cz/film/98794-zabit-eso ... okin-aces/
Niekde som cital ako to porovnavali s Podfu(c)kom, tak som cakal, ze nieco dobre...ale upla sracka. Van Wilder v hlavnej ulohe, potom vselijake tie individua ako vrahovia. Tak som nevedel, ci je to seriozny film alebo tupa komedia...nuda
Holubar napísal:Niekde som cital ako to porovnavali s Podfu(c)kom, tak som cakal, ze nieco dobre...ale upla sracka. Van Wilder v hlavnej ulohe, potom vselijake tie individua ako vrahovia. Tak som nevedel, ci je to seriozny film alebo tupa komedia...nuda
Jeden z najparadnejsich filmov ohladom prestreliek a HLAVNE moja srdcovka ostrelovacka ktoru mala ta cernoska. No priznajte sa,nekatovali sa tam dobre?
qwerty-xyz napísal:Jeden z najparadnejsich filmov ohladom prestreliek a HLAVNE moja srdcovka ostrelovacka ktoru mala ta cernoska. No priznajte sa,nekatovali sa tam dobre?
akoze pozabijali sa tam skoro vsetci...a ta sniperka bola riadna supa...jak do jedneho strelila a az ho odnieslo
no videl som ho vcera....bol to dobre spraveny filmík....uz davno som nezazil to ze by som zapol film....a bol sklamany ze skoncil nejak rychlo....nebolo tam nudnej pasaze.....good
dobry film mam ho prave požičani hej a ten sniperka nemala chybu ale aj tak najlepšie z filmu bola Alica Keyes a ich plan utoku celkovo dobry film 8/10
Pozeral som vcera a nedopozeral som, dost ma to nudilo a neprislo mi to zaujimave, takze som asi niekedy v tretine az polovici filmu zaspal. Dnes to skusim pustit este raz a snad to dopozeram, aby som mohol zhodnotit. Zatial nic moc podla mna.
Celkom dobry film. Ako uz niekto pisal na csfd.cz, tak tu necakanu pointu na konci si mohli odpustit, ale inak fajn film aj ked nic vynimocne.
Najlepsia scena podla mna bola vtedy, ked ti nackovia postrielali Afflecka a spol a potom jeden z nich mal neskutocne srdcervuci rozhovorom s mrtvym Affleckom. Pri tom som sa valal od smiechu.
Tak som to dopozeral, aj ked s tazkostami, pretoze na taku hlupost sa nedalo ani pozerat. Dam tomu na IMDB tak 4 body a to len preto, ze tam hrala Alicia Keys.
Je to blbost...prekombinovany dej, zbytocna snaha o styl Pulp Fiction pripadne Lucky Number Slevin', dementny Slovensky preklad (nie ze by to bola ich chyba..)...cakal som od tohto filmu viac...na IMDB som tomu dal 3 hviezdicky...(keby tam nehrala Alicia Keys, tak dam o jednu viac..)
teraz som dopozeral a celkom podareny film.. ja som si myslel ze je to nejaka cierna komedia .. ale nie... dost sa mi pacil... a ten zvrat na konci.. no parada... kto vie co sa stalo s tymi co utiekli