Cauko,
mohli by ste mi poradit nejake dobre piercingove studia v Bratislave? Dobrymi myslim take ktore niesu uplne drahe ale ani take lacakove...myslim taku vyssiu strednu triedu chapeme sa
Chcem si dat piercing do obocia. Prosim helfnite mi, dost je to surne...
ja som mal v brade...dal som si ho prec uz ma to aj nebavilo ale aj preto lebo ked sa bijes tak mozes lahko prist o zuby ....bol som si to spravit v ba v kambo studiu na zupnom namesti.....to je tam kde je obchodna a ides stale hore ...tu mas web : http://www.tattoo-piercing.sk/
Dobre studio je JJ and Devils na Spitalskej pri Tescu.Sam so si tam dal robit industrial.A pokial sa nemylim tak cena sa odvija od sperku + 300 Sk za prepichnutie
diky chalani za radu. A ake mate skusenosti s piercingom do obocia? par ludi ma strasi ze to vacsinou telo neprijme a su s tym dost problemy a ostanu jazvy len...
Hippiek napísal:diky chalani za radu. A ake mate skusenosti s piercingom do obocia? par ludi ma strasi ze to vacsinou telo neprijme a su s tym dost problemy a ostanu jazvy len...
Ja osobne mám piercing v obočí a nemala som vôbec žiadne problémy ani jazvy, ako ty spomínaš.
ja mam tiez piercing v oboci a no problem mam ho uz nejaky ten rocik a uplna pohodka len je to celkom zaujimave zo zaciatku kym si zvyknes ze mas nieco nad okom
jeeej diky lidicky za kazdy nazor. Mna kamoska teraz tak vystrasila ze jej par kamsom co si dali piercing do obocia to telo nejako neprijalo a museli si ich dat vybrat....tak preto sa bojim ...a potmo ma strasila ze ak sa zle nastreli tak moze ochrnut obocie...Som sa na to tesil a teraz ma uplne vystrasila
Old Dirty Bastard napísal:tak to ta pekne "oebala" ešte som nepočul aby to niekomu telo neprijalo alebo aby to začalo tak hnysať že museli dať dole cele obočie - lol
mam kamošov čo maju piercing na oboči a všetko v pohode, žiadne problemy nemali.. len si treba zvyknuť, to je jedine čo musiš spraviť..
na infekcie v ranach sa este pred 200 rokmi zomieralo, preco by to nebolo realne? ked tam chytis daku infekciu zakernu.....amen-tma
ked si alergicky na urcite kovy, bude ti to hnisat furt, kym nezistis material co ti vyhovuje
ja by som sa chcel spytat kde si tu v BA kupim Blackline 1,6 do pery spodnej.. mam na mysli taky ten polkruzok z na konci take hrotiky.. bol som v jednom studiu v BA kde mi to prepichovali ,teraz mam gulicku, BO DE sa vola to studio tusim alebo bode gas nvm... tam nemali taky priemer aky potrebujem...pani mi dala kontakt na wildcat ktory to mali mat, lebo ostatne su vraj fejky tuna ze ta cierna sa zosucha a toto je tam nejak palene ci co...no a tam to tiez nemali teda nevidel som na ich webe tak yaky chcem ja... poradi dakto ? dik
Stenky napísal:na infekcie v ranach sa este pred 200 rokmi zomieralo, preco by to nebolo realne? ked tam chytis daku infekciu zakernu.....amen-tma
ked si alergicky na urcite kovy, bude ti to hnisat furt, kym nezistis material co ti vyhovuje
troska OT ale to ti bude hnisat vsade...aj v uchu takze s kazdym prepichnutim ides do isteho rizika